Miladımız--》2015

Canim boyle durumlarda dokuzlu cay cok iyi oluyor istersen sende bir dene yada icinde sinameki olmayan form caylar var icersen faydasini gorebilirsin istersen bir dene sikma canini olur oyle kacamaklar onemli olan buna ragmen birakmamak dimi sekerim

Aksam yemegim
yarim kepce mercimek corbasi
4 yk ispanak
1 kase kivircik salata
bikac lokma cinekop (ogluma ayiklarken kalanlari yedim)

bugunu de guzel kapattim.10 gibi yogurt kuru yiyecegim.hersey yolunda gidiyor Allah'ima bin sukur...
Masallah suphanallah tomurcukk tebrik ediyorum seni super gidiyorsun

Iyi aksamlar canlar bugun ogleden sonra kuzenime oturmaya gittimsaat 15 .00 gibi
2 kare dilim pizza
4 y.k.makarna salatasi
1 kucuk afyon salatasi
Cay
Ara yesil cay
Aksam
3 yk yogurt

Canim boyle durumlarda dokuzlu cay cok iyi oluyor istersen sende bir dene yada icinde sinameki olmayan form caylar var icersen faydasini gorebilirsin istersen bir dene sikma canini olur oyle kacamaklar onemli olan buna ragmen birakmamak dimi sekerim
vardı bende de 10 lu çay içerim :))
günler uzadıkça bu komşularla her gün görüşürüyoruz hepimiz semizliyiz valla :)
kilo vermek istiyorum diyorum bir tanemiz var çok iyi biri ama yeme konusunda ısrarcı ve masasında kolunu bardağını koyacak yer olmaz desem yalan olmaz hem kendi çeşit çeşit yapar hemde hazırlardan alır doldurur masasını arkadaşın teki geçen sene her gün böyle masa dolduruyor diye baya azarladı ciddi kızdı daha sana gelmiycem dedi çeşit düştü ama yine dolu tutuyorum kendimi yemiyorum bu bişey yapmaz şu yapmaz ye diyor hala artık ya bana gelin diyorum yada dışarı kafeye gidelim böylece ancak kurabiye tarzı bisküvi ve cips alıyor bende karnım tok yersem midem bulanıyor diyorum ısrar edemiyor:)cidden çok saf ve iyi biri yaşı bizlerden baya büyük 50 oldu ama bizden küçük gibi oluyor bazen kıyamıyoruz kendi de 3 hanelileri çoktan geçmiş emekli de oldu sabah akşam gel kahveye diye arar nerdeyse 3 senedir burdayım 1 kere tek kahve içmedim masası hep hazır çay konmuştur
ne yapıcam kızlar ben cidden her gün dolu dolu masa ve yemeyince üzülen biriyle

Kahvaltım
1 tatlı kaşığı tereyağ 2 yumurta ile yapılmış omlet = 1 kb
1 kk beyaz peynir = 0,5 kb
5 yeşil zeytin = 1 kb
yarım dilim tam buğday ekmeği = 5 kb

TOPLAM = 7,5 kb

en masumlarında küçük küçük ye öğle yemeği yerine say bence

Kahvaltım
1 tatlı kaşığı tereyağ 2 yumurta ile yapılmış omlet = 1 kb
1 kk beyaz peynir = 0,5 kb
5 yeşil zeytin = 1 kb
yarım dilim tam buğday ekmeği = 5 kb

TOPLAM = 7,5 kb
sabah kahvaltısının kbsini düşürmüşsün canım bu kb olayında aşıyorsun kendini

sabah kahvaltısının kbsini düşürmüşsün canım bu kb olayında aşıyorsun kendini
Canım yumurta haşlayacaktım bi baktım çatlamış bir tanesi.Omlet yapayım dedim.2 yumurtalı omletin kbsine bi baktım 1 :) süper dedim.Zaten ekmek kb yükseltiyor.Onu da yarım dilime düşürdüm.
Domates 6 salatalık 3 puandı onları da yemeyince puanım yarı yarıya düştü iyi de oldu :))

günaydın kızlar..
sabah kahvaltının kbsi düşük oluyor ama diğer öğünlerde kb ayarlamakta zorlanıyorum ben ....

günaydın kızlar..
sabah kahvaltının kbsi düşük oluyor ama diğer öğünlerde kb ayarlamakta zorlanıyorum ben ....
Tavukla ton balığı sıfır canım.öğleni kaçırırsan akşama yada akşam kaçıracak bir şey yiyeceksen öğlene bunlardan birini yiyebilirsin
Mayonezin de puanı düşük.Tavuklu mayonezli bir salata olabilir mesela

mayonezli tavuk salatası süper fikir

ahhh kızlar yarın günüm var akşamınada misafirim erkek kardeşim zaten yanımda bu hafta da zorlu geçecek ama haftaya p.tesi bomba gibi geleceğim

Kesinlikle öyle canım.Ben araştırıyorum kaç gündür.Kb puanını gündüz düşük tutup akşama saklıyorlar cips çikolata yemek için yine de kilo veriyorlar maşallah

Merhaba kizlar
Sabah: 1 bardak ilik su
1 yesil elma
Kahvalti;
1,5 has yumurta
3 ceri domates
Yarim salatalik
Yesillkk
1 dilim ekmek
Ara;
1fincan yesil cay
1 avuc leblebi
Uc gundur spor yapmiyorum bugun baslicam yazarim dakikasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…