• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Daha öğlen olmadan acıktım 100 ml süt içtim bende ara öğün olarak
sabah=14,5 kb
süt 100ml= 4,5 kb
TOPLAM= 19 kb

Son düzenleme:
Öğlen yağsız kepekli tostumu da yiyerek 17 kb almış bulunmaktayım.Şimdiye kadar toplam eder 36 kb:KK52:

süpersin yürü tabi gidecek kilolar
chaiyi seviyorum tarçın tokluk hissi veriyor ve şekeri dengeliyor
Bende cok begendim chaiyi bilmiyorum sendede ayni etki yapiyormu beni hareket halindeyken cok terletiyor bu cay ve cok hafif hissediyorum kendimi bugunlerde motivasyon tavan yapti bende dilerim hiccc bitmez kendimi cok iyi hissediyorum tabi ki birazda senin sayende sen supersin tomurcugum :KK19::KK19:

Herkese iyi akşamlar
Sabah
4k nesfit 2k musli 1 bardak süt
Ara yok
Öğle
Ton balıklı salata
2 dilim ekmek
Ara
Biraz tavuklu pilav Ayran
Akşam
3 köfte
5 dilim patates
1 bardak şalgam
Akşam çay içeriz
İlk gun için fena değildi

Kizlar ben bir muddet kendi gunlugum den devam edecegim. Sizleri de okuyacagim tabi ki ama cok aktif olamayacağım...
zaten cok kilo aldigimi hissediyorum.

Bende cok begendim chaiyi bilmiyorum sendede ayni etki yapiyormu beni hareket halindeyken cok terletiyor bu cay ve cok hafif hissediyorum kendimi bugunlerde motivasyon tavan yapti bende dilerim hiccc bitmez kendimi cok iyi hissediyorum tabi ki birazda senin sayende sen supersin tomurcugum :KK19::KK19:
Ben pek hareket halinde olmuyorum canim is yerimde oldugum icin ama karabiberden olabilir belki terleme etkisi;)
ben hep var olucam bu sayfada Allah izin verdigi surece.baska bir sayfaya gitmeye yada yeni bir gunluk acmaya hic niyetim yok.miladim donecek biliyorum.o zamana kadar canli tutmaya calisacagim elimden geldigince ve dondukten sonra eskisi gibi capcanli gunlerimiz olacak okumaya yetisemeyecegiz :)

Aksam yemegim
Tavada istavrit sayisini belirleyemedim kucuklerdi ekmeksiz kivircik salata ile yedim.birazdan az bi yogurt kuru yapar yerim.
Kb diyetinde 50 puani asiyorum biraz ama duzene soktum kendimi.en azindan kacamaklarim sifira indi.yesil caya duzenli basladim yine.bol su iciyorum.motivasyon da yerinde ee daha ne olsuuuunnn :)))

günaydın kızlar

bugün keyfim yerinde çünküüü hava güneşli güneş bana enerji veriyo

enerji veren başka bişeyde bal kaymak ve ceviz üçlüsü sabah kahvaltısında bu sabahta ceviz yedim bal kaymakla beraber :21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

herkese günaydııınnnn
ben de nesfitli kahvaltımı yaptım:KK54:
Günaydın fıstıklar,afiyet olsun ikinize de.Enerjiniz bol olsun

afiyet olsun canım ama kilo olmasın

sen bu karbonhidrat diyetini iyice ciddiye aldın canım inşallah işe yarar afiyet olsun bu arada
Uzun yıllar oldu sistemli bir diyet yapmayalı.Hep kendi bildiğim yöntelme verdim.Bu sefer de böyle olsun dedim çünkü 79 a düşmem lazım bir an önce.Hayırlısı artık iyi gidiyorum şimdilik

Back