Bebek Beslenmesi milupa aptamil mi bebelac mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sweetnurse.F.A

annesinin pamuk şekeriiii
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
986
34
358
kızlar yaa bişi sorcam.ben ayın 20 sinde işe başlıycam ve mecburen devam sütü vericem bebeğime.dün markette baktım milupa aptamil 19 lira bebelac 6 lira.karar veremedim bebelac neden ucuz aceba.hangisini alayım,ne farkı var sizce?

ben de işe başlayınca oğluma mama verdim. içerikleri aynı beblac ve milupanın.karşılaştırdım.sanırım sadece markasına fiyat alıyor milupa.
bi de her bebek her markayı beğenmiyor ne yazık ki..benim oğlum hep bebelac içti,sadece ilşk başlarda gazdan dolayı özel bi mama kullandık.
bence önce bebelac dene,tüketim fazla,onu severse bebeğin devam edersin.

ben doğumdan sonra bi süre milupa aptamil vermiştim.son zamanlarda almadı bıraktım bende.
bebelac la fiyat farkını da hiç bilmiyodum yeni gördüm.
teşekkür ediyorum öööle yapayım bari bebelac deneyeyim ilk önce:))

benim esim 2 markayida arastirmisti cnm.uretildigi yerler bile ayni birbirinden hic bi farklari yok.aptamilin icinde cokazda olsa seker biraz daha fazla,oda bebegin daha cok yemesini sagliyo fakat seker bebekler icin okadar ii degil.bizim doktorumuzda bebelac onermisti.hicte bi sorunumuz olmadi.

canım bende ilk başta aptamil vermiştim bebelacla devam ettim,aptamilin içinde immunofortis var bağışıklığı destekleyici sanırım bu yüzden fiyatı diğerlerine göre daha pahalı

Canım sen aslında Milupa'mı Bebelac'mı diye sormuşsun ama ben sana alternatif bir marka önereyim..Hipp..Ben devam sütü vermedim hiç ama Hipp'in kavanoz mamasından ve ek gıdasından verdim oğluma..Bir problem yaşamadım..Organik olduğu için de içim rahat..Ama eğer iki marka arasından seçim yapamı istersen Milupa derim çünkü sağlık ocağından onu önermişlerdi..

canım bende bunu cok araştırdım ben doğduğundan beri sma gold veriyorum,bebegime cok yaradı ve yılların maması ben onu yedir derim ama sen bilirsin.

merhaba bize ve bi arkadasıma doktor bebelac kullan dedi ama ben aptamil aldım bebeğime ne zaman mama versem fışkırtarak kusuyor. inşallah bitsin bebelac alacagım. sanırım sevmedi aptamili bilemiyorum..

bende ikizlerime dr. tavsiyesi üzerine aptamil veriyorum çok memnunuz bebişlerimde severek içiyolar çok şükür tavsiye ederim

canım ben bebelac kullanıyorum.eşimin arkadası bebek mamaları satışında çalışıyor.bize bebelec'ı önerdi.diger mamalardada aynı şeyler varmış sadece diğerlerinin pahalı olmasının nedeni reklammış.ben bir sorun yaşamadım.gaz sorunuda olmadı.birde çok kullanılacak birsey pahalıyı seçme derim nede olsa diğerleriyle aynı.

bizde gazı var diye milupa aptamil almıştık bebğim çok sulu kaka yapmaya başladı doktora söyledim oda bebelak önerdi şimdi onu kullanıyoruz

bizede doğum yaptığım hastaneden bebelac ı önerdiler ilk hafta emmiği için almadık ..kendi doktorumuzda bebelacı önerdi aldık ..evet fiyat farkı çok var ama bilemiyorum ucuz olması sağlıksız olması anlamına gelmez öyle olsa doktorlar önermez gibime geliyo benimde bebeğimde gaz problemi vardı o yüzdende kendi doktorumuz bebelac dedi bebeğim suan 4 aylık kilo alımı ve sağlık durumu gayet iyi

bende sütüm az olduğu için önce emzirip sonra devam sütü veriyorum ben milupa veriyorum çünkü tadı benim sütüme çok yakın denedim:) bu yüzden olsa gerek bebeğim hem emiyor hemde mama içiyor... milupadan memnunum..

canım benim bebeğim de 37 günlük, sütüm yeterli gelmediği için mama takviyesine başladım. Bebelac kullanıyorum, gaz açısından çok memnunum, özellikle mamayı içerken yarısında bezini dolduruyor, sonra devam ediyor. Benim sorunum da miktarıyla ilgili.Daha şimdiden 120 cc ye çıktı, üstüne bazen beni emdiği de oluyor. Doğrumu yapıyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…