Bir insan avatarıyla ancak bu kadar çelişir.
Halkına korku salan, milli egemenliğe derin baltalar vurmuş bir zihniyeti savunan kadın ve avatarı "V"
Hakikaten traji komik.
yine konu Atatürk'e gelmiş
ne derdiniz var güzelim Atatürk'le ya hu
yediğiniz yemeğin içtiğiniz suyun kıymetini bilin.
onu da yapamıyorsanız şu at gözlüklerinizi çıkarın
höh vallahi..
RTE'nin içki ve içecek ayrımını bilmemesi çok komik gerçekten. içki, alkoldür, içecek, ayran,meyve suyu,süt vs.
Tabi tamamen gündemi değiştirmek için sarf edilmiş gereksiz bir cümle.
Bugün üniversitelerde boşuna öğrenciler, şeriata faşizme karanlığa geçit yok diye bağırmıyorlar.
Türkiye ayranla meşgul olurken kimbilir altında neler dönecek gizli gizli...
Amaç çaktırmadan gündem değiştirmek işte..
Safız ya bizde..Söylenecek o kadar çok şey var ki ama cahil ve kandırılmış halka ne desek boş..
İnanın ona bende takıldım "V" nin ne için savaş verdiğini bilse söküp atardı herhalde avatarından o resmi...:)
içki= içilen şey. ör: su, meyve suyu vs.
Başbakan Erdoğan, "Alkollü bir içki olan bira, Cumhuriyet'in ilk yıllarında, bazı kitaplarda, 'milli bir halk içkisi' olarak takdim edilmiştir. Halbuki bizim milli içkimiz ayrandır" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Dünya Sağlık Örgütü işbirliğiyle düzenlenen Global Alkol Politikaları Sempozyumu'nun resmi açılışında konuştu.
Başbakan Erdoğan, sempozyumun hükümet olarak halk sağlığına verdikleri önemin ve sağlık alanında insan merkezli yaklaşımlarının da bir tezahürü olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Tek parti iktidarı döneminde, alkol teşviki o kadar abartılı bir propagandaya dönüştürülmüştür ki, lokantalara afişler asılmış, alkolün ne kadar faydalı olduğu anlatılmıştır. O dönemde, alkollü içkilere adeta 'halis gıda süsü' verilmek istenmiştir. Dahası, alkollü bir içki olan bira, Cumhuriyet'in ilk yıllarında, yayınlanan bazı kitaplarda, maalesef, 'milli bir halk içkisi' olarak takdim edilmiştir. Halbuki bizim milli içkimiz ayrandır. O kadar ki, bazı aileler, sağlığa faydalı diye lanse edilen birayı, besleyici olduğu gerekçesiyle ilkokul çağındaki çocuklarına, evlatlarına içirmeye başlamışlardır.
Şimdi haberturk de bir habere rastladım.Okumanızı tavsiye ederim.Türk halkı olarak özgürlüklerimize fazla düşkünüz sanırım.
http://www.haberturk.com/polemik/haber/840271-icki-yasagi-mi-geliyor
Şimdi haberturk de bir habere rastladım.Okumanızı tavsiye ederim.Türk halkı olarak özgürlüklerimize fazla düşkünüz sanırım.
İçki yasağı mı geliyor?-HABERTÜRK
new york konusunda tamamen sallamış, alakası yok. fransada akrabalarım var, keşke fransa hakkında daha uzun yazsaymış, o zaman onu da kıyaslayabilirdim.
ayrıca bu konuda başka ülkeler ile sidik yarıştırmak saçma, aptallığın dik alası.
baştakilerin niyeti başka olsaydı, farklı olsaydı zaten her teşebbüslerinde art niyet aranmazdı. bu da arayanların değil, aratanların suçudur.
bakın okullara artık çarşafla gidiyor öğrenciler, 9 yaşındaki çocuk çarşaf nedir ne bilsin, türbanı geçtik artık çarşaf çıktı piyasaya. ha ama atatürk rozeti takıp derse girmek istersen almıyorlar. ne iş??? sakalla okula giden öğrenci var, bunu biliyor musunuz?
içine sıçılmış ülkenin, ağlayanı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?