• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

allaam minicik deyince bende baya küçük bişey bekledim kaydirigubbakcemile3bu miniyse benimki mikro boyutlardaymşkaydirigubbakcemile3
benim öğrenci evim 40 metrekareydi normal bi evin odası kadarkaydirigubbakcemile3
bi giriş vardı küçük mutfak tezgahımda ordaydı orda yerde kocaman minderler vardı
neredeee böyle koca oturma grubu sığcak kaydirigubbakcemile3
bide küçük yatak odam vardı tabi yine küçücük banyo ve balkon hepsi toplam 40 metrekarekaydirigubbakcemile3
ama var yaa kaç kişi sığdı o evekaydirigubbakcemile3
ahh ahh üni. yılları :gitme:

huli çok şeker bi evin var dediğin gibi tam bekar evi ben çok beğendim hele yatak odandaki aynaya bayıldı çok güzel güle güle otur canım evindeee

Şu ana kadar gördüğüm en güzel evlerden biri (bana göre)
Çünkü kocamn bir kitaplığın ve kitapların var, benim hayalimde evimin güzelliği değil hep kitaplarım ve kitaplığımın nasıl olacağı ile ilgili projeler var...

çok cici evin var ........
evlendiğinde gönlüne göre bir evin olur da fotolarını paylaşırsın bizimle..............opuyorumnanaktan

Bekar evine bak maşallah maşallah nice ailelerin yok kız böyle evi sağlıkla okulunu tamamla aile evinide kur inşallah bizde burdan fotolarına bakalıma.s.

çoooook zevkle döşenmiş çooooooook şirin bir ev.
beniim çok hoşuma gitti özendirdi beni.
mutlulukla oturun inşallh..

Minik ev diye okuyunca atladım hemen, oh mis gibi temizlemesi de koaly olur, aradığını bulması da :nazar:

vallah dogru huzum yerinde seviyorum evimi:lepi:

itiraf ediyorum......
kimsenin eli degmedi kendimin eli degdi, biraz titizimdir de kafamçokkarıştı
biraz fazla galibalaelaelaelaelae
daha önce kaldigim evleri görseydin bu kiz o evlerde nasil yasadi derdiniz, düsündükce migdem kalkiyor ne sabirliymisimama simdi oooooohhh rahatim mis gibi evimdehihoyyyt

Geçen gün arkadaşlarla bu konuyu konuşuyorduk; herkes için geçerli değil ama eskiden bir uçtaysa şimdi bir uçta yaşayanlar çoğunluktaydı. Mesela ben rahmetli anneannem sayesinde/yüzünden 18-19 yaşıma kadar aşırı düzenli bir otamda yaşamak zorunda kalmıştım (oturduğumuz yerden kalkınca gelip yastığı düzeltir, yerine koyardı; yakında fazlalık yapıyoruz evde diye bizi de çöpe atacağını ya da ihtiyacı olanlara vereceğini düşünüyorduk) şimdi ise her şey ortada olmalı, günlük kullandığım, özellikle işle ilgili şeyler hep görünür yerde olmalı, yastıklar köşelere güzel güzel yerleştirilmemeli, yoksa nefes alamıyorum :kedi:

çok hoş evin var.mutfağın küçükmüş sadece. dediğin gibi bekar evii.o mutfakta sana yetiyodur.

Ben de bir gün ayrı eve çıkar ya da evlenirsem mutfağımın küçük olması hiç mi hiç rahatsız etmeyecek, nasıl olsa fazla girmeyeceğim zemuszemus

sagol güzel gözlümmmm
sagol tatlim,
evet mutfagim kücük ama ben o mutfakta neler yapiyorum neler
10 kisilik yemek bile yaptigim oldu :lepi:

:1shok: Küçük mutfağım olsun, bahanem hazır olsun:" malum mutfak çok küçük, o yüzden pizza ya da pide söyledim!" :jeyyar:

zaten o battaniyeyi sakın atma,inan benim en çok hoşuma gidende o oldu,şimdikiler öyle güzel ısıtmıyor,benim annemdede var,birinide ben alıcam,biraz batıyo gibi ama yinede çok hoş...

Rahmetli anneannem yine rahmet istedi sanırım... Kendisi çok ileri görüşlü olmalı ki, biz çok küçükken abim ve benim için birer tane çift kişilik battaniye alıp atmış kenara, evlenince verilmek üzere. opuyorumnanaktan

canım benden sana bi öneri.evini çok beğendim eşyaların falan çok güzel.önerim şu ,yatak bölümü ile oturma bölümünü süslü bir boncuklu perde tarzı bişeyle ayırsan.daha doğrusu perde değilde hani kapılara takarlarya boncuktan perde gibi bişey işte o tarzda bişeyle ayırsan daha hoş olmazmı?

kaydirigubbakcemile5 Çok iyi fikir!

bence çok zevklisin valla çok beğendim eşyanın sana hizmet ediceği şekilde dekora edip döşemişsin bacım zemuszemus
bu arada yemek masan hangi markanın fazla yer kaplamıyor küçük mekanlar için işlevsell banada lazım

Ayyy kıyamam yaa, minicik bekar evim falan deme şahaneeee... :nazar:
Vallahi tebrik ederim o küçücük eve öyle bir düzen getirmişsinki bayıldım temizliğine düzenine ... alkisalkisalkis
Çokta zevklisin herşey harika a.s.

Merhaba,

bence evin cok sirin. hatta bana iki sene önceki kendi "bekar evimi" hatirlattin :-) sanirim almanyada yasiyorsun, bende almanyada yasiyorum ve üniversitede okurken zoraki olarak "bekar evi" dönemim olmustu. Aileden uzakta okumak gercektende cok kötü bir his, umarim üniversitene kisa zamanda tamamlayip ailenin yanina dönersin :-)

grüße aus süddeutschland

ay ne kadınım haa ,dikkatimi ne çekti biliyon mu ,banyodaki küvet nası parlıyo öyle ,bu ne temizlik bu ne tertip ne düzen,vallahi kendimden utandım,benim bile böle parlamıyo :))) çok beğendim cicim ,allah huzur versin..

almanyada yasayan biri olarak bu kadar düzenli bekar evi ilk defa gördüm. yurt filan degil sanirim cünkü oralar pasakli oluyor. ben frankfurt civarinda oturuyorum, giessende ögrenciydim, yurtta kalanlara gitmezdim. bekar evlerine de gitmezdim.
biz 3 arkadas kaldik evimizde, herkes temizdi de rahattim. yoksa kafana göre ve temiz insanlar bulmak zor. tebrik ederim sizi

her yer tertemiz ve düzenli...seni oğluma alabilirim kıss....kıskandım valla..iki günlüğüne misafir gelem mi...:roflol:

kendin gibi cok seker bi evin var ablacim :nazar:

güle güle otur sirin evinde... insallah yakinda evin ve senin bekarligina son veren bir prensde gelir kaydirigubbakcemile3

sagol bidenem hayirlisi ise ne olsun tatlim begenmene sevindim

güle güle otur canım,bekar evi için gayet hoş ve sevimli
ŞenizŞeniz

Minicik ama çok şirin...
Şeniz

Bence çok şirin çok güzel evin Allah daha iyisini verir inşallah yerimseniben
aminnnnnnnnnn sagol tatlim

ayyyyyyyyy ben çok beğendim ama
güle güle otur canım
tsk ederim sekerim

allaam minicik deyince bende baya küçük bişey bekledim kaydirigubbakcemile3bu miniyse benimki mikro boyutlardaymşkaydirigubbakcemile3
benim öğrenci evim 40 metrekareydi normal bi evin odası kadarkaydirigubbakcemile3
bi giriş vardı küçük mutfak tezgahımda ordaydı orda yerde kocaman minderler vardı
neredeee böyle koca oturma grubu sığcak kaydirigubbakcemile3
bide küçük yatak odam vardı tabi yine küçücük banyo ve balkon hepsi toplam 40 metrekarekaydirigubbakcemile3
ama var yaa kaç kişi sığdı o evekaydirigubbakcemile3
ahh ahh üni. yılları :gitme:
zemuszemustatlim benim evimde 40 metre kare var yok yani kaydirigubbakcemile3

huli çok şeker bi evin var dediğin gibi tam bekar evi ben çok beğendim hele yatak odandaki aynaya bayıldı çok güzel güle güle otur canım evindeee
sagol bitanem benim, bu aynalar her mobilya magazasinda satiliyor aslinda belki bulabilirsin

Şu ana kadar gördüğüm en güzel evlerden biri (bana göre)
Çünkü kocamn bir kitaplığın ve kitapların var, benim hayalimde evimin güzelliği değil hep kitaplarım ve kitaplığımın nasıl olacağı ile ilgili projeler var...
canim benim ya cok tesekkür ederim evimin bukadar vegenilecegini bilseydim daha önceden eklerdimkaydirigubbakcemile3

çok cici evin var ........
evlendiğinde gönlüne göre bir evin olur da fotolarını paylaşırsın bizimle..............opuyorumnanaktan
aminnn tatlim insallah

Oy oy oy sevsinler minik evini.Cok $ik yapmissin vallahi.Güle güle otur.
tsk ederimopuyorumnanaktan

Bekar evine bak maşallah maşallah nice ailelerin yok kız böyle evi sağlıkla okulunu tamamla aile evinide kur inşallah bizde burdan fotolarına bakalıma.s.
canim benim okulumu tamamladim cok sükür, insallah ileride aile evimide eklerim

bekar evi olmasına rağmen çıoook ama çoook güzel canımmmopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz

çoooook zevkle döşenmiş çooooooook şirin bir ev.
beniim çok hoşuma gitti özendirdi beni.
mutlulukla oturun inşallh..
sagol tatlim insallah allahim sanada gönlüne göre verir

Minik ev diye okuyunca atladım hemen, oh mis gibi temizlemesi de koaly olur, aradığını bulması da :nazar:

Geçen gün arkadaşlarla bu konuyu konuşuyorduk; herkes için geçerli değil ama eskiden bir uçtaysa şimdi bir uçta yaşayanlar çoğunluktaydı. Mesela ben rahmetli anneannem sayesinde/yüzünden 18-19 yaşıma kadar aşırı düzenli bir otamda yaşamak zorunda kalmıştım (oturduğumuz yerden kalkınca gelip yastığı düzeltir, yerine koyardı; yakında fazlalık yapıyoruz evde diye bizi de çöpe atacağını ya da ihtiyacı olanlara vereceğini düşünüyorduk) şimdi ise her şey ortada olmalı, günlük kullandığım, özellikle işle ilgili şeyler hep görünür yerde olmalı, yastıklar köşelere güzel güzel yerleştirilmemeli, yoksa nefes alamıyorum :kedi:

:1shok: Küçük mutfağım olsun, bahanem hazır olsun:" malum mutfak çok küçük, o yüzden pizza ya da pide söyledim!" :jeyyar:
sagol tatlim, temizligi kolay evet gerci severim temizligi ama yinede güzel oluyor, valla minicik mutfakta bile onca insana yemek yapmak cok zevkli gercektenkaydirigubbakcemile4

bence çok zevklisin valla çok beğendim eşyanın sana hizmet ediceği şekilde dekora edip döşemişsin bacım zemuszemus
bu arada yemek masan hangi markanın fazla yer kaplamıyor küçük mekanlar için işlevsell banada lazım
tatlim herhangi bir marka degilki malesef, ucuz birsey aldim beakrliga yeter gibisinden vede yetiyorda, bazen kücük gelsedekaydirigubbakcemile2

Ayyy kıyamam yaa, minicik bekar evim falan deme şahaneeee... :nazar:
Vallahi tebrik ederim o küçücük eve öyle bir düzen getirmişsinki bayıldım temizliğine düzenine ... alkisalkisalkis
Çokta zevklisin herşey harika a.s.
tsk ederim:kedi::kedi:

çok güzelmiş bekar evin canım :)) a.s.
tsk ederim

ne güzel ama küçük müçük...ben çok beğendim güle güle otur:)
sagol canim

Merhaba,

bence evin cok sirin. hatta bana iki sene önceki kendi "bekar evimi" hatirlattin :-) sanirim almanyada yasiyorsun, bende almanyada yasiyorum ve üniversitede okurken zoraki olarak "bekar evi" dönemim olmustu. Aileden uzakta okumak gercektende cok kötü bir his, umarim üniversitene kisa zamanda tamamlayip ailenin yanina dönersin :-)

grüße aus süddeutschland
canim benim uniyi tamamladim ama ailmin yanina dönmem biraz zor, cok kücük biryerde oturuyorlar isimkani biraz zor, olsa bile 30-40 km uzaga gitmek gerekir, bu arada nerdensin?
bende süddeutschland

ay ne kadınım haa ,dikkatimi ne çekti biliyon mu ,banyodaki küvet nası parlıyo öyle ,bu ne temizlik bu ne tertip ne düzen,vallahi kendimden utandım,benim bile böle parlamıyo :))) çok beğendim cicim ,allah huzur versin..
:kedi::utangac:
seviyorum parladigi zaman

almanyada yasayan biri olarak bu kadar düzenli bekar evi ilk defa gördüm. yurt filan degil sanirim cünkü oralar pasakli oluyor. ben frankfurt civarinda oturuyorum, giessende ögrenciydim, yurtta kalanlara gitmezdim. bekar evlerine de gitmezdim.
biz 3 arkadas kaldik evimizde, herkes temizdi de rahattim. yoksa kafana göre ve temiz insanlar bulmak zor. tebrik ederim sizi
dogru valla ya yurtlar cok igrenc oluyor ne yurtlar gördüm ben o yüzden hic cikmadim yurta hep bir kac kiz evde kaliyordum, sonra artik ayrildim vede cok rahatim

Çok hoş canım, banyon felan tertemiz....
tskler sekerim

her yer tertemiz ve düzenli...seni oğluma alabilirim kıss....kıskandım valla..iki günlüğüne misafir gelem mi...:roflol:
oglunamu alacaksin:utangac:
gel buyur canim ne demek misafire herzaman kapim acik

Back
X