• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Tavukla ton balığı sıfır canım.öğleni kaçırırsan akşama yada akşam kaçıracak bir şey yiyeceksen öğlene bunlardan birini yiyebilirsin :KK66:
Mayonezin de puanı düşük.Tavuklu mayonezli bir salata olabilir mesela
canım mayonezin puanı düşük ama kalorisi yüksek kullanmaya cesaret edemiyorum ama tavukla yoğurt salatası yapıyorum..birde tavuk tavada puanı 8 acaba neden yağda pişmiş olanımı ki ben bazen tavuk göğsünü yağsız tavada soteleyip yoğurtla yiyorum tavuğu sıfırmı yoksa sekizmi hesaplamak lazım...

dün yazamadım öğleden sonra bebek görmeye gittik tabi orda yedim akşam evde hiç bişey yemedim yumurta bir tane puanı 0 iki tane oluncada sıfırmı birmi oluyor
kahvaltım
2 haşlama yumurta
15 gr peynir
100gr sarma pilava göre bakarsak puanı 20

arada bir bardak süt--5
şimdi kabak soteledim yağsız yoğurtla karıştırcam
150-200gr kabak puanı 4 benim 325 gr kabak oldu puanı 7 diyelim
125 gr yoğurt kullansam --6
akşama et döner var ama arada başka ne yerim bilmiyorum yersem yazarım...

canım mayonezin puanı düşük ama kalorisi yüksek kullanmaya cesaret edemiyorum ama tavukla yoğurt salatası yapıyorum..birde tavuk tavada puanı 8 acaba neden yağda pişmiş olanımı ki ben bazen tavuk göğsünü yağsız tavada soteleyip yoğurtla yiyorum tavuğu sıfırmı yoksa sekizmi hesaplamak lazım...
Bence tavuğu her türlü sıfır hesaplamak lazım.içinde karbonhidrat yok çünkü.tavada olması neden 8 yapıyor onu bende anlayamadım.yoğurttaki puanı saymak gerekiyor sadece salata yaptığımızda bana göre.
mayonezi bende canım çok isterse yerim tabi ki.1 yemek kaşığı 1 puanmış.
kb diyeti yaparken kb değerine dikkat ettiğim kadar kaloriyi de baz alıyorum canım ben.yoksa sonuç vereceğine inanmıyorum.sağlıklı beslenmek gerek neme lazım

dün yazamadım öğleden sonra bebek görmeye gittik tabi orda yedim akşam evde hiç bişey yemedim yumurta bir tane puanı 0 iki tane oluncada sıfırmı birmi oluyor
kahvaltım
2 haşlama yumurta
15 gr peynir
100gr sarma pilava göre bakarsak puanı 20

arada bir bardak süt--5
şimdi kabak soteledim yağsız yoğurtla karıştırcam
150-200gr kabak puanı 4 benim 325 gr kabak oldu puanı 7 diyelim
125 gr yoğurt kullansam --6
akşama et döner var ama arada başka ne yerim bilmiyorum yersem yazarım...
Süper canım.kb ye örnek bir menü.2 yumurta da olsa sıfır puanı.
hatta 2 yumurta ile 1 tatlı kaşığı tavada pişirdiğin omlette 0 puan.
akşamki dönerinde sıfır.güzel kapatacaksın günü.50 yi bulmaz bence

kalori hesabına görede bakarsam 55
Süper canım.kb ye örnek bir menü.2 yumurta da olsa sıfır puanı.
hatta 2 yumurta ile 1 tatlı kaşığı tavada pişirdiğin omlette 0 puan.
akşamki dönerinde sıfır.güzel kapatacaksın günü.50 yi bulmaz bence
o zaman ben şu ana kadar yaklaşık 38kb almışım sarmayıda mecburen yedim halada bitmedi yoksa kb daha düşük olurdu et döner puanı 0 zaten yanına az domates salatalık doğrarım 100gr domateste 3 kb salatada 2 kb var arada bir bardak süt içebilirim toplamda 50 yi geçmem inş..
şu ana kadar yediklerimin kaloriside 550-600 arası akşamada 1000 geçmez inş..

bende tek eksik olan şey spor bu konuda bir türlü kendimi aşamıyorum sevmiyorum sporu tembelim ben:cool:

Gününüz aydin olsun mutlu hafta sonlari diliyorum kizlar @tomurcukk gum canim kb diyetini inceledim dedigin yerlere baktim ve bende denemeye karar verdim bugün basladim ama biseyi atlamisim nasılsa bisey olmaz deyip bir cay kasigi silme seker attim cayima ve iki bardak ictim oda 24 kb ediyormus:KK61::KK61:naptim ben yaa gitti diyet yoksa yediklerim gunluk alinmasi gerekenin yarisi bile degildi yakti beni seker :KK61:simdiden 50 oldu bile :oops:neyse en azindan alistirma olur bugun benim icin alisacagim insallah ah ah birde yumurta yiyebilsem asla ama asla yumurta yiyemem bennnn:KK61:umitsizlik yok gidecek bu kilolar haslama tavuk gogusu yerim bende bekle beni 6 li kilolar ben geliyorum:KK55::KK55::KK55:hepinizi opuyorum canlarim :KK60: bol eksili az kalorili gunleriniz olsun sekerler :KK6::KK6:

bu gün menü
sabah
bir enginar dolması 30
arada
bir bardak süt 5
öğle yemeği kahvaltı yaptım
iki yumurta Sucuklu Kaşarlı omlet 15 gr sucuk ve kaşar kullandım 1
30 gr peynir 0.5
çay
akşam taze fasulye yapıcam

Gününüz aydin olsun mutlu hafta sonlari diliyorum kizlar @tomurcukk gum canim kb diyetini inceledim dedigin yerlere baktim ve bende denemeye karar verdim bugün basladim ama biseyi atlamisim nasılsa bisey olmaz deyip bir cay kasigi silme seker attim cayima ve iki bardak ictim oda 24 kb ediyormus:KK61::KK61:naptim ben yaa gitti diyet yoksa yediklerim gunluk alinmasi gerekenin yarisi bile degildi yakti beni seker :KK61:simdiden 50 oldu bile :oops:neyse en azindan alistirma olur bugun benim icin alisacagim insallah ah ah birde yumurta yiyebilsem asla ama asla yumurta yiyemem bennnn:KK61:umitsizlik yok gidecek bu kilolar haslama tavuk gogusu yerim bende bekle beni 6 li kilolar ben geliyorum:KK55::KK55::KK55:hepinizi opuyorum canlarim :KK60: bol eksili az kalorili gunleriniz olsun sekerler :KK6::KK6:
canım zamanla ogrenirsin bende çayı şekersiz icemem o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum

canım zamanla ogrenirsin bende çayı şekersiz icemem o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum
Wetu cum canim valla cayin tadini bile alamasam seker artik olmamali en azindan biraz kilo verene kadar sonrasinda ayarlayabilirsem belki gunde bir defa cayi sekerli icerim bu is biraz zor olacak oglen aksam kolay ama bu sabah cay keyfi olayi malesef olmayacak neyse 6 li rakamlara bir ineyim de gerisi gelecek insallah ;)

canim benim de ilk basladigim gun is yerinde calisan arkadas kahveme 1 kup seker atmis 12 kb.bende cok uzulmustum o gun.ilk gunun kaderi sanirim.wetunun dedigi gibi zamanla alisiyorsun.dengeleyip hesapliyorsun.basladigin iyi olmus.60 lar cok yakin artik sana :) banada 70 ler ;)

slm kızlar iyi hafta sonu herkese
dün arada 30gr kaşar
akşam yemeği
100 gr et döner
yanında az salatalık ve domates yedim
toplam 44 puanla bitirdi m
super canim.bu diyet bize cok guzel kilolar verdirecek bak gor.cok inaniyorum ben bu sefer

Tam olarak hesap yapmadim bugun kac puan oldum ama onceki pazarlarima bakarak super otesi gecti.yediklerimi kisaca yazayim.
ben erken uyandim oglumla.kahvaltidan once kendime 2 yumurta haslayip yedim yaninda da 1 kk kasar ile.
esim kalkip kahvalti yaptigimizda oglene geliyordu zaten.4-5 dilim sucuk beyaz peynir ve 1 dilim kepek ekmegi yedim.

aksam da 4-5 misket kofte oglumdan kaldi onlari ve firin posetinde kanat yedim 7-8 adet yaninda da 1 kucuk kase coban salata.

yatmadan once yogurt kurum var.karbonhidrati az proteini bol bir gun oldu.iyi de oldu ;)

tomurcukkkt: 40579516 .!.:
Tam olarak hesap yapmadim bugun kac puan oldum ama onceki pazarlarima bakarak super otesi gecti.yediklerimi kisaca yazayim.
ben erken uyandim oglumla.kahvaltidan once kendime 2 yumurta haslayip yedim yaninda da 1 kk kasar ile.
esim kalkip kahvalti yaptigimizda oglene geliyordu zaten.4-5 dilim sucuk beyaz peynir ve 1 dilim kepek ekmegi yedim.

aksam da 4-5 misket kofte oglumdan kaldi onlari ve firin posetinde kanat yedim 7-8 adet yaninda da 1 kucuk kase coban salata.

yatmadan once yogurt kurum var.karbonhidrati az proteini bol bir gun oldu.iyi de oldu :KK66:
Cok iyi yaa menun super sen cozdun bu isi darisi bana insallah sali gunku kilonu sabirsizlikla bekliyorum bakalim nasil bir etkisi oldu bu diyetin gerci bu diyete baslayipta kilo alan pek yok ayyy insallah yaza daha ince olcaz canim benim ;)

herkese günaydııınnnn
mutlu haftalar olsun inşallah
ben de günümün misafirlerin hafta sonunun ardından bu sabah herşeye rağmen eksilerdeyim :KK49::KK49::KK49::KK49:
kb diyetini bende incelemeyi düşünüyorum bakalım:KK53::KK53:

Günaydın,
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
5 adet siyah zeytin
yarım dilim kepek ekmeği
TOPLAM= 15,50 kb

Back