- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Selam camim❤Slm kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam camim❤Slm kızlar
Nice yılların olsun fistigim genceciksin saglikli huzurlu uzun ömürler INŞALLAH ❤kuzumKuzum balım canım çooook ama çooook teşekkür ederim fıstığım rabbim dualarını kabul etsin hamişim sultanım seni seviyorum can kardeşim bu arada 34 oldum koskocaman kadın oldum yaşlandııım
amiin canim cumlemizee insallahhhAminnn kuzum çok teşekkür ederim güzellik rabbim sanada banada olan olmayan isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı yumurcaklar versin bizlere İNŞALLAH canım benim ❤❤❤
ney cekti kiz cok merak ettimMinnoslarim bu mevsimde olmayan bi meyve canim cektiiii simdi adini soylemeyim caniniz çekmesin napicam kuzular yaaa esim bakti bulmak imkasiz bulamadi
Avucunu yala kuzu da çok merak ettim meyveyi kız söylesene kiraz mı çekti balımMinnoslarim bu mevsimde olmayan bi meyve canim cektiiii simdi adini soylemeyim caniniz çekmesin napicam kuzular yaaa esim bakti bulmak imkasiz bulamadi
Sende iyiki varsın canım benim seviliyorsun ballı lokmamAminnn...balım çok teşekkür ederim mutluluğum huzurum sizinle dahada arttı iyi ki varsınız canım❤❤❤
Ne bilim kestim attım bişe umutları ağladım bile eşimde yanımdaydı oda çok üzüldü artık kırmızıları bekliyorum ben balımİnşallah tatlım ♥ Kuzum kırmızıları görmeden umut kesmek yok belli mi olur yerleşme lekesidir belki inşallah öyledir amin amin çok çok amin inşallah
noldu kuzu adet mı oldunNe bilim kestim attım bişe umutları ağladım bile eşimde yanımdaydı oda çok üzüldü artık kırmızıları bekliyorum ben balım
ney cekti kiz cok merak ettim
Cagla minnoslarAvucunu yala kuzu da çok merak ettim meyveyi kız söylesene kiraz mı çekti balım
Ne oldu kuzumNe bilim kestim attım bişe umutları ağladım bile eşimde yanımdaydı oda çok üzüldü artık kırmızıları bekliyorum ben balım
aklima geldi tahmin ettim adini cikaramadim :)) bulunur o kuzu bak aradolu diye bi site var oraya bi bak bakalm belki vardrCagla minnoslar
Dur bakiim kuzum cok sagol ya❤aklima geldi tahmin ettim adini cikaramadim :)) bulunur o kuzu bak aradolu diye bi site var oraya bi bak bakalm belki vardr
Yerim kiz seni benİyikilerim var benim hayata değer yaşamaya değer sizlerde benim hep iyikilerimsiniz sizleri çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki bu kadınlar kulübündeyim iyiki bu topikde sizlerleyim ve her anımı paylaşıyorum sizinle iyi ki iyi ki iyi ki varsınız cansınız balsınız sizler _Masalim_ @sweett_@Saman Alevi sher33 @dilekylmz22 etiketleyemediklerim hepiniz hepiniz hepiniz iyi ki varsınız minnoşlarım❤❤❤❤❤❤
bidee buyuk marketlerden yada manavlardan bakin kuzum sipariste verebiliyolar hamileler icin.tabı iyi birine denk gelirsnz insallahta getirtirler.hic bulamazsam o meyveye benzeyen bi meyve varmi ben tadini bilmiurm ona benzer bisey ye kuzum.Dur bakiim kuzum cok sagol ya❤
noldu kuzu adet mı oldun
Yok balımda her ay adetten bi gün önce gelen akıntının içinde minik inçe ip şeklinde kırmızı leke gördüm umudum kalmadı artık önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim ve öbür aya aşılama bile düşünüyoruz artık çok yoruldum kırmızılardanNe oldu kuzum
Yok minnosum yarin bide büyük migrosa bakacaz kuzu onun yerine limon kabugu yedimaklima geldi tahmin ettim adini cikaramadim :)) bulunur o kuzu bak aradolu diye bi site var oraya bi bak bakalm belki vardr
Dur fıstığım tam gelmemis ki ALLAH'IM ne olur yerlesme akintisidir INŞALLAHYok balımda her ay adetten bi gün önce gelen akıntının içinde minik inçe ip şeklinde kırmızı leke gördüm umudum kalmadı artık önümüzdeki ay rahim filmi çekileceğim ve öbür aya aşılama bile düşünüyoruz artık çok yoruldum kırmızılardan
Cansınız siz gönül bağı olan dostlarınız sende iyiki varsın bebeğimİyikilerim var benim hayata değer yaşamaya değer sizlerde benim hep iyikilerimsiniz sizleri çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki bu kadınlar kulübündeyim iyiki bu topikde sizlerleyim ve her anımı paylaşıyorum sizinle iyi ki iyi ki iyi ki varsınız cansınız balsınız sizler _Masalim_ @sweett_@Saman Alevi sher33 @dilekylmz22 etiketleyemediklerim hepiniz hepiniz hepiniz iyi ki varsınız minnoşlarım❤❤❤❤❤❤
ayy kuzum sende iyi ki varsiin kiyamam.bende sizi tanidigma cok mutluym iyikide uye olmsmİyikilerim var benim hayata değer yaşamaya değer sizlerde benim hep iyikilerimsiniz sizleri çok seviyorum iyiki tanımışım iyiki bu kadınlar kulübündeyim iyiki bu topikde sizlerleyim ve her anımı paylaşıyorum sizinle iyi ki iyi ki iyi ki varsınız cansınız balsınız sizler _Masalim_ @sweett_@Saman Alevi sher33 @dilekylmz22 etiketleyemediklerim hepiniz hepiniz hepiniz iyi ki varsınız minnoşlarım❤❤❤❤❤❤