• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

canım ya çok hoş,gayet düzenli bir evin var,

hele şu yatağının üzerindeki battaniyeye bittim,beni küçüklüğüme götürdü,

inşallah evlenincede evinin resimlerini bizimle paylaşırsın...

sagol sekerim, o battaniye var ya gercekten 20/25 senelik vardir, kücüklügümden beri kullaniyorum ve hala cok güzel yeni gibisırnaşık şey
aslinda reng desen vs olarak üek modern degil belki güzelde degil ama atmaya kiyamiyorum iste

hulimmmm evin tertemizzz helalolsun sana seni alan yaşadı kaydirigubbakcemile3
düzeninde çok güsel kuzucum harikasın vallaaaa opuyorumnanaktan

zaten o battaniyeyi sakın atma,inan benim en çok hoşuma gidende o oldu,şimdikiler öyle güzel ısıtmıyor,benim annemdede var,birinide ben alıcam,biraz batıyo gibi ama yinede çok hoş...

cok guzel canim ewin duwardaki desen cok hosuma gitti.. bende yazin kayinwalidemle oturacagim ewi gosterecegim nasip olursa

ozendım vallaha...
kımsenın olmadıgı tek başıma kaldıgım bır evım olsun ıstedım bırden...
Allah sevdıklerımızı başımızdan eksık etmesın hayırlısıyla..
huzurla,mutlulukla saglıklı yaşa ınşallah...

cnm ya çok güzell bekar evi için oldukca konforlu ve ferah.sen benimm ünivdeki evimi görmeliydin tam bir fakirhane idikaydirigubbakcemile3allah hurzurla oturmayınasip etsinn önemli olan eşya deil insanın huzurlu olmasısositososito

çok güzeell yaaa minicik çok tatlı bi evin var.çokta temiz ve düzenlisin maşallah :nazar:
koltuklarını çok beğendim.

Ayyy inanamıyorum şimdi burası bekar evi mi yani yok anam yok bu hatın süper bişi :bbo:
Hulim şahane bi evin var maşallah yaa bayıldımmm a.s.:nazar:

çok şirin canım.. zemuszemusbir bekar evi olarak bence çok düzenli ve yeterli eşyan var bence.. şimdilik güle güle otur evlendiğin zamanda yeni evinin görüntülerini bekleriz.. bu arada çok düzenlisin:nazar:a.s.

hic bu kadar temiz ve duzenli bekar evi gormedim ben,massallah cok guzel evin canim,,,yerimseniben

canım benden sana bi öneri.evini çok beğendim eşyaların falan çok güzel.önerim şu ,yatak bölümü ile oturma bölümünü süslü bir boncuklu perde tarzı bişeyle ayırsan.daha doğrusu perde değilde hani kapılara takarlarya boncuktan perde gibi bişey işte o tarzda bişeyle ayırsan daha hoş olmazmı?

evine bayıldım çok temiz ve düzenli evin var salondaki sticker da güzelmiş:jeyyar: bi kahve içmeye davet edersin artık:kahve:

hiç bekar evi gibi durmuyor koltuklar falan oldukça fiyakalı güle güle oturun zemuszemus

çok sevimli ve çok şirin bi evin var bence her şeyde usulünce ne kadar güzel bayıldım ya hiçte bekar evi eksik diyerek küçümseme evini güle güle oturmak nasip etsin Allah

seni taktir ettim birazda hüzünledim.. Yalniz yasamak cok koyuyor insana
ögrenci evimde kaldigimda 1 hafta da olsa yapayalnizdim evde... cok buruktu
bunu kaldirabilen insanlar cok güclü bence...
a.s.

Oyyy benim Hulişim...

Çok beğendim evini canım benim, ben büyük ev sevmem bilir misin, kendim de küçük sayılabilecek bir evde büyüdüm ondandır belki kaydirigubbakcemile2

Ben de şöyle 1+1 bir evim olsun istiyorum...

Sevdalımla yapışık oturalım yeter :))

Tertip ve temizliğine de hayran kaldım, afferin benim arkadaşıma kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Öpüyorum çok! :))

Back
X