❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar benden de kocaman bi negatif test var takvime göre batım yarın yumurtlama hesabıma göre 2-3 mart yarın kırmızılar gelmezse eğer martın ilk haftasını atlatıp öyle yapacam tabi kırmızı gelmezse
Kuzumm daha çok erken bekle lütfen Benim 10. Günü çıktı Yok ya kesin yoktur diyordum artık siz biliyorsunuz

Baska forumda okudum eski. Cogunluk dogrulamis 7 8 veya 9 haftalik ultrason goruntusunde bebek saga yakin duruyorsa kiz sola yakin duruyorsa erkek diyorlar. Simdi kizcelerimden ricam hamisliginde cinsiyeti belli olan veya dogum yapanlar 7 8 ve ya 9 haftada olan ultrason fotolarina bakabilir mi dogrulugu var mi burda da degerlendrmek istiyorum

Baska forumda okudum eski. Cogunluk dogrulamis 7 8 veya 9 haftalik ultrason goruntusunde bebek saga yakin duruyorsa kiz sola yakin duruyorsa erkek diyorlar. Simdi kizcelerimden ricam hamisliginde cinsiyeti belli olan veya dogum yapanlar 7 8 ve ya 9 haftada olan ultrason fotolarina bakabilir mi dogrulugu var mi burda da degerlendrmek istiyorum
olablr bu canim ablam diyodu hamileyken kiz sagda erkek solda atarmis ilk aylarda saat gibi

kanda nasik gozukmuyoki hamilemi peki somdi bende belirti yok canim vardi kesildi kasigim ve belim agriyordu
vallah kan verdi kiz negatof demişler takip ediyorm onu ben uc dort tane test yapti basta silik cikiyo sonra kizilariyo.boyle olabiliyo istisnalar.hem senin adet gunun yarin normalde bir gun oncesi agri falan olmuyo mu.simdi yoksa supheli bekle bakalm bi gecsin adet ama 3 4 gun gecince yap kesin cikar

vallah kan verdi kiz negatof demişler takip ediyorm onu ben uc dort tane test yapti basta silik cikiyo sonra kizilariyo.boyle olabiliyo istisnalar.hem senin adet gunun yarin normalde bir gun oncesi agri falan olmuyo mu.simdi yoksa supheli bekle bakalm bi gecsin adet ama 3 4 gun gecince yap kesin cikar
valla agri felan yok canim ya bu ay cok tuhaf isler akintim niye kesildi acaba ya akinti olsa dert olmasa dert daha bugune kadar olmasi lazmdi adet zamani kesilir akinti benim taa nezamandan belli yok :)

X