- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 32
Amin inşaallah minnoşlarbahtimizda guzel olsun INŞALLAH kuzucanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah minnoşlarbahtimizda guzel olsun INŞALLAH kuzucanlar
Amin inşaallah minnoşlar
Seskes kapali kuzumBen _Masalim_ i kapalı nesliklndr ı açık (bi tek seni tutturdum) Seskes açık hayal etmiştim @dilekylmz22 senide açık olarak düşünmüştüm balım doğru tahmin iki oldu
Face var kuzum bende instgram yok balimİnstagram kullanıyor musunuz kızlar ordan mı takipleşsek
Benimde instgrami sevmiyor ah bu erkeklerFace de bnm koca müsade etmiyor sadece inst kullanıyorum oda ortak zaten ahh bekarlık sultanlıkmıydı neydi anacım
Ozlettin kendinu minnosumKızçeler bana beddua mı ettiniz nettiniz..ya da tipimden çarpıldınız kk'ya giremedim bi türlü yahu orta yerimden çatlıycaktım
Ozletme kendini balimmmm öpüyorum hayırlı nöbetler❤Ben yatıyom canlar sabah nöbete gitcem öpüldünüz
Bugün misafirim vardı ballı lokmam ondan giremedim...bi ara baktım ama yazmadım kuzu bende seni özlüyorum kiOzlettin kendinu minnosum
Yerim ben seni kuzum❤Bugün misafirim vardı ballı lokmam ondan giremedim...bi ara baktım ama yazmadım kuzu bende seni özlüyorum ki
Hoş geldin canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı anaya babaya vatana hayrlı evlat eylesin Rabbim yavrunu hayrlı yazılar yazsın bana da et canım inşallah Rabbim bana da bütün bekleyen kardeşlerime de nasip etsin anneliği
Kuşum günaydınnn.ben uyumuşum dün birkaç gündür erkenden uyuyorumCamelwhite yeni hamis sultanimizzz nerelerde acaba❤
Günaydın kuşummmEki Görüntüle 1959152
Günaydın hanımlar
Kuşum başla ama bana kalırsa riske atma şimdi adetin 7, günü başlasan bazıları da adetin 15. Günü başlayın diyor ama eğer yumurtlaman geç ise başla bitanem iltihap falan varsa söksün bitanem inşallah maalesef yemeklerden önce içcen ama 10 dakika 5 dakika önce içtim ben içtim hemen yemeğe oturdum öyle yap sen dekizlar ben bu sogan suyuna baslasam mi.adetmn ustunden bir hafta gecti ama etkisi olur mu.bide bisey tutundiysa dusermi ve dee sabah ac karnina icmek sartmi.beni o gun tuvaletten kimse cikaramaz diye korkuyrm yaa.baa bi akil verin.tekrar adet olunca mi yapaym