- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
evet canım ben de bir bakacağımkb diyetinin büyüsünün kaçamak yaptırmamak olduğuna inanıyorum ben.dikkat ettiyseniz eski listelerimden hatırlarsınız yediklerimde pek bir şey değişmedi.sabah klasik kahvaltı yumurta,öğlen fix kepekli tostum.
Akşam değişti birazcık.sebze minimuma et tavuk köfte maximuma çıktı.kuru fasulye ve nohutu daha dikkatli yiyorum artık.eskiden bir iki kaşık da olsa pilav makarna bulgur pilavı yerdim.şimdi onlar hiç yok.ve en önemlisi kaçamak yapamıyorum çünkü puanları çok yüksek.
kaçamak yapmadığım için de iyi kilo verdim.Allah'ım devamını getirmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar ben çok memnunum bu diyetten,araştırın başlayın derim
inş canım sen 7li rakkamlardan bende şu 9lu rakkamlardan kurtulacağızWetu cum canim valla cayin tadini bile alamasam seker artik olmamali en azindan biraz kilo verene kadar sonrasinda ayarlayabilirsem belki gunde bir defa cayi sekerli icerim bu is biraz zor olacak oglen aksam kolay ama bu sabah cay keyfi olayi malesef olmayacak neyse 6 li rakamlara bir ineyim de gerisi gelecek insallah
evet canım bende bu hafta yine artılardaydım bugünde biraz artıdayım ama yarın eksiyede inebilirim geçen haftaki kilomada ama şu var iki gündür puanlara dikkat ederek beslendim ve güzel kilo gitti bu hafta sonuna kadar gezmem yok bu hafta puanlara dikkat etmeye devam ediceğim bakalım ne kadar vericem ...canim benim de ilk basladigim gun is yerinde calisan arkadas kahveme 1 kup seker atmis 12 kb.bende cok uzulmustum o gun.ilk gunun kaderi sanirim.wetunun dedigi gibi zamanla alisiyorsun.dengeleyip hesapliyorsun.basladigin iyi olmus.60 lar cok yakin artik sana :) banada 70 ler
super canim.bu diyet bize cok guzel kilolar verdirecek bak gor.cok inaniyorum ben bu sefer
evet canım bende öyle akşam pilav vardı normalde yerdim ama sabah enginar dolması yediğim için tatmadım kahvaltıda bir kaşık reçel yerdim onu bile yemeğe korkuyorum arada kurabiye yerdim şimdi daha dikkatli oluyorum dolapta hala bir kaç tane sarma duruyorkb diyetinin büyüsünün kaçamak yaptırmamak olduğuna inanıyorum ben.dikkat ettiyseniz eski listelerimden hatırlarsınız yediklerimde pek bir şey değişmedi.sabah klasik kahvaltı yumurta,öğlen fix kepekli tostum.
Akşam değişti birazcık.sebze minimuma et tavuk köfte maximuma çıktı.kuru fasulye ve nohutu daha dikkatli yiyorum artık.eskiden bir iki kaşık da olsa pilav makarna bulgur pilavı yerdim.şimdi onlar hiç yok.ve en önemlisi kaçamak yapamıyorum çünkü puanları çok yüksek.
kaçamak yapmadığım için de iyi kilo verdim.Allah'ım devamını getirmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar ben çok memnunum bu diyetten,araştırın başlayın derim
Bugün bu şekilde giderse yarına güzel bir rakam karşılar seni canım.bu günkü menüm
kahvaltı 2 haşlama yumurta--0
40gr peynir 0.5
çay
arada bir bardak tarçınlı süt --5
öğlene tavuk haşladım
akşamada haşlama tavuk yicem ekstra bişey yersem yazarım şu artıdan kurtulmak istiyorum...
inş canım yarın azda olsa ekside olmak istiyorum..Bugün bu şekilde giderse yarına güzel bir rakam karşılar seni canım.
Güzel canım kahvaltın 1 puan ara 5 puan ,afiyet olsunselam kızlar
sabah
2 haşlama yumurta
1 dilim kaşar
ara
şekersiz süt nescafe
Bozma moralini canım.Verirsin kararlı ol yeter ki.merhaba kızlar
a 101 den vücut baskül analizi aldım yağ kas kemik ölçümü yapıyor ben 103,6 kg olmuşum bu arada bu tartıda öyle çıktım moralim çok bozuk midem yanıyor şu karbonhidrat diyetini araştırıyorum birde glisemik indeks diyetini bakalım birinden birine başlayacam bu böyle olmaz başladığım yere geri dönmüşüm
Bozma moralini canım.Verirsin kararlı ol yeter ki.
Kb de GI de aynı mantık hemen hemen.oku forumda hangisi kafana yatarsa başla.buraya da yazmayı ihmal etme.motivasyon bakımından
Canım tabi ki buraya yazacağını biliyorum.daha sık yaz anlamında dedim benburaya yazarım canım tabikide
sabah iki dilim ekmek
bir bardak şekersiz çay
iki dilim peynir yedim
öğlende
üç dilim kepekli ekmek
bir dilimde beyaz ekmek
bir tabak patatesli tavuk haşlama yedim
iki üç kaşıkda yoğurt
midem çok yanıyor
Canım tabi ki buraya yazacağını biliyorum.daha sık yaz anlamında dedim ben
Menü bol karbonhidratlı olmuş.ekmek patates baya yüksek zaten.daha bunun akşamı var.
Ekmeği kesemem fazla dersen glisemik başla sen.çünkü kb de ekmek puanı çok yükseltiyor.
ebru akın karbonhidrat diyeti yazınca çıkıyor canım puanlar.forumda karbonhidrat diyeti demeyimlerimiz ilk sayfasında da var.bu puanlara nereden bakıyorsun tomurcuğum
ekmeği tamamen kesemem midem ağrısığı için mideni suyunu çektiğinden yemem gerekiyor ama azaltacam bunun farkındayım çavdar ve kepek ekmeği yemeyi düşünüyorum patatesi çok seviyorum ama yemesemde olur heralde
canım bende dün arada fıstık yedim nette listede puanı 50 gr 12 ama paketin üzerindeki değeri 100 gr 15.3 ben paketin üzerindekine göre hesap yaptım markete gidincede mayonezin diyet olanını alıcam yağ oranınada dikkat etmek lazım tavuk salatalarında güzel oluyor mayonez12 adet badem yedim şimdi ara öğünüm 2 puan
k.k. diyetine uymuyorum ben büyük ihtimal :))Güzel canım kahvaltın 1 puan ara 5 puan ,afiyet olsun
bende paketli birsey tuketiyorsam ordaki puana bakiyorum canim.nette herzaman dogru olmayabiliyor.uc asagi bes yukari puan veriyorum ben zaten ki mutfak tartim yok benim.senin o yonden de avantajin var.canım bende dün arada fıstık yedim nette listede puanı 50 gr 12 ama paketin üzerindeki değeri 100 gr 15.3 ben paketin üzerindekine göre hesap yaptım markete gidincede mayonezin diyet olanını alıcam yağ oranınada dikkat etmek lazım tavuk salatalarında güzel oluyor mayonez
bu gün öğle haşlama tavuk yedim evde tavuğum azdı öğlen 127gr çıktı akşamada yaklaşık o kadar olur o yüzden az önce ara olarakta süt içtim
bu hafta artımı telafi için bir kaç gündür ekmek yemedim yarın günlük menüme göre 1 veya 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum...
canim tam aksine uyuyor yediklerin kb ye.etli dolma 8 puan yogurt da 5 falan eder en fazla.toplam 13 sabahla beraber 18 puansin.puan hakkin bile kaldi canimk.k. diyetine uymuyorum ben büyük ihtimal :))
öğle
1 kase yoğurt
1 etli kabak dolması
bu dolma olmadı demi
diyet psikolojisini atamıyorum üstümden 1 aydır ondan kilo vermem durdu sabah tartıldım hiç vermemişim bi kurtulsam önceki gibi zihnimi boşaltsam olacak da işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?