Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hulimmmm evin tertemizzz helalolsun sana seni alan yaşadı
düzeninde çok güsel kuzucum harikasın vallaaaa
atmicam tatlim benim icin cok degerli zatenzaten o battaniyeyi sakın atma,inan benim en çok hoşuma gidende o oldu,şimdikiler öyle güzel ısıtmıyor,benim annemdede var,birinide ben alıcam,biraz batıyo gibi ama yinede çok hoş...
tesekkür ederim tatlim, allahim sanada güzel ev nasip eder insallah, evini resimlrini beklerim, bu stickerdan bir tane daha var bende ama karar veremedim yemek masasinin üstümü yoksa yatagin üstünemi yapistirayim diye kirmizi kalplicok guzel canim ewin duwardaki desen cok hosuma gitti.. bende yazin kayinwalidemle oturacagim ewi gosterecegim nasip olursa
aminnnnnn tatlim cok sagol, huzur cok önemli simdiye kadar oturdugum ögrenci evlerinde huzurum yoktu simdi cooook rahatimozendım vallaha...
kımsenın olmadıgı tek başıma kaldıgım bır evım olsun ıstedım bırden...
Allah sevdıklerımızı başımızdan eksık etmesın hayırlısıyla..
huzurla,mutlulukla saglıklı yaşa ınşallah...
Şenizcok şirin bır evın var cnm ayrıca temız
evetttttttttttt kutu gibi balkonum bilen varkaydirigubbakcemile5çok şeker bayıldım kutu gibi
maşallah pekde temiz![]()
huzur gercekten önemli ben bunu cok yasadim allahim inslalah herkese huzur dolu yasamayi nasip eder insallahcnm ya çok güzell bekar evi için oldukca konforlu ve ferah.sen benimm ünivdeki evimi görmeliydin tam bir fakirhane idikaydirigubbakcemile3allah hurzurla oturmayınasip etsinn önemli olan eşya deil insanın huzurlu olmasısositososito
tsk bebegimçok güzeell yaaa minicik çok tatlı bi evin var.çokta temiz ve düzenlisin maşallah
koltuklarını çok beğendim.
yirim adasim seni ya yirim , begenmene sevindim bitanem, allahim sanada veriri insallah bebegimAyyy inanamıyorum şimdi burası bekar evi mi yani yok anam yok bu hatın süper bişi :bbo:
Hulim şahane bi evin var maşallah yaa bayıldımmm a.s.![]()
tsk tatlim, evleneyim kismetse resimleri eklerimçok şirin canım.. zemuszemusbir bekar evi olarak bence çok düzenli ve yeterli eşyan var bence.. şimdilik güle güle otur evlendiğin zamanda yeni evinin görüntülerini bekleriz.. bu arada çok düzenlisina.s.
tsk opuyorumnanaktan övünmek gibi olmasin ama gercekten düzene cok önem veririm birde daha önce yasadigim evlerden dolayi bu düzenim baya artti benim, her an evime habersiz gelinse bile temizimdir zemushic bu kadar temiz ve duzenli bekar evi gormedim ben,massallah cok guzel evin canim,,,yerimseniben
tatlim cok sagol önerin icin, düsünemdim degil, hatta tavanda perde takmak icin yer var, ama oturma yerini cok kücültür sykar beni diye yapmadim, yatagin önüne kitapligin karsisina komidin, sideboard gibi birsey düsünüyorum ama bakalimcanım benden sana bi öneri.evini çok beğendim eşyaların falan çok güzel.önerim şu ,yatak bölümü ile oturma bölümünü süslü bir boncuklu perde tarzı bişeyle ayırsan.daha doğrusu perde değilde hani kapılara takarlarya boncuktan perde gibi bişey işte o tarzda bişeyle ayırsan daha hoş olmazmı?
sagol tatlim gel buyur herzaman kapim aciktir misafireevine bayıldım çok temiz ve düzenli evin var salondaki sticker da güzelmiş:jeyyar: bi kahve içmeye davet edersin artık![]()
herkes öyle diyor, koltuklarini nerden aldin diyekaydirigubbakcemilehiç bekar evi gibi durmuyor koltuklar falan oldukça fiyakalı güle güle oturun zemuszemus
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimizeçok sevimli ve çok şirin bi evin var bence her şeyde usulünce ne kadar güzel bayıldım ya hiçte bekar evi eksik diyerek küçümseme evini güle güle oturmak nasip etsin Allah
tatlim benim, alistim artik biliyormusun, bazen zor geliyor sykiliyorum ama alistim o yüzden rahatimseni taktir ettim birazda hüzünledim.. Yalniz yasamak cok koyuyor insana
ögrenci evimde kaldigimda 1 hafta da olsa yapayalnizdim evde... cok buruktu
bunu kaldirabilen insanlar cok güclü bence...
çok şirinmiş canım güle güle
tsk ederim tatlim ya begenmene cok sevindim, nedense herkes burda düzenime tertibime hayran kalmis, beni kitapligim mesela cok yoruyor kalabalik geliyor ama neyse idare ediyoz birde mutfak:roflol:Oyyy benim Hulişim...
Çok beğendim evini canım benim, ben büyük ev sevmem bilir misin, kendim de küçük sayılabilecek bir evde büyüdüm ondandır belki
Ben de şöyle 1+1 bir evim olsun istiyorum...
Sevdalımla yapışık oturalım yeter :))
Tertip ve temizliğine de hayran kaldım, afferin benim arkadaşıma kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Öpüyorum çok! :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnçok şirin tertemiz mis gibi bi ev...alkisalkisalkisAllah içinde huzurlu ,mutlu yaşamanı nasip etsin...
sagol bebegim aminnnncanım evin çok şirin, çok güzel ve tertipli düzenli mis gibi....maaşaallah...hiç bekar evi gibi değil..
valla zevklisinde herşey çok güzel...Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin..ilerde evlendiğindede gönlüne göre sevdiğin bir evin olması dileğiyle tatlım...:Saruboceqpuyorumnanaktan
coluk cocuk icin pek uygun degil delikafaduldenvalla tebrik ederim misler gibi bir ev...
bekar evine görede süper ötesi...
inşallah evlenip çok daha güzel bir yuvaya sahip olursun.
gerçi bu ev de süper ama:))
ŞenizŞenizçok hoş evin hulicim...
cikolatammmmmmopuyorumnanaktancok aydinlik, ferah, zevkli bir ev... bayildim tek kelimeyle... =)
sagol tatlimŞenizbekar evine göre cok cooook iyi bir ev bence
koltuklar duvar stiker'ı vs cok hoş ayrıcada cok düzenli
tatlım çok güsel evin yaa,şanslısın valla,ohh tadını çıkar:)))))))
sende benim canimsin sagolopuyorumnanaktanevın cok gzuelmıs canımcım:)a.s.a.s.a.s ayrca temız):..
bide mütevazilik yapıyo:mymeka:
bu kadar mütevazi olmak zorunda değilsin bitaneeemmdelikafadulden
banyona BİTTİM
temizliğine ÖLDÜM
düzenine,sadeliğine GEBERDİM
sen hala yok bekar evi,yok sizinkiler kadar güzel olmasada,dağınık işte bilmemne
hulim hem vallahi hem billahi harika evin:lepi:
aslan yattığı yerden belli olur,düzenine tertibine bayıldım,allah güle güle ve ağız tadı ile oturmak nasip etsin..evlenincede eniştem villalarda oturtur işşallah:Saruboceq::roflol:![]()
duvar stickerlarına bayılırım ve dekoratif aynalara bende yerleşiyim düşünüp yapacam güle güle otur temiz ve düzenli beğendim ben
güle güle otur canım
artik ögrenci degilimmmmm :lepi:çok şirin ve tatlı..
bayan öğrenci evi olduğu belli misler gibi tertemiz..
gule gule otur tatlım..
evin çok hoşzemuszemus
ayrıca tertemiz yerimseniben
huzurla otur inşallah![]()