Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bu uslup da hoş olmamış, herkes güzel olmak için giyinir, kendine güzel olanını giymeli, yadırganmamalı, açık giyinmek yada kapalı giyinmek diye ayrıştırmayın insanları, herkes kendinden sorumludur
Bence bu uslup da hoş olmamış, herkes güzel olmak için giyinir, kendine güzel olanını giymeli, yadırganmamalı, açık giyinmek yada kapalı giyinmek diye ayrıştırmayın insanları, herkes kendinden sorumludur
herkes kendınden sorumlu evet ; ancak bu da benim kişisel tercihim
açık giyinen bayanları teşhirci buluyorum.
Ben eşi,mle yemeğe gittiğimde karsımda memelerının neredeyse tamamı ortada olan bır hatun görmek ıstemıyorum.
Ya da poposunun altında bitecek kadar kısa giyen bir bayan gördüğümde bu da hoşuma gitmiyor, bunu da evet teşhircilik olarak görüyorum.
Her kıyafetin yeri , ortamı var bence , bu da benim fikrim.
Elbette ki göreceli bir konu, ama insan nasıl mutluysa öyle giyinmeli, abartılılar konusunda haklısınız tabiki ama açık yada kapalı kategorizasyonu yapılmasından hoşnut olmadım ben sadece..
Ben ceasretle giyenlerdenim ama bacaklarıma güvenirim bence kilolu ya da bacakları düzgün olmayanların yapması gereken şey değil. Resmimi de koydum bence yakışıyo bana herkes öyle diyo zaten. Ama bir de şu var yakışmaktan çok aile yapısı da önemli herkesin ailesi kabul etmiyor malesef bir de evli ya da 30 yaş üstü bayanlar pek giyemiyor ama ben 40 yaşındayım hala da giyiyorum