❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İyikilerim var benim hayata değer yaşamaya değer sizlerde benim hep iyikilerimsiniz sizleri çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki bu kadınlar kulübündeyim iyiki bu topikde sizlerleyim ve her anımı paylaşıyorum sizinle iyi ki iyi ki iyi ki varsınız cansınız balsınız sizler _Masalim_ _Masalim_ @sweett_@Saman Alevi @sher33 @dilekylmz22 etiketleyemediklerim hepiniz hepiniz hepiniz iyi ki varsınız minnoşlarım❤❤❤❤❤❤
İyiki doğdun canım Allah uzun ömurler versin

Yok balımda her ay adetten bi gün önce gelen akıntının içinde minik inçe ip şeklinde kırmızı leke gördüm umudum kalmadı artık önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim ve öbür aya aşılama bile düşünüyoruz artık çok yoruldum kırmızılardan
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş canım evet bı dutum cok can sıkıcı ve bıktırıcı ama yapacak bişeu yok canım.Rabbim ol demedi. Lazım

yeni hamise sorariz ornek modelimz o.o bilir kuzum Camelwhite Camelwhite
:oops::KK33: Kuşum ben adetimin 7. Günü başladım yani Benin 5 gün sürüyor bittiğinin 2. Günü başladım 15 gün akşam 19.00 ve yatmadan 23 23.30 gibi içtim hep aç karnına ama evdeysen öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce diyorlar kuzum gerçi ben hafta sonları da kahvaltıdan önce içmiştim nasıl içine sinerse öyle yap bitanem gerçi inşallah bu ay hamilesindedir de gerek kalmaz inşallah :anneadayı::KK200:

:oops::KK33: Kuşum ben adetimin 7. Günü başladım yani Benin 5 gün sürüyor bittiğinin 2. Günü başladım 15 gün akşam 19.00 ve yatmadan 23 23.30 gibi içtim hep aç karnına ama evdeysen öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce diyorlar kuzum gerçi ben hafta sonları da kahvaltıdan önce içmiştim nasıl içine sinerse öyle yap bitanem gerçi inşallah bu ay hamilesindedir de gerek kalmaz inşallah :anneadayı::KK200:
sagol kuzum.benimde normalde 5 gun suruyo ama en som bir bucuk gun surdu lekelenmler haric.sabah ac karnina ocme mecburiyeti yok yaniii ben ogle alsam içerim onu em iyisi :)) vallah insallah kalmisimdrda icmeye gerek kalmaz kuzum

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eklentiler

• IMG_20170227_101349.jpg
    IMG_20170227_101349.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 28
Yok cnm gec yymurtlamyrm bakmstm yumurtladim 14. Gün ve catladi dayanamayıp test yaptm gebelk testi cikmadi daha günüme var dye galiba

Tebrik ederim canım :anneadayı: Allah kucagına da almayı nasip etsin darısı diğer hamiş olmayı bekleyenlere
Amin bitanem herkese Rabbim en kısa süred nasip etsin inşallah benim değerim henüz küçük ama inşallah artar sürekli kan ölçümü de yaptırmak istemiyorum stres olmayayım diye birkaç gün sonra gitsem olur herhalde değil mi

X