• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Öğlen 1 küçük dilim ince hamurlu pizza = 20 kb puanı var
Puanım tuttuğu sürece canımın istediğini yiyebiliyorum bu süper bişey

İşler yoğun koşturmacalı,pek giremiyorum ama kimsenin de geldiği yok bakıyorum :KK45:

İşler yoğun koşturmacalı,pek giremiyorum ama kimsenin de geldiği yok bakıyorum :KK45:

canım bugün hiç iyi değilim başım dönüyor midem bulanıyor ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum iyileşeyim senin şu karbonhidrat diyetine bende başlayacam biraz karatay diyetini andırıyor sanki ama yapılabilir bir diyet meyve çok önerilmiyor ama bende zaten arada bir elma ancak yiyorum bana uyar bu diyet sanki

canım bugün hiç iyi değilim başım dönüyor midem bulanıyor ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum iyileşeyim senin şu karbonhidrat diyetine bende başlayacam biraz karatay diyetini andırıyor sanki ama yapılabilir bir diyet meyve çok önerilmiyor ama bende zaten arada bir elma ancak yiyorum bana uyar bu diyet sanki
Geçmiş olsun canım.biran önce atlat ve başla kb diyetine.çok keyifli kilo veriyosun.beraber yazarız puanlarımızı falan.kontrolü de kolay hem.kaçamak hiç yapmıyosun yada canın bişey istiyosa ve puanın yetiyosa yiyebiliyosun

diyet yöntemleri ve deneyimleriniz sayfasında 3 ayda 92 kilodan 62 kiloya düşmüş pegasus diye bir arkadaş kb diyeti ile.şimdi fotoğraf yükledi 5 kilo daha vermiş.süper gürünüyo
Beni çok motive etti bu diyet

Aksam yemegim
1 kepce etli nohut yemegi 25 kb
kivircik salata 5 kb
1 adet tavuk baget 0 kb

Güneşli vede güzel bir gün den gunaydinlarrr musmutlu hafta sonlari diliyorum herkese günün uyarisi En Büyük KKkacamaklara cissslara dikkat yesil caylar unutulmasin:KK50::KK54: günde iki litre suyunuzuda icmeyi unutmayin canlarr guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegi ileeee :KK73::KK73::KK73:hareket etmeyide unutmayalimmmmm:KK6::KK6::KK6:

günaydın mutlu hafta sonları olsun hepimize inşallah

Güneşli vede güzel bir gün den gunaydinlarrr musmutlu hafta sonlari diliyorum herkese günün uyarisi En Büyük KKkacamaklara cissslara dikkat yesil caylar unutulmasin:KK50::KK54: günde iki litre suyunuzuda icmeyi unutmayin canlarr guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegi ileeee :KK73::KK73::KK73:hareket etmeyide unutmayalimmmmm:KK6::KK6::KK6:
Günaydın fıstıklar,mutlu hafta sonları,hava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)

kahvaltım
2 yumurta 1 tk tereyağ ile omlet = 1 kb
1 kk beyaz peynir = 1 kb
1 dilim kepekli ekmek = 10 kb
toplam=12kb

Günaydın fıstıklar,mutlu hafta sonları,hava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)
gülüm ya kıyamam hafta sonu bile çalışıyorsun :(
gezme işi kolay değil bizde benim de eşim ya nöbetçi oluyor yada gidip odasında çalışıyor

Günaydın fıstıklar,mutlu hafta sonava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)
Ah ah tomurcugum malesef disari cikamayiz bizde cunku buyuk oglumun teok sinavi var ve haftaya sinav cozmesi gereken bir suru testti var ..kucugunde defilesi var bu carsamba atik malzemelerden kiyafet dikilecek yani bu hafta bize dusarisi yok belki firsat bulursam yuruyus yaparim bir saat bakalim gun neler getirecek bize ;)

Ah ah tomurcugum malesef disari cikamayiz bizde cunku buyuk oglumun teok sinavi var ve haftaya sinav cozmesi gereken bir suru testti var ..kucugunde defilesi var bu carsamba atik malzemelerden kiyafet dikilecek yani bu hafta bize dusarisi yok belki firsat bulursam yuruyus yaparim bir saat bakalim gun neler getirecek bize :KK66:
Peki o zaman ama yürüyüş fırsatı yaratmaya çalış yarım saat de olsa ok mi ?

Slm kizlar cok şükür evime geldim dun aksam ve hemen tartıldım. Ben kendimi 88 lerde beklerken sok oldum.o kadar yememe ragmen 83.9 kilo ciktim cok sevindim. Bugun yapabildigim kadsr dikkat edecem artik. Basladim yani.

Slm kizlar cok şükür evime geldim dun aksam ve hemen tartıldım. Ben kendimi 88 lerde beklerken sok oldum.o kadar yememe ragmen 83.9 kilo ciktim cok sevindim. Bugun yapabildigim kadsr dikkat edecem artik. Basladim yani.
İyi canım atlatmışsın kilo almadan.Bende iyi kilo verdim kb diyetiyle çok şükür.79 lara az kaldı.bırakmak yok

Back