- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
- Konu Sahibi birarininyolrehberi
-
ne ayıpBenim arkadasımının sevgilisi de arkadasıma devamlı mini etek giy cok gösterişsiz giyiniyorsun falan diyordu.
Sonra bir gün arkadasım mini giydi. Görünce de demiş ki bacakların cok zayıfmış cirkin görünüyorsun bir daha giyme
Konuyla alakasız ama aklıma geldi işte öyle
varır varır ama onun yerine göğüs dekoltesi yapabilirim ona kızarBeni rahatsız ederdi bu tavrı yine de, erkek biraz kıskanmalı ya. bir daha ki geldiklerinde süper mini bişey giyin bakalım menuniyetten ağzı kulaklarına varacak mı.
ŞoktayımmmmmmBenim arkadasımının sevgilisi de arkadasıma devamlı mini etek giy cok gösterişsiz giyiniyorsun falan diyordu.
Sonra bir gün arkadasım mini giydi. Görünce de demiş ki bacakların cok zayıfmış cirkin görünüyorsun bir daha giyme
Konuyla alakasız ama aklıma geldi işte öyle
Şaka yapıyorsunVe arkadasım o adamla evlendi
Türk erkeklerinin kıroluğuna fazla laf ettik hep ondan oluyo bunlarKoptum ki ben
OvvvvvTürk erkeklerinin kıroluğuna fazla laf ettik hep ondan oluyo bunlar
Allah dediki al sana medeni koca
Kaldıramadık işte
Şaka yapıyorsunee ne oldu peki kıyafet tartışmaları var mı ? ayrıca cidden o kız çok mu zayıf ? vücudu çirkin mi sence canım ?
1.70 boya 42 kiloHer türden tartısmaları var sadece kıyafet değil malesef canım. Evet bende pek begenemiyorum vucudunu şöyle söyleyim zayıflığını 170 boyunda 42 kilo doğum yapmış hali bu
Biz seninle bu smiley üzerinden yazısacağız hep galiba
Yok artik yaben de diyorum ya kadın gibi her şeye karışıyor diye. bugün yazamadım dolmuş burası bir sürü mesajla, küste olsak beni yemeğe götürdü söz vermişti ilk başlarda soğuk davrandı acık ama sonra yine iyi olduk. yemek sonrasında da arkadaşlarımızla buluştuk. arkadaşının eşiyle konuşuyordum ben de yarın alışveriş merkezine gidicem siyah sandalet alıcam dedim eşim taaaaa ordan duymuş siyah mııı neden beyaz değil diyor
Ya bacagindaki kila kadar karisan ona bile yorum yapan bir adamla evli olmak zormus kardes Allah kolaylik versin sana da bu ne ben daraldim yaaaaofff onu hiç sorma, haaa bir de lazer epilasyona gitmeme izin vermiyor girmiş kendi ülkesindeki kadın bloglarını okumuş bana diyor yok böyle olmuş birine yok birine şöyle olmuşadam garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?