S
selifcik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selifcik
-
yaş maya ile az biraz sütü karıştırıp bulamaç haline getirip sürüyorsunuz
bir süre sonrada kuruyunca yanii yıkıyorsunuz
benim cildim yağlı iyi geliyoor
kırışıkları geçiriyormu yookama
en azından hafifletiyoor
Kızlar ,bana kalırsa göz çevrenize yağ kesinlikle sürmeyin .Önce hoşunuza gidebilir ama yaş ilerleyince göz çevrenizde yağ butonları oluşur .Bırakın yağ butonunu ,yağlı ürünler göz çevresi derisi çok ince olduğu için ,göz çevrenizi deforme eder .Yağdan dolayı göz çevreniz şişer ,göz çevresi şiştiği için kırışıklıklar dolmuş gibi görünür .Oysa 30 lu yaşları geçince göz çevresi derisinin gerginliğini yitirdiğini görürüsünüz .En güzeli sabah akşam göz çevrenizi nem veren jel veya sıvı göz çevresi temizleyicisiyle silin .Cildin kuruluğuna göre bir göz çevresi ürünü kullanın .Dejavu gibi geçici çözüm sunan ürünleri bu genç yaşaa kullanmayın . Geçici çözüm yerine ,cildi besleyen yöntemleri tercih edin Şeniz
peki duak cevresi kırısıklar için :uhm:
gülsuyu demişsinya canım hani o bildiğimiz mevlütlerde döktüğümüzmü?? merak ettim bunu hep duymuştum ben sana kendi tecrübe ettiğim bir şeyi söylüyeyim geçen gün kayısı yiyordum dur birtanesinide yüzüme süreyim dedim çekirdeğini çıkarıp yüzüme masaj yaparak gezdirip biraz beklettim cildim gerilmeye başladı hemde fark edilir derecede sonra yıkadım okadar yumuşacık olduki pamuk gibi sonra ki gün bunu kirazla denedim tavsiye ederima.sArkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.benim problemim 27 yaşında olmama rağmen dudak çevresinde gülmeden kaynaklanan mimik çizgileri oluyor ya onlardan çok rahatsızım.gülmesem bile yüzümde 2 taraftada çizgi şeklinde var ve yaşlı gösteriyor insanı.pudra falan sürüncede çizgi şeklinde orada toplanıyor.dejavunun bir serumu varmış anında etki ile şişiriyormuş orayı ama çok pahalı ve yaşım genç onları kurtulmak için.ne yapmalıyım arkadaşlar.bilgilerinizi bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?