Uzun yıllar oldu sistemli bir diyet yapmayalı.Hep kendi bildiğim yöntelme verdim.Bu sefer de böyle olsun dedim çünkü 79 a düşmem lazım bir an önce.Hayırlısı artık iyi gidiyorum şimdilik
Bende öyle bekliyorum canım,pazar gününü de atlatırsam hayırlısıyla salıya güzel bir rakam gelir bendenSelam canlarimmm mesajlarinizi okuyunca bende canlandim vallaaa
Hemen yesil cay yapiyorum kendime
Kahvaltimi yaptim
Sabah 1 bardak ilik su 1 elma
Kahvalti
Kepelkli tost
domates salatalik
Birazda pwynir
Ve cay
tomurcukkk super ilerliyosun canm bu hafta iki kilo kesin gider ay bende spora yuruyuse agirlik vereyim size yetismem lazim
Bizde seni seviyoruz canım.Emin ol enerjilerimiz yansıyor birbirimize.Herkesde bir canlilik masallah valla bes alti kiside olsak motivasyon cok iyi onemli olan kisi sayısı degil nasil kilo verdigimiz ...kilo vermek isteniliyorsa burayada vakit ayirmak gerektigini dusunuyorum arada girip iki kelime yazmak zor olmamali gun icersinde ben ki bütün bu yogunluga ragmen vakit buluyorsam herkes bulabilir ..nacizane düşüncelerim ...sizleri cok seviyorum kizlar ......
Hoş geldin canım.bugünkü menün güzel.tam bir diyet menü.gezmelerde kaçırmadığın sürece problem yokslm kızlar salıdan beri yazamadım salı akşamı gezmeydedik geç geldik dünde evde yoktum bu gezmeler beni batırdıbu gün evdeyim yarın bebek görmeye gidicem havalar düzeldi gezmeler arttı dün gerçi akşam eve gelince yemek yemedim biraz dengelemiş oldu bu günde menü belli
kahvaltı
2 haşlama yumurta
55gr peynir
çay
arada 15gr fıstık yedim
öğle küçük bir tabak barbunyam kalmıştı onu yedim
akşama z.y enginar dolması ve yaprak sarması var...
gezmelerde kaçırmadığım bir gezmem olmadı şimdiye kadar ama kaçırdıktan sonra uzatmadan toplamaa çalışıyorumHoş geldin canım.bugünkü menün güzel.tam bir diyet menü.gezmelerde kaçırmadığın sürece problem yok
Canım çok dengesiz olmuş bu gün hayır olsun bir aksilik yok umarımgünün menüsü(
sabah
yok
öğle
1:45
1 porsiyon adana
6 tane çiğköfte
saymadım kaç parça yedim lavaş ekmeği
salata
ayran
ara (akşama kadar)
şekersiz türk kahvesi
süt nescafe şekersiz
adaçayı
akşam
yok
geç kalktım bu gün saat 10 gibi ilaç içtim 1 saat sonra yiyebiliyorum ya zaten saat 11 oldu benimkiler 12 de geliyor onlarla yerim dedim evle uğraştım o ara arkadaş aradı emekli oldu yemek yediricem diyip duruyordu bu gün gidelim dedi evde yesem 1 kase çorba bile olsa tıkanıcam onlarla yiyemem diye bekledimCanım çok dengesiz olmuş bu gün hayır olsun bir aksilik yok umarım
senin menü gayet güzel en azından dengeli benim gibi dengesiz değil :)))Herkese iyi akşamlar
Sabah
Nesfitli kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Biraz tavuk pilav ayran
2 tane tulumba
Kutlu doğum haftası münasebetiyle iki gündür tavuk pilav yedim
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yoğurtlu hardal otu haslamasi
2 dilim ekmek
Bundan sonra çay içeriz
Bu gun de Tatlı dışında iyiydi
Olsun aksilik olmasin dageç kalktım bu gün saat 10 gibi ilaç içtim 1 saat sonra yiyebiliyorum ya zaten saat 11 oldu benimkiler 12 de geliyor onlarla yerim dedim evle uğraştım o ara arkadaş aradı emekli oldu yemek yediricem diyip duruyordu bu gün gidelim dedi evde yesem 1 kase çorba bile olsa tıkanıcam onlarla yiyemem diye bekledim
bu kadar şey yiyincede akşam acıkmadım artık acıksamda saat olmuş sekiz buçuk yemem ki :)
olmadı az yoğurtla elma yerim belki çok dengesiz bir gün oldu nerden nasıl kurtarsam bilemedim valla
İyi ucuz yirtmissin yinesenin menü gayet güzel en azından dengeli benim gibi dengesiz değil :)))
arkadaş tatlı da yiyelim diye ısrar etti yok dedim evde pasta yapmış onu yiyelim dedi ben yemek yapmadım bana gidelim ben yemek yapayım sizde kahve pişirin dedim bende içtik kahveyi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?