bende scarlet minii dikiş makinesi aldım denediğimde cok iyi dikiyordu ama öndeki düğğmesini cevrdm falan sanrm o ayarıydı, iğne calısıo ama dikmiyor ne yapacam lütfen yardm edin((
yok ablcm daha bır ay olmadı:/( 2gundr ugrasıorm bıraaz düzeldi gbib ama alt dikişi yapmıyor neden yapmaz alt dikiş bi bilginiz var mı:S
Ya nereye yassam bılemedım ama su kızcagıza yenı bana:) bır yardım edın veeee makınem ıp topluyor dıkerken arkaya bırıkıyor nedenı nee nolurrr yardım edın delırdım 2 gundur
merhaba arkadaşlar ben bu internette satılan mini dikiş makinesinden almak istiyorum sew whiz kullanan varmı ne yapıyım sizce
merhaba arkadaşlar ben bu internette satılan mini dikiş makinesinden almak istiyorum sew whiz kullanan varmı ne yapıyım sizce
canm kulanabildinmi makinayı bende bugün alıcam ama kararsız kaldım markafoniye gelmiş 69 tl ye alsammı sence dikişi nasıl ?ben aldım bugün geldi ama çalıştıramadım bi türlü aradım yardımcı oalacaklar bakalım...inşallah çalısır
Cankiiz5o arkadaşım bana mesaj atmışsın ama özel mesaj atma sayım yeterli olamadığı için özel mesaj olarak karşılık veremedim.
bende burdan yazayım dedim inşallah görebilirsin canım :)
merhaba canım,
dikiş makinesinin tansiyon ayarı diye bir yeri var yanında numaraları yazan radyo düğmesine benzeyen bir yer. dikkat et dikiş çeşit numaraları değil(dikiş dikme numaranı da iğne yukarıdayken değiştirmelisin). ben onu genellikle 3-3,5 arasında kullanıyorum. ayrıca ip ve kullandığın kumaş çok önemli.
ip hemen kopan ince iplerden olursa hemen kopuyor. kumaşın ilk etapta deneme kumaşın klasik normal kalınlıkta penye kumaşlardan olsun. alt makarayı çok sarma. ben bunlara dikkat ettim canım sonra da düzeldi. şimdi aylardır çok şükür sorunsuz kullanıyorum. bir çok kıyafetimi düzeltmek için bile kullanıyorum :)
Merhaba,
Ben de artes 505 marka dikiş makinesi kullanıyorum. İplik makaralarım minik boylarda. Zaten iki yedek çıkmıştı. Onlar bitmek üzere. masuralar zaten standart. Yeni bir iplik seti almak istiyorum. Alacağım iplik setinin makaraları benim makaralarımın neredeyse iki katı boyunda. Yani makara çubuğunu epey geçiyor. Sizce alsam işime yarar mı yoksa boşuna almayayım mı? Bir fikri olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Bu konu ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum da...
Teşekkür ederim.