Milkseyk'in Başarı Öyküsü

canım bu diyetin yapılış aşamalarına baksaydın görürdün kepek ekmeğiyle yapılıyor içine domates salatalık ve b. Peynir konuyor

bir kaç sayfasına baktım ama demekki hepsine bakmam gerekiyormuş çok tşk ederim cevap verdiğin için ben başladım bu gün bu diyete ama arada grisini yedim bir kaç tane inşallah işe yarar

kızlar diyeti uyguladım ilk hafta atıyorum beş ikinci hafta 2 kilo verdim diye üzülüpte moralinizi bozmayın benim arkadaşımın annesi diyetisyen arkadaşım vücudun ilk önce hızlı bir şekilde kilo verdiğini sonra kilo vermenin zorlaşacağını ama devam edilirse diyete kilo vermenin devam edeceğini söyledi çünkü ilk verilen kilolar yerleşmemiş kilolar diğerleri yerleşmiş bu nedenle vücudun ayak uydurması zor olurmuş ama devam ederseniz istediğiniz kiloya kavuşabilirsiniz

bu diyet bittikten sonra bi anda kilo almayız dimi? çok hoşuma gitti yaza fit girmek istiyorum ama sonra bi anda da almak istemiyorum kiloların 2 katını

arkadaşlar içinizde kilo 2kilo filan vermek isteyip ama fazla kilosu olmamasına rağmen göbekli ve birazda kalın olanınız yok mu

ben şahsen öyleyim 49 kiloyum ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum sanırım yağ oranım çok bunun için önerisi olan yok mu:84:

yorumları okuyunca bende gaza geldim,yrn hemen başlıyorum :) zaten yediklerime dikkat ediyorum,biraz fazlam var inşallah temmuza kadar verebilirim:):)

kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum:):)

bu diyette yalnızca su mu atılıyor? ben de başlıyorum bakalım 58 kiloyum okula da gidiyorum ama zor olmaz heralde çok zor görünmüyor

saçma bi diyet herkesin evinde biftek bulunmuyo ki bunun hemen hemen hergün olması daha saçma geldi bana

Boyle 3-5 gunluk diyetlerden sonra, 3 yil kilo almamak soz konusu degil. Diyeti birakir birakmaz kilolari 2 gunde alirsiniz.
Bu diyet bana gore degil. Ilk gunun kahvaltisi dikkatimi cekti. Sadece kahve mi yani? Sagliksiz.
Ayrica cok hizli kaybedilen seyler yag degil, genelde sudur. ilk hafta 5 kilo verdim dediginiz sey su oluyor. Guzel kilo vermek istiyorsaniz spor yapin, en guzel kilo verme yontemi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…