- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 28
herkez hamis olsun birden haber cakalim buraya insAllahİnşallah canım ne güzel olur bu ay baya hamişimiz olur inşallah sende hamişsindir sher33 te hamiştir üçümüz birden patlatırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkez hamis olsun birden haber cakalim buraya insAllahİnşallah canım ne güzel olur bu ay baya hamişimiz olur inşallah sende hamişsindir sher33 te hamiştir üçümüz birden patlatırız
Saliyi bekle kuzumgec dollenme olabilurCanım korkuyorum dün evde test yaptım koca bi negatif gördüm haftanın ortasını beklesem mi acaba ya da salı gününü 12 gün olsun diye
İnşallah kuzum döllensin de geç erken fark etmezSaliyi bekle kuzumgec dollenme olabilur
Sonra da kese görmeye kalp atışı dinlemeye cinsiyet öğrenmeye aynı hafta da gideriz ay bi de alış verişi var ay ne güzel olır Rabbim nasip etsin sher33herkez hamis olsun birden haber cakalim buraya insAllah
Cok AMiN INŞALLAH kuzum benimmmSonra da kese görmeye kalp atışı dinlemeye cinsiyet öğrenmeye aynı hafta da gideriz ay bi de alış verişi var ay ne güzel olır Rabbim nasip etsin sher33
ay neguzel olur ya insAllah gercek olur ❤❤❤Sonra da kese görmeye kalp atışı dinlemeye cinsiyet öğrenmeye aynı hafta da gideriz ay bi de alış verişi var ay ne güzel olır Rabbim nasip etsin sher33
Amin canım amin topikte bi sürü hamiş bi sürü melek olacak ♥ ♥ ♥ay neguzel olur ya insAllah gercek olur ❤❤❤
Cok AMiN INŞALLAH kuzum benimmm
Kuzum ben vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki normal akıntımın içinde minik kırmızı leke gördüm Buda yarın gelecek anlamında görmek için bi benim bakmamla görülür ama hep böyle olur yani adet bekliyorum artık inşaallah yeğenimin kalp atışı kese heyecanını yaşarımSonra da kese görmeye kalp atışı dinlemeye cinsiyet öğrenmeye aynı hafta da gideriz ay bi de alış verişi var ay ne güzel olır Rabbim nasip etsin sher33
Kuzum balım canım çooook ama çooook teşekkür ederim fıstığım rabbim dualarını kabul etsin hamişim sultanım seni seviyorum can kardeşim bu arada 34 oldum koskocaman kadın oldum yaşlandııımSeskes iyiki doğdun kuzucanimmm nice yillara seviyorum seniiii doğum günün mutlu kutlu olsun bitanem bu yeni yasinda minicik yavrunla kavusursun INŞALLAH
İyiyim kuzu sen nasılsın napıosun bugün doğan hatun olarak iyi hissediyorum kendimi balımNapionuz canlar Seskes
İnşallah tatlım ♥ Kuzum kırmızıları görmeden umut kesmek yok belli mi olur yerleşme lekesidir belki inşallah öyledir amin amin çok çok amin inşallahKuzum ben vücudumu o kadar iyi tanıyorum ki normal akıntımın içinde minik kırmızı leke gördüm Buda yarın gelecek anlamında görmek için bi benim bakmamla görülür ama hep böyle olur yani adet bekliyorum artık inşaallah yeğenimin kalp atışı kese heyecanını yaşarım
Aminnn kuzum çok teşekkür ederim güzellik rabbim sanada banada olan olmayan isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı yumurcaklar versin bizlere İNŞALLAH canım benim ❤❤❤kiiiz dogum gunun mu senin
nice yıllara kuzum :) insallah bi dahaki sene bebisinle kutlarsın ya karninda ya kucaginda olur insallahh Seskes
Aminnn...Ayyyyh yaaa çoook teşekkür ederim sana kuzum benim vallahi çok mutlu oldum bu doğum günü mesajlarını gördükçe kendimi daha iyi hissettim ❤❤❤Eki Görüntüle 1959226
Seskes kuzum inşallah bu yıl senin yılın olur inşallah mutluluğun bebeğinle taçlanır inşallah tatlım
olacak insAllah canim ❤❤❤❤Amin canım amin topikte bi sürü hamiş bi sürü melek olacak ♥ ♥ ♥
olacak insAllah canim ❤❤❤❤Amin canım amin topikte bi sürü hamiş bi sürü melek olacak ♥ ♥ ♥
Aminnn kuzum çok çok çok teşekkür ederim benim ne kadar güzel kalpli dostlarım varmış en çok şanslıyım izmiri hüzeli seviliyorsun ballılokmam❤❤❤Seskes yeni yasin sana huzur saglik mutluluk bereket gtrsin insallhh cnm sevdiklernle mutlu gunler gecrmen dilgiyle dogum gunun kutlu olsunnn balimm
Aminnn...balım çok teşekkür ederim mutluluğum huzurum sizinle dahada arttı iyi ki varsınız canım❤❤❤Seskes balım Doğum günün kutlu olsun Yen'i yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve bebişler. Getirsin inşaallah