- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mı sabah sporunu fıstık
Bende diyorum bu kız işe gitmiyor mu ne ara kalkıp spor yapacakyok canım ben akşamları spora gidiyorum sabah sizi motive etmek için öyle dedim
Aaaa denk getirdim bende iciyorum yesilcay caiii ohhhh misss gitsin kilolar birazdan yuruyuse cikicam bir saat tempolu yuruyecegimmmYeşil çay chai zamanıııı
süpersin yürü tabi gidecek kilolarAaaa denk getirdim bende iciyorum yesilcay caiii ohhhh misss gitsin kilolar birazdan yuruyuse cikicam bir saat tempolu yuruyecegimmm
Bende cok begendim chaiyi bilmiyorum sendede ayni etki yapiyormu beni hareket halindeyken cok terletiyor bu cay ve cok hafif hissediyorum kendimi bugunlerde motivasyon tavan yapti bende dilerim hiccc bitmez kendimi cok iyi hissediyorum tabi ki birazda senin sayende sen supersin tomurcugumsüpersin yürü tabi gidecek kilolar
chaiyi seviyorum tarçın tokluk hissi veriyor ve şekeri dengeliyor
Ben pek hareket halinde olmuyorum canim is yerimde oldugum icin ama karabiberden olabilir belki terleme etkisiBende cok begendim chaiyi bilmiyorum sendede ayni etki yapiyormu beni hareket halindeyken cok terletiyor bu cay ve cok hafif hissediyorum kendimi bugunlerde motivasyon tavan yapti bende dilerim hiccc bitmez kendimi cok iyi hissediyorum tabi ki birazda senin sayende sen supersin tomurcugum
günaydın kızlar
bugün keyfim yerinde çünküüü hava güneşli güneş bana enerji veriyo
enerji veren başka bişeyde bal kaymak ve ceviz üçlüsü sabah kahvaltısında bu sabahta ceviz yedim bal kaymakla beraber
Günaydın fıstıklar,afiyet olsun ikinize de.Enerjiniz bol olsunherkese günaydııınnnn
ben de nesfitli kahvaltımı yaptım
herkese günaydııınnnn
ben de nesfitli kahvaltımı yaptım
Benim kahvaltım,
yumurta,yeşil zeytin,domates,salatalık,beyaz peynir,1 dilim tam buğday ekmeği= 15 kb
Uzun yıllar oldu sistemli bir diyet yapmayalı.Hep kendi bildiğim yöntelme verdim.Bu sefer de böyle olsun dedim çünkü 79 a düşmem lazım bir an önce.Hayırlısı artık iyi gidiyorum şimdilikafiyet olsun canım ama kilo olmasın
sen bu karbonhidrat diyetini iyice ciddiye aldın canım inşallah işe yarar afiyet olsun bu arada