- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
aynen kuzum :))Güzelliğimize gelsin kuzutemiz bakımlı olalım makyajda neymiş hıh dimi caan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kuzum :))Güzelliğimize gelsin kuzutemiz bakımlı olalım makyajda neymiş hıh dimi caan
Hoşgeldin canim ben de Ekim annesi olucam inşallah Rabbim hayırlısını versin bizlerekızlar merhabalar bende geldim bugün aranıza inşallah bende ekim annesi olacağım bebişleri sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle....
Ooo havali havali geziyosun desene fistik yok gelmedi kuzum benim cok şükür ❤birdaaa birdaaa :)) askiliyla geziyrm evde :)) survivoru izliyrm nabiyonz bakalm yok dimi kuzu bisey tekrar gelmedi dimi
Canimsin❤Balım öyle oluyor hesaplanan tarihten 1 2 hafta önce oluyor ama işte 8. Ay dan sonra 1 gün 3 gün gibi :/
Öyle canım bense senin gibi düşünüyorum sizleri seviyorum gerçekten iyiki varsınız :)
Ben goremedim yaaahanda benim gencligim:))
Bitanemsin❤Ben sizleri hayal bile ediyorum yüzünüzü falan o kadar yani alıştım bende sizleri çok seviyorum
aynen kuzum serin serin :))Ooo havali havali geziyosun desene fistik yok gelmedi kuzum benim cok şükür ❤
Sende iyiki varsin balim benimmmm❤dimi kuzu aynen.bende hep dusunuyrm benim.bu depresik hallerime kim katlanirdi iyi ki varsinizz
gonderdm kuzu ozeldenBen goremedim yaa
Dunya guzeliiisin MAŞALLAH ❤❤❤❤ kalbinin güzelliği yüzüne yansımış kuzumgonderdm kuzu ozelden
Oooo hamarat hatunnn baska oluyor yaaaKızıma örgü yapmasını öğrettim canlar
sagol canim benim sende tam hayal ettgm gibisin saclari biraz kisa hayal etmistm:)) ben kitap okusam bile karakterleri hayal ederim.ama seni sanki taniyomsmda gozumde canlandirmsm gibi olduu.masallah guzel anneDunya guzeliiisin MAŞALLAH ❤❤❤❤ kalbinin güzelliği yüzüne yansımış kuzum
Ayy kuzum benim oo hislerin kuvetli desene kuzum iyiki tanimisim senii ballilokmam ❤❤❤❤ o senin güzelliğin fıstığım sende INŞALLAH mart ayında dunyanin en guzel annesi olucaksin cok AMiNsagol canim benim sende tam hayal ettgm gibisin saclari biraz kisa hayal etmistm:)) ben kitap okusam bile karakterleri hayal ederim.ama seni sanki taniyomsmda gozumde canlandirmsm gibi olduu.masallah guzel anne
bende seni kuzumm.insallah canim benim cok amiin ya nasip dedik bekliyrz bakalm :)Ayy kuzum benim oo hislerin kuvetli desene kuzum iyiki tanimisim senii ballilokmam ❤❤❤❤ o senin güzelliğin fıstığım sende INŞALLAH mart ayında dunyanin en guzel annesi olucaksin cok AMiN
Seninde guzel mujdeni alinca dünyanın en mutlu insani olucam can can❤bende seni kuzumm.insallah canim benim cok amiin ya nasip dedik bekliyrz bakalm :)
Ya bende istiyorum özelden resimnesliklndr Kuzum yaaaa ben orgu bilmiyorum
ahh kıyamam gonul ister hemen verelm haberi bekletmedn ama bazen cok istyrm bazende diyorum gec olsun bu sefer saglikla kucagma alaym.yaza kadr boyle.yaz sonu olmazsa zaten testleri falan yaptrcam kuzum yas oluyo 30Seninde guzel mujdeni alinca dünyanın en mutlu insani olucam can can❤