K
kardalina
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kardalina
bende aldım herevelazımdan.çok güzel dikiyor ama kalın ve sert kumaşlar makinayı zorluyor ben zorladım:çok üzgünüm: sonra baktım makine bağırıyor. evet güzel dikiyor hemde sapasağlam.malesef bim de kalmamış...
scarletlere bakayım ben birde
kızlar her eve lazım daki makina nasıl sizce ?
ben o kayma sorununu mausepad ile çözdüm. ama içindeki ip sürekli kopuyorarkadaşlar bende her eve lazımdan almıştım. bi kere arızalandı tamire gitti geldi . bir sorun şimdilik ama profesyoneller için uygun değil. mesela fermuar falan dikiyor ama kalım kumaşlarda zorluyor. özellikle kot paçası falan yapamıyor. küçük ve basit şeyler dikecekseniz yastık kılıf çanta vs . bunlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. benim farkettiğim tek kötü yönü dikerken makina kayıyor olduğu yerde sürekli düzeltmek gerekiyor. aslında biraz daha ağırlık konabilirdi içine.
valla harikasın. işte çözümcü türk kadını kaydirigubbakcemile3 . bende de fazla var mousepad. mutlaka deniycem saol tavsiyen için . ip kopma olayına gelince bu makinalarda makara dedilde masura kullanmak ve yan tarafına yani size bakan ön tarafa takmak daha iyi sonuç veriyor. bende yukarıya makara taktığımda sıkıntılar yaşıyordum şimdi masuraya sarıp ön tarafa takınca daha iyi oldu. sende dene .ben o kayma sorununu mausepad ile çözdüm. ama içindeki ip sürekli kopuyor
teşekkür ederim canım benim ilk fırsatta deneyeceğimvalla harikasın. işte çözümcü türk kadını kaydirigubbakcemile3 . bende de fazla var mousepad. mutlaka deniycem saol tavsiyen için . ip kopma olayına gelince bu makinalarda makara dedilde masura kullanmak ve yan tarafına yani size bakan ön tarafa takmak daha iyi sonuç veriyor. bende yukarıya makara taktığımda sıkıntılar yaşıyordum şimdi masuraya sarıp ön tarafa takınca daha iyi oldu. sende dene .