❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

bidee buyuk marketlerden yada manavlardan bakin kuzum sipariste verebiliyolar hamileler icin.tabı iyi birine denk gelirsnz insallahta getirtirler.hic bulamazsam o meyveye benzeyen bi meyve varmi ben tadini bilmiurm ona benzer bisey ye kuzum.
Minnosum aricaz limon kabugu yiyorum suannn biraz kestii balimmm :KK72: kiz sende iNŞALLAH bu aya cagla aserirsin:KK19:

İnşaallah balım ama sanmıyorum ki çünkü her ay tam sökülene kadar inanmıyordum bu ay pes ettim artık beyaz bayrak sallıyorum
Pes etmicez gül güzeli hayirlisyla bu olursa film cektr sende sogan kuru yaparsn balim brn olcak hisediyorum hemde yakin zamanda INŞALLAH ALLAHtan umut kesilmez

Minnosum aricaz limon kabugu yiyorum suannn biraz kestii balimmm :KK72: kiz sende iNŞALLAH bu aya cagla aserirsin:KK19:
kiz bulamamda ben onu buralarda :)) gecenkinde hep tatli istiyodu cabim avuc avuc cikiletaa yiyodm.adam bikmisti poset poset almaya.bide cagla dersem cildirir artik :)aman kalaumda arasin dursun o :))

oyle kuzum asermekte cok tuhaf.benm kalp durmasinda elma asrrmistm sabki agizimda selale vardi nasil agizmn suyu akiyodu var ya ilk kez olmustu zaten bidaha da olmadi :KK43:
Evet kuzum cok değişik bide kuzu istiyo canim sonra nda baska bisiyl cekiyor bianda degisiyor kuzum daha dur fıstık aserceksin bizede burdan yazacaksin INŞALLAH ❤

Evet kuzum cok değişik bide kuzu istiyo canim sonra nda baska bisiyl cekiyor bianda degisiyor kuzum daha dur fıstık aserceksin bizede burdan yazacaksin INŞALLAH ❤
tv de reklamlari izleme ben ne gorsem esimle birbirimize bakiyodk ki hala ole :))) insallah kuzum insallah o gunleride görelim

X