Tavuk Yemekleri Milföy çubuklar

DOLUNAY1981

2 prenses annesi
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
119
0
43
pratik sunumu güzel ve lezzetli çubuklar

milföyleri oda sıcaklığında çözdürün.
toz şekerle tarçını karıştırın.

milföy hamuru
toz şeker
tarçın

milföy hamurlarını uzun uzun 2 parmak enliliğinde şeritler halinde kesin.hafifçe uzatarak burgu yapın.yani uzun burgu çubuklar olucak.tabi çok çok fazla kıvırmayın.üzerlerine toz şekerle karıştırdığımız tarçını bolca serpelim.yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisindeki bu çubukları önceden ısıtılmış 170-180 derecedeki fırında pişirelim.işte sizlere çıtır çıtır bir lezzet.AFİYET OLSUN.

bunu denemeliyim mutlaka çok güzel bir fikir ellerinize sağlık

ayy canım benim teşekkür ederim afiyet olsun diyorum ozaman bende sana.deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirm.gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
bende denemistim ama sadece hindistan cevizli ve sekerli yapmisdim birdahakine seninki gibi denicem canim benim

uzunlari seker ve hindistan cevizli

bu rulolarimda sadece sekerli

biz cok begendik ve kessinliklede tavsiye ederim herkeze​

bende denemistim ama sadece hindistan cevizli ve sekerli yapmisdim birdahakine seninki gibi denicem canim benim

ay canım benim inan çok güzel oluyor mutlaka dene miss gibide kokyor tarçından dolayı yanlız varya ben senin tariflerinede bayılıyorum hepside senin gibi güzel bacım:))

ay canım benim inan çok güzel oluyor mutlaka dene miss gibide kokyor tarçından dolayı yanlız varya ben senin tariflerinede bayılıyorum hepside senin gibi güzel bacım:))

emin ol denicem canim benim
tsk ederim seker yorumun icin:kedipuyorumnanaktan
güzel bakan güzel görürmüs tatlisimopuyorumnanaktanŞeniz

ellerine sağlık canım benim sen gerçekten harikasın yaaa resimleriyle birlikte yaptıklarını benim sayfamda paylaşman beni okadar mutlu ettiki anlatamam sana.çok sevindim.kaydirigubbakcemile5

ellerine sağlık canım benim sen gerçekten harikasın yaaa resimleriyle birlikte yaptıklarını benim sayfamda paylaşman beni okadar mutlu ettiki anlatamam sana.çok sevindim.kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canimsin
resimli tarifler daha cok ilgi görüyo
fikir edinmek acisindan
kusuruma bakma izinsiz ekledigim icin
elbet benimkiler seninkinin aynisi diil
ama emin ol denicem
insallah onun resminide eklerim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy kusura bakarmıyım hiç canım ben gerçekten çok memnun oldum resimlerinle birlikte paylaşımına.yaptığın zaman yine resimlerinle birlikte paylaşmanı isterim ona göre.kocaman öptüm seni güzellik:))

gecende milföy hamuruyla farkli kurabiyeler yaptim
ve kalanlari nasil degerlendirsem diye düsünürken
senin bu tarifin geldi aklima
uzun ince cubuk gibi olmadilar
ama atmaktan daha iyi
yapmiskende ekliyeyim dedim canim
biz cok sevdik tadini
tsklerrrrrrrrr

böyle pratik tariflere bayılıyorum . . .
burgulu olan daha şık görüyor üzerine sürme peynir, çörek otu ve maydanoz eklenerek kanepe yapılabilir sabah kahvaltıda çıtır çıtır olur . . .

böyle pratik tariflere bayılıyorum . . .
burgulu olan daha şık görüyor üzerine sürme peynir, çörek otu ve maydanoz eklenerek kanepe yapılabilir sabah kahvaltıda çıtır çıtır olur . . .

evet canım senin dediğin gibide çok güzel yada ben salçalı baharatlısınıda yapıyorum oda güzel oluyor.ya bu milföyden her bişey oluyor valla.

afiyet bal şeker olsun canım incitanemtuanacım.nefis görünüyorlar.sen kesin bu yemeklerine sevginide katıyosun belli:))görüntüleri bile süper duruyor ya.senin tariflerini görünce hep acıkıyorum senin yüzünden zaten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…