❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Sonra da kese görmeye kalp atışı dinlemeye cinsiyet öğrenmeye aynı hafta da gideriz ay bi de alış verişi var ay ne güzel olır Rabbim nasip etsin sher33 sher33
Kuzum ben vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki normal akıntımın içinde minik kırmızı leke gördüm Buda yarın gelecek anlamında görmek için bi benim bakmamla görülür ama hep böyle olur yani adet bekliyorum artık inşaallah yeğenimin kalp atışı kese heyecanını yaşarım

Seskes Seskes iyiki doğdun kuzucanimmm nice yillara seviyorum seniiii doğum günün mutlu kutlu olsun bitanem bu yeni yasinda minicik yavrunla kavusursun INŞALLAH :dua::KK37::KK19:
Kuzum balım canım çooook ama çooook teşekkür ederim fıstığım rabbim dualarını kabul etsin hamişim sultanım seni seviyorum can kardeşim bu arada 34 oldum koskocaman kadın oldum yaşlandııım:KK73:

Kuzum ben vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki normal akıntımın içinde minik kırmızı leke gördüm Buda yarın gelecek anlamında görmek için bi benim bakmamla görülür ama hep böyle olur yani adet bekliyorum artık inşaallah yeğenimin kalp atışı kese heyecanını yaşarım
İnşallah tatlım ♥ Kuzum kırmızıları görmeden umut kesmek yok belli mi olur yerleşme lekesidir belki inşallah öyledir amin amin çok çok amin inşallah

kiiiz dogum gunun mu senin
nice yıllara kuzum :) insallah bi dahaki sene bebisinle kutlarsın ya karninda ya kucaginda olur insallahh Seskes Seskes
Aminnn kuzum çok teşekkür ederim güzellik rabbim sanada banada olan olmayan isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı yumurcaklar versin bizlere İNŞALLAH canım benim ❤❤❤

Seskes Seskes yeni yasin sana huzur saglik mutluluk bereket gtrsin insallhh cnm sevdiklernle mutlu gunler gecrmen dilgiyle dogum gunun kutlu olsunnn balimm:KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK73::KK73::KK73:
Aminnn kuzum çok çok çok teşekkür ederim benim ne kadar güzel kalpli dostlarım varmış en çok şanslıyım izmiri hüzeli seviliyorsun ballılokmam:KK15:❤❤❤

X