- 12 Ocak 2015
- 1.370
- 2.176
- 158
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğlenerek kilo veriyorum artık.Puan hesaplamak keyifli
İşler yoğun koşturmacalı,pek giremiyorum ama kimsenin de geldiği yok bakıyorum
Geçmiş olsun canım.biran önce atlat ve başla kb diyetine.çok keyifli kilo veriyosun.beraber yazarız puanlarımızı falan.kontrolü de kolay hem.kaçamak hiç yapmıyosun yada canın bişey istiyosa ve puanın yetiyosa yiyebiliyosuncanım bugün hiç iyi değilim başım dönüyor midem bulanıyor ayağa kalksam bayılacak gibi oluyorum iyileşeyim senin şu karbonhidrat diyetine bende başlayacam biraz karatay diyetini andırıyor sanki ama yapılabilir bir diyet meyve çok önerilmiyor ama bende zaten arada bir elma ancak yiyorum bana uyar bu diyet sanki
Afiyet olsunnn canim bende aksam icmeyi dusunuyorum ikinci fincaniYeşil çayım misler gibi oldu
Ben günde 1 fincandan fazla içemiyorum nedense,alışkanlıkla ilgili bir şey sanırım.Belki zamanla ikiye çıkarırım bendeAfiyet olsunnn canim bende aksam icmeyi dusunuyorum ikinci fincani
günaydın mutlu hafta sonları olsun hepimize inşallah
Günaydın fıstıklar,mutlu hafta sonları,hava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)Güneşli vede güzel bir gün den gunaydinlarrr musmutlu hafta sonlari diliyorum herkese günün uyarisi kacamaklara cissslara dikkat yesil caylar unutulmasin günde iki litre suyunuzuda icmeyi unutmayin canlarr guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegi ileeee hareket etmeyide unutmayalimmmmm
gülüm ya kıyamam hafta sonu bile çalışıyorsunGünaydın fıstıklar,mutlu hafta sonları,hava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)
Ah ah tomurcugum malesef disari cikamayiz bizde cunku buyuk oglumun teok sinavi var ve haftaya sinav cozmesi gereken bir suru testti var ..kucugunde defilesi var bu carsamba atik malzemelerden kiyafet dikilecek yani bu hafta bize dusarisi yok belki firsat bulursam yuruyus yaparim bir saat bakalim gun neler getirecek bizeGünaydın fıstıklar,mutlu hafta sonava çko güzel evde durmayın çıkın gezin dolaşın.Ben çalışıyorum bugün de halinize şükredin :)
Peki o zaman ama yürüyüş fırsatı yaratmaya çalış yarım saat de olsa ok mi ?Ah ah tomurcugum malesef disari cikamayiz bizde cunku buyuk oglumun teok sinavi var ve haftaya sinav cozmesi gereken bir suru testti var ..kucugunde defilesi var bu carsamba atik malzemelerden kiyafet dikilecek yani bu hafta bize dusarisi yok belki firsat bulursam yuruyus yaparim bir saat bakalim gun neler getirecek bize
İyi canım atlatmışsın kilo almadan.Bende iyi kilo verdim kb diyetiyle çok şükür.79 lara az kaldı.bırakmak yokSlm kizlar cok şükür evime geldim dun aksam ve hemen tartıldım. Ben kendimi 88 lerde beklerken sok oldum.o kadar yememe ragmen 83.9 kilo ciktim cok sevindim. Bugun yapabildigim kadsr dikkat edecem artik. Basladim yani.