• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

çok düzenli ve tertiplisin maşallah huli cim
hiç bekar evi gibi değil
maşallah sana
inşallah evlenipte güzel yuva kurunca onun resimlerinide görürüz

çok temiz ve güzel evin var çok ferah..
inşallah evlenip kendi yuvanın resminide koyarsın..

itiraf ediyorum......
kimsenin eli degmedi kendimin eli degdi, biraz titizimdir de kafamçokkarıştı
biraz fazla galibalaelaelaelaelae
daha önce kaldigim evleri görseydin bu kiz o evlerde nasil yasadi derdiniz, düsündükce migdem kalkiyor ne sabirliymisim
ama simdi oooooohhh rahatim mis gibi evimdehihoyyyt

Maşallah, maşallahzemuszemus

Bizim evimiz güzeldi, 3 .katta Ankara manzaralı, 120 m2. Süperdi yani ama eşyamız yoktu pek.

yemek masamız yoktu mesela, bildiğin büyükçe karton kutuyu süslü püslü yapışkan folyolarla yapıştırıp masa olarak kullandık. TV sehpamızda öyleydi., çok güzel günlerdi yaa:delphin:, senin ev bizim evin yanında saray mübarek saray.

hulicim çok hoş bir evin var maşallah

roximde begenmissskaydirigubbakcemile4
tsk ederim bebegim

çoookkk sekkeerrr cnm.
ŞenizŞeniz

Hiç bekar evi gibi değil canım , çok güzel , çok düzenli , herşey uyumlu..
Çok beğendim.

ŞenizŞeniztsk ederim tatlim

çok düzenli ve tertiplisin maşallah huli cim
hiç bekar evi gibi değil
maşallah sana
inşallah evlenipte güzel yuva kurunca onun resimlerinide görürüz
amin canim insallah onlarida eklerim ileri zamanda
düzenliyimdir övnmek gibi olmasinda bazen bela bile oluyro basima simetri olayinada bazzen taktiysam hele :lepi:

çok temiz ve güzel evin var çok ferah..
inşallah evlenip kendi yuvanın resminide koyarsın..
aminnnn bebegim

Maşallah, maşallahzemuszemus

Bizim evimiz güzeldi, 3 .katta Ankara manzaralı, 120 m2. Süperdi yani ama eşyamız yoktu pek.

yemek masamız yoktu mesela, bildiğin büyükçe karton kutuyu süslü püslü yapışkan folyolarla yapıştırıp masa olarak kullandık. TV sehpamızda öyleydi., çok güzel günlerdi yaa:delphin:, senin ev bizim evin yanında saray mübarek saray.

120m2 ???:1shok:
wooooowwww
ya sekerim burda da ögrenci yurtlari veya ögrenci evleri pek düzgün olmyuorki, ben kaldigim eveleri hatrilasam aman yok hatirlamayim daha yii, sirf yatagim vardi kitapligim birde o aynasi kirik olan dolabim, diger gördüklerinizi koltuk, aynalar, tv, yemek masasi vs bu eve tasininca yeni aldim
allahim insallah hepimizie istedigimiz gibi bir ev verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnn

hulıcımm mutfagı koy orası onemlı bakalım tertıbıne dımı ama kaydirigubbakcemile3

Çooook hoş bi bekar evi bu ya.. Bayıldım.. Güle güle otur cnm.. kaydirigubbakcemile5

hulıcımm mutfagı koy orası onemlı bakalım tertıbıne dımı ama kaydirigubbakcemile3

koydum tatlim koydum, birinci sayfada mutfagim en tertipsiz yerim sanirim eksiklikten dolayi ::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Çooook hoş bi bekar evi bu ya.. Bayıldım.. Güle güle otur cnm.. kaydirigubbakcemile5

tsk sekerimmmopuyorumnanaktan

hulıcım mutfagın tertıpsız degıl duzenlı ne var kı daha ne olsun fırınn vs herseyın var dolap olsa orda ıyı olcak senın ıcın ama en begendıgım cıcekler camların onlerınde bazı hanımlar pıs oluyo dıye ıstemez ama ben cok sevıyorum

canım benim çoğu yeni evli evinden çok daha güzel geldi bana evin
fazla ıvırın zıvırın yok sade bir ev özellikle koltuklarına bittim harkalar beyazı veya kremi çok seviyorum ben de bitanesi

ayrıca duvarındaki sticker ların da duvarlarındaki tablo eskiskliğin, fazlasıyla kapatmış bebeişim banyon harika canım gıcır gıcır

stüdyo ev sanırım bi tek mutfağına bi mermer yaptırısan hazırlık yapacak bi yerin olur canısım o kadar herşeyin tam

sen demişsin ya inşallah benim de öyle evim olur demişsin emme ben de inşallah evlenince seninki gibi bi evim olsun istiyorum bebeğim:)))))

hulıcım mutfagın tertıpsız degıl duzenlı ne var kı daha ne olsun fırınn vs herseyın var dolap olsa orda ıyı olcak senın ıcın ama en begendıgım cıcekler camların onlerınde bazı hanımlar pıs oluyo dıye ıstemez ama ben cok sevıyorum

sagol tatlim,
cicek olayina gelince benim fazla yok zaten iki büyük iki kücük var birde tvnin yaninda cam güzeli, minicik birseydi kocaman oldu, daha fazlasinida pek istemem,
az ve öz olsun esya konusundada ayni düsünüyorum

canım benim çoğu yeni evli evinden çok daha güzel geldi bana evin
fazla ıvırın zıvırın yok sade bir ev özellikle koltuklarına bittim harkalar beyazı veya kremi çok seviyorum ben de bitanesi

ayrıca duvarındaki sticker ların da duvarlarındaki tablo eskiskliğin, fazlasıyla kapatmış bebeişim banyon harika canım gıcır gıcır

stüdyo ev sanırım bi tek mutfağına bi mermer yaptırısan hazırlık yapacak bi yerin olur canısım o kadar herşeyin tam

sen demişsin ya inşallah benim de öyle evim olur demişsin emme ben de inşallah evlenince seninki gibi bi evim olsun istiyorum bebeğim:)))))

ay canimmmm benim askimmmm agzindan balmi damliyor senin yirim seni
begenmene cok ama cok sevindim tatlim gel senin olsun bitanem
fazla ivir ziviri sevmiyorum zaten az ve öz olsun sade olsun, kitapigim bile bana kalabalik geliyor, bazen kartonlara koyup kaldiriveriyorum bodruma, sonra ihtiyacim oluyorr cikartiyorum yine :))))
evet stüdyo ev kocaman bir oda iste :))
mutfagim evet mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
mermer tezgah yapilacak, en kisa zamanda yaptiririm insallah
tesekkür ederim bitanem allahim sana insallah gönlüne göre istedigin gibi bir ev verir aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya çok hoş,gayet düzenli bir evin var,

hele şu yatağının üzerindeki battaniyeye bittim,beni küçüklüğüme götürdü,

inşallah evlenincede evinin resimlerini bizimle paylaşırsın...

Back
X