• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Beyaz Böcekler,Yardım Edin😔

isimsizanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
16
3
1
37
Merhaba. Giysilerimin üzerinde minik beyaz böcekler olduğunu fark ettim. Beyaz bir toz zerresine benziyor,ama dikkatli bakınca hareket ediyor. Kitap biti olabilir dediler,ya da başka birşey mi?Lütfen yardım edin,nasıl kurtulurum😔

Merhaba. Giysilerimin üzerinde minik beyaz böcekler olduğunu fark ettim. Beyaz bir toz zerresine benziyor,ama dikkatli bakınca hareket ediyor. Kitap biti olabilir dediler,ya da başka birşey mi?Lütfen yardım edin,nasıl kurtulurum😔
Elbiselerinizi toplu yikayin dolabı havandirin. Sirke ve karbonatla dolabı silin dip köşe. Hatta bocek ilaci sıkıp bekleyip oyle silin birkaç su.

Sizin evinizde var mıydı?Bu yöntemle mi kurtudunuz?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kıyafetlerimde degil ama bir odamin pencere kenarlarinda vardi. Bir de eski telefonumda vardi. Telefon kenarlarindan cikiyor ekrana yürüyordu. Sirkeyle sildim geçti.

Kıyafetlerimde degil ama bir odamin pencere kenarlarinda vardi. Bir de eski telefonumda vardi. Telefon kenarlarindan cikiyor ekrana yürüyordu. Sirkeyle sildim geçti.
Teşekkürler. Sizinki de buna mı benziyordu?

Eklentiler

• 0379F3D1-308C-4B1E-B1C8-D644EA437B6C.webp
    0379F3D1-308C-4B1E-B1C8-D644EA437B6C.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 78
Benım kıyafetlerde degıl ama saksımda bi suru kucuk kucuk bocekler vardı nokta kadar artık dısına dısına gidiyorlardı en son farkettım kı saksıdan gelıyormus. Çiçeğin dibine sınek ilacı sıkmıstım hem bocekler gıttı hem çiçek kendıne geldı. Varsa Cıcek dıplerını kontrol edin isterseniz ordan yayılıyor olabilirler

Benım kıyafetlerde degıl ama saksımda bi suru kucuk kucuk bocekler vardı nokta kadar artık dısına dısına gidiyorlardı en son farkettım kı saksıdan gelıyormus. Çiçeğin dibine sınek ilacı sıkmıstım hem bocekler gıttı hem çiçek kendıne geldı. Varsa Cıcek dıplerını kontrol edin isterseniz ordan yayılıyor olabilirler
Çok teşekkürler,ona da bakayım.

Çok sağolun. İnşallah ben de kurtulurum. Çok teşekkürler🌸
Eylül ayından beri bende kurtulamadım bunlardan kurtuluş yok sanırım ziraii ilaçlama diyor her yer ama bebeğim var pandemi dönemi kış herşeyin yıkanması lazım ziraii ilçlama yapılsa bile bunlar tekrar tekrar ürüyomuş kafayı yicem çöüzm bulan varsa söylesin nolur😔😔😔

Back
X