- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 36
Keşke yakın olsaydık cnm birbirimize gider gelirdik inanın şu topikteki samimiyet dışarda yok burda birbirimizi tanıyor gibiyiz
Cnm tekrr adetini bekle için rahat olsun ne zaman adetin tkrrkizlar ben bu sogan suyuna baslasam mi.adetmn ustunden bir hafta gecti ama etkisi olur mu.bide bisey tutundiysa dusermi ve dee sabah ac karnina icmek sartmi.beni o gun tuvaletten kimse cikaramaz diye korkuyrm yaa.baa bi akil verin.tekrar adet olunca mi yapaym
Ozamana kalmicak INŞALLAH balim hayirlisyla yakin zamanda olucak sagliklica❤ahh kıyamam gonul ister hemen verelm haberi bekletmedn ama bazen cok istyrm bazende diyorum gec olsun bu sefer saglikla kucagma alaym.yaza kadr boyle.yaz sonu olmazsa zaten testleri falan yaptrcam kuzum yas oluyo 30
Keske yaaa neguzel olurdu toplanirdik ya oh mis❤Keşke yakın olsaydık cnm birbirimize gider gelirdik inanın şu topikteki samimiyet dışarda yok burda birbirimizi tanıyor gibiyiz
vallah 30 gunde bir olursam 14 u gibi canim.ocakta kimyasal gecrdm 8 nde basladi o gunu adet gunu saydim sonraki taaa subat 14 te oldum.simdi bilmiyrm tama ama 14.den sonra buyuk ihtimalle.bide benm ic camasirama pembeli turunculu akinti geldi.dun baya kasik agrisi cektm buyunde boyle bi akinti ne oluyo bana anlamadimCnm tekrr adetini bekle için rahat olsun ne zaman adetin tkrr
Adetini bekle kuzum ki INŞALLAH adet olmasinda hamis olursun INŞALLAH ❤kizlar ben bu sogan suyuna baslasam mi.adetmn ustunden bir hafta gecti ama etkisi olur mu.bide bisey tutundiysa dusermi ve dee sabah ac karnina icmek sartmi.beni o gun tuvaletten kimse cikaramaz diye korkuyrm yaa.baa bi akil verin.tekrar adet olunca mi yapaym
insallah kuzum insallahOzamana kalmicak INŞALLAH balim hayirlisyla yakin zamanda olucak sagliklica❤
insallah balim bekliycem bakalm 14den sonrasini 20 sone kadr bekliycm bakalm olup bitince basliycm zorlafa olsa icicem insallahAdetini bekle kuzum ki INŞALLAH adet olmasinda hamis olursun INŞALLAH ❤
AMiN kuzum ALLAHIM korusun kotu insanlardan kazalardan belalardan❤ aynen kuzum burdada komsuluk yok insan bazen yalnizliga alisiyor iyiki sizler varsiniz can yoldasi olduk❤Taşındıgım binada komşuluk yok tanımıyorum kimseyi çalıştıgım iş yerimde iş arkadaslığı sadece ötesi yok ve annemlerde memlekette bir kızım var işte yoldaşım bide yeni gelecek ailemizin fındıgı .. haber izlemeye korkar oldum o kadar çirkin şeyler oluyor ki bizim dışarıyla bağlantımız yok iyi ki de yok diyorum.. Allah cümlemizi kötülüklerden fesat düşünceli insanlardan korusun
Kuuzu cogu kisi faydasini görmüş baktimda formda tadi cirkin ama deger kuzum❤insallah balim bekliycem bakalm 14den sonrasini 20 sone kadr bekliycm bakalm olup bitince basliycm zorlafa olsa icicem insallah
aynen kuzu bende okudum cok o yuzden heveslendm.bi kez denedim onu ben ama icemedim yaa ama icicem koydm kafaya.insallah banada vesile olurKuuzu cogu kisi faydasini görmüş baktimda formda tadi cirkin ama deger kuzum❤
En son ilişkin ne zamn oldu peki cnm sanki hamilesin gibi hissettimvallah 30 gunde bir olursam 14 u gibi canim.ocakta kimyasal gecrdm 8 nde basladi o gunu adet gunu saydim sonraki taaa subat 14 te oldum.simdi bilmiyrm tama ama 14.den sonra buyuk ihtimalle.bide benm ic camasirama pembeli turunculu akinti geldi.dun baya kasik agrisi cektm buyunde boyle bi akinti ne oluyo bana anlamadim
ayy insallahh yaa olsunda saglikli olsun kuzum.dun iste hatta buraya da yazdim iliskiden yarim saat sonra kasiklarmda bi batmlar oldu bide adet olucam sandim o derce adet sancisi cektm uyuyana kadr.yumurtluyrm sanirim.bide son adet bir bucuk gun surdu.iki gunde lekelenme olup bitti.kimyasal benm cok duzenimi bozdu.artik kestiremiyrm be olduğunu.gun gun buraya yaziyorm herseyi :)))En son ilişkin ne zamn oldu peki cnm sanki hamilesin gibi hissettim
Faydası olur kuzum bencede hayirlisyla❤aynen kuzu bende okudum cok o yuzden heveslendm.bi kez denedim onu ben ama icemedim yaa ama icicem koydm kafaya.insallah banada vesile olur
İnşallah kalırsın canımm hayırlısıyla Allahım kucagını doldursunayy insallahh yaa olsunda saglikli olsun kuzum.dun iste hatta buraya da yazdim iliskiden yarim saat sonra kasiklarmda bi batmlar oldu bide adet olucam sandim o derce adet sancisi cektm uyuyana kadr.yumurtluyrm sanirim.bide son adet bir bucuk gun surdu.iki gunde lekelenme olup bitti.kimyasal benm cok duzenimi bozdu.artik kestiremiyrm be olduğunu.gun gun buraya yaziyorm herseyi :)))
INŞALLAH ALLAH söyletmistir kuzum❤ @dilekylmz22En son ilişkin ne zamn oldu peki cnm sanki hamilesin gibi hissettim