• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik bekar evime buyrun

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
Kizlar canlarim ben bu topigi cok severek takip ediyorum,
cogunuzun evi cok ama cok güzel bayiliyorum,
insallah ileride evlendigimde allahim banada öyle güzel ev nasip eder insallah
ama nedense icimden geldi, kücücük bekar evimi eklemek istedim, sizinkiler kadar güzel degil, eksik cok, duvarlar daha cogunlukla bos tv ünitem yok vs vs ama yinede eklemek istedim evimi seviyorum...
yalniz yasiyorum bunun sebebei üniversite beni ailemden uzaga atti, ögrenci evlerinden cikip kendi evime gecebildim cok sükür, buyrun bakalim
mutfagimi daha cekmedim daha sonra eklerim, biraz kücük oldugu icin cekmekte zorlandim, birsey düsünmeliyim

kitapligim, kozmetik ürünlerimde burda, gözüme biraz karisik ve kalabalik geliyor ama su an koyacak baska yerim yok, aslinda kücük bir cekmeceli dolaba daha ihtiyacim var ama neyse...

Son düzenleme:
oturma kösem, yerdeki ördegi annem almis bana öyle duruyor iste :)))))
1001978.jpg

baska bir görüntü, gördügünüz gibi tv yerde ama böyle de iyi :)))))
1001979.jpg

balkonumdan kücük görüntü
1001980a.jpg

balkon kapisindan cekildi
1001981g.jpg

1001993y.jpg

mutfagimmmm, dolap eksikligi var malesef, camin önüne tezgah altinada dolap düsünoyrum aslinda, dolaplari yeni alamdim, sirf ocak yeni onuda ev sahibi aldi koydu
evin icinde vardi bile eskiler ama idare eder iste kücücük mutfaga yetiyor :))
1001995.jpg

1001996k.jpg

1001997h.jpg

Son düzenleme:
huli ciğim bence çok güzel çok zevkli bir evin var maşallah çok beğendim ben:nazar:
inşallah gelecekte sevdiğinle çoluk çocuğunla çook çook daha güzel bir yuvada sağlıkla yaşarsın arkadaşıma.s.

evin çok hoş kıtaplıgın kenarındakı sarı cıcekler cok hos camın onundakı cıcekler duvardakı o desen ayrı bı hava katmıs bence benım gordugum bu detaylar iyi günler mutlu gunler gecırmen dılegıyle....

maşallah maşallah kızımızda pek bi temizmiş talipler çıkmasın kızz evini görünce temiz düzenlisin diye opuyorumnanaktan şaka bi yana çok şirin cnm huzurla otur yuvanda

huli ciğim bence çok güzel çok zevkli bir evin var maşallah çok beğendim ben:nazar:
inşallah gelecekte sevdiğinle çoluk çocuğunla çook çook daha güzel bir yuvada sağlıkla yaşarsın arkadaşıma.s.

sagol canim tesekkür ederim begenemne sevindim
aminnnnnnnn inslalah:Saruboceq:

evin çok hoş kıtaplıgın kenarındakı sarı cıcekler cok hos camın onundakı cıcekler duvardakı o desen ayrı bı hava katmıs bence benım gordugum bu detaylar iyi günler mutlu gunler gecırmen dılegıyle....

ay canim benim nelerede dikat ediyormuskaydirigubbakcemile4
tsk ederim begenmene sevindim
o sari cicekler hediye geldi renk olarak pek umumlu degil ama kitapligin rengiyle uydu birazzemuszemus

maşallah maşallah kızımızda pek bi temizmiş talipler çıkmasın kızz evini görünce temiz düzenlisin diye opuyorumnanaktan şaka bi yana çok şirin cnm huzurla otur yuvanda

tsk ederim bebegim
ciksin anam talipler alkisalkisalkis
hem burda kim görcekki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafirler hosgelmiskaydirigubbakcemile

bayildim canim bayildim evin harika!!
almanyanin neresinde oturuyorusn seneye eylulde almanyaya gelme ihtimalim var cok zaman gerci ama olursa goruselim belki ev arkadasi oluruz :tomato:

ay canim benim nelerede dikat ediyormuskaydirigubbakcemile4
tsk ederim begenmene sevindim
o sari cicekler hediye geldi renk olarak pek umumlu degil ama kitapligin rengiyle uydu birazzemuszemus

tsk ederim bebegim
ciksin anam talipler alkisalkisalkis
hem burda kim görcekki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafirler hosgelmiskaydirigubbakcemile

niye öyle diyon kızz oğlu olan bayanlarımız vardır yada erkek kardeşi :kedi:

bayildim canim bayildim evin harika!!
almanyanin neresinde oturuyorusn seneye eylulde almanyaya gelme ihtimalim var cok zaman gerci ama olursa goruselim belki ev arkadasi oluruz :tomato:

tsk ederim bebegim
canim ben Güney ALmanyadayim sen nereye geleceksin?
istersen özelden yaz

niye öyle diyon kızz oğlu olan bayanlarımız vardır yada erkek kardeşi :kedi:

aaaaaaaaaaaaaa dogru valla hic aklima gelmedidelikafadulden

dikkat etmez miyim hulicim kımın evı bu dedım eklemıs bı de baktım kk arkadasım hulının ama evin duzenlı ve sade begendım bı cay ıcılır sımdı balkonda benım yerıme ıc tamam mı??)))))

Kız Huliş bekar evine rağmen ne kadar tertipli düzenli. İtiraf et, kimin eli değdi bu eve. gamyoncuiremsuben de bekar kaldım 2 sene ama hiç böyle olmadı evimizmafoldumben
Kırık bir kanepemiz vardı evlere şenlik:roflol:

Bayıldım lan evine:asigim:

tsk ederim bebegim
canim ben Güney ALmanyadayim sen nereye geleceksin?
istersen özelden yaz

aaaaaaaaaaaaaa dogru valla hic aklima gelmedidelikafadulden

anammm kızında aklına girdim ben bu ara esra erolu fazlamı izliyom neynn artık bulaştı banada çöp çatma tamam sustumm :roflol::roflol:

hulicim desene duzenlı olunca talıp cıkıyo valla ben oyle duzenlıyım kı tıtızımkı anlatamam resım mı koysam ne yapsam ama ınsan aradıgı bulmayınca olmuyo yaa))yasım 27 olcak evde mı kaldım ne))

huzurun yeter :) gulegule otur :)
vallah dogru huzum yerinde seviyorum evimi:lepi:

dikkat etmez miyim hulicim kımın evı bu dedım eklemıs bı de baktım kk arkadasım hulının ama evin duzenlı ve sade begendım bı cay ıcılır sımdı balkonda benım yerıme ıc tamam mı??)))))

sagol tatlim, eksigim cok olmasa biraz daha düzenli olur ama böylede iyi, mutfagimi girsimide daha sonra ceker eklerim

Kız Huliş bekar evine rağmen ne kadar tertipli düzenli. İtiraf et, kimin eli değdi bu eve. gamyoncuiremsuben de bekar kaldım 2 sene ama hiç böyle olmadı evimizmafoldumben
Kırık bir kanepemiz vardı evlere şenlik:roflol:

Bayıldım lan evine:asigim:

itiraf ediyorum......
kimsenin eli degmedi kendimin eli degdi, biraz titizimdir de kafamçokkarıştı
biraz fazla galibalaelaelaelaelae
daha önce kaldigim evleri görseydin bu kiz o evlerde nasil yasadi derdiniz, düsündükce migdem kalkiyor ne sabirliymisim
ama simdi oooooohhh rahatim mis gibi evimdehihoyyyt

hulicim desene duzenlı olunca talıp cıkıyo valla ben oyle duzenlıyım kı tıtızımkı anlatamam resım mı koysam ne yapsam ama ınsan aradıgı bulmayınca olmuyo yaa))yasım 27 olcak evde mı kaldım ne))

koyy anacımm sende koy resim evinin filan bi bakalım dimi alkisalkisalkis

anammm kızında aklına girdim ben bu ara esra erolu fazlamı izliyom neynn artık bulaştı banada çöp çatma tamam sustumm :roflol::roflol:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:cöp catan seniiiii

koy koy belki sanada cikar :teytey:
valla aynen bende 27 ve tik yok, gerci talip varda bakalim iste

Back
X