❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızçeler bana beddua mı ettiniz nettiniz..ya da tipimden çarpıldınız kk'ya giremedim bi türlü yahu orta yerimden çatlıycaktım

Hoş geldin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin Rabbim yavrunu hayrlı yazılar yazsın bana da et canım inşallah Rabbim bana da bütün bekleyen kardeşlerime de nasip etsin anneliği

amin canım inşallah en kısa sürede isteklerine kavuşurlar inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız :)

images (24).jpg

Günaydın hanımlar

kizlar ben bu sogan suyuna baslasam mi.adetmn ustunden bir hafta gecti ama etkisi olur mu.bide bisey tutundiysa dusermi ve dee sabah ac karnina icmek sartmi.beni o gun tuvaletten kimse cikaramaz diye korkuyrm yaa.baa bi akil verin.tekrar adet olunca mi yapaym
Kuşum başla ama bana kalırsa riske atma şimdi adetin 7, günü başlasan bazıları da adetin 15. Günü başlayın diyor ama eğer yumurtlaman geç ise başla bitanem iltihap falan varsa söksün bitanem inşallah maalesef yemeklerden önce içcen ama 10 dakika 5 dakika önce içtim ben içtim hemen yemeğe oturdum öyle yap sen de

X