• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Günaydın lar kizlarrr yeni birgün basladi ve oglene geliyor vakit hareketli olalim oturmayalim bol bol su içelim gunde iki fincan yesil cayi unutmayalim ve cissss lardan uzak duralim he heytttt bu gunlerde gercekten enerjim tavan yaptı dilerim hic bitmez bu enerjim kendimi cok dinamik hissediyorum dilerim hepiniz benim gibi hissedersiniz ....:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::rolleyes::rolleyes::rolleyes:burayi birakmak yok yazmaya devam :KK4::KK4:

Selam canlarimmm mesajlarinizi okuyunca bende canlandim vallaaa
Hemen yesil cay yapiyorum kendime
Kahvaltimi yaptim
Sabah 1 bardak ilik su 1 elma
Kahvalti
Kepelkli tost
domates salatalik
Birazda pwynir
Ve cay
tomurcukkk tomurcukkk super ilerliyosun canm bu hafta iki kilo kesin gider ay bende spora yuruyuse agirlik vereyim size yetismem lazim

Selam canlarimmm mesajlarinizi okuyunca bende canlandim vallaaa
Hemen yesil cay yapiyorum kendime
Kahvaltimi yaptim
Sabah 1 bardak ilik su 1 elma
Kahvalti
Kepelkli tost
domates salatalik
Birazda pwynir
Ve cay
tomurcukkk tomurcukkk super ilerliyosun canm bu hafta iki kilo kesin gider ay bende spora yuruyuse agirlik vereyim size yetismem lazim
Bende öyle bekliyorum canım,pazar gününü de atlatırsam hayırlısıyla salıya güzel bir rakam gelir benden

Herkesde bir canlilik masallah valla bes alti kiside olsak motivasyon cok iyi onemli olan kisi sayısı degil nasil kilo verdigimiz ...kilo vermek isteniliyorsa burayada vakit ayirmak gerektigini dusunuyorum arada girip iki kelime yazmak zor olmamali gun icersinde ben ki bütün bu yogunluga ragmen vakit buluyorsam herkes bulabilir ..nacizane düşüncelerim ...sizleri cok seviyorum kizlar ......

Herkesde bir canlilik masallah valla bes alti kiside olsak motivasyon cok iyi onemli olan kisi sayısı degil nasil kilo verdigimiz ...kilo vermek isteniliyorsa burayada vakit ayirmak gerektigini dusunuyorum arada girip iki kelime yazmak zor olmamali gun icersinde ben ki bütün bu yogunluga ragmen vakit buluyorsam herkes bulabilir ..nacizane düşüncelerim ...sizleri cok seviyorum kizlar ......
Bizde seni seviyoruz canım.Emin ol enerjilerimiz yansıyor birbirimize.
Bende okuyup çıktığımda mutlaka kaçamaklı oluyordum.Şimdi hergün yediklerimi yazdıkça kaçamak yapmamaya başladım.Sorumluluk iyi bişey yaaa

Bu arada 5 adet badem yedim ara öğün olarak

slm kızlar salıdan beri yazamadım salı akşamı gezmeydedik geç geldik dünde evde yoktum bu gezmeler beni batırdı :KK45::KK45::KK45:bu gün evdeyim yarın bebek görmeye gidicem havalar düzeldi gezmeler arttı dün gerçi akşam eve gelince yemek yemedim biraz dengelemiş oldu bu günde menü belli
kahvaltı
2 haşlama yumurta
55gr peynir
çay
arada 15gr fıstık yedim
öğle küçük bir tabak barbunyam kalmıştı onu yedim
akşama z.y enginar dolması ve yaprak sarması var...

slm kızlar salıdan beri yazamadım salı akşamı gezmeydedik geç geldik dünde evde yoktum bu gezmeler beni batırdı :KK45::KK45::KK45:bu gün evdeyim yarın bebek görmeye gidicem havalar düzeldi gezmeler arttı dün gerçi akşam eve gelince yemek yemedim biraz dengelemiş oldu bu günde menü belli
kahvaltı
2 haşlama yumurta
55gr peynir
çay
arada 15gr fıstık yedim
öğle küçük bir tabak barbunyam kalmıştı onu yedim
akşama z.y enginar dolması ve yaprak sarması var...
Hoş geldin canım.bugünkü menün güzel.tam bir diyet menü.gezmelerde kaçırmadığın sürece problem yok ;)

Hoş geldin canım.bugünkü menün güzel.tam bir diyet menü.gezmelerde kaçırmadığın sürece problem yok :KK66:
gezmelerde kaçırmadığım bir gezmem olmadı şimdiye kadar ama kaçırdıktan sonra uzatmadan toplamaa çalışıyorum:KK45::KK45::KK45:
menü iyide kb diyetine uymuyor çok ama kaloriye bakarsam sorun olmuyor kb diyetinide takipteyim yediklerimin kb puanlarınıda kontrol ediyorum

Yürüyüş yapildi dus alindi bir kase salata uc kasik pilav ve bir bardak ayran icildi bugün hafif olmali çünkü dun yedigim bir yemek kasigi nohut yemegi beni mahvetti sizdede olurmu bilmiyorum ben bakliyat yedigimde en az iki kilo yapar yedigimde bir kasik karnim hamile gibi siser ve patliyacak gibi olurum..cogu gida bende siskinlik yapiyor o nedenle yedigim yiyecekler sınırlı malesef buna ragmen nasil kilo almisim hayret ediyorum kendime :anneadayı::63::KK12:

günün menüsü :((
sabah
yok
öğle
1:45
1 porsiyon adana
6 tane çiğköfte
saymadım kaç parça yedim lavaş ekmeği
salata
ayran

ara (akşama kadar)
şekersiz türk kahvesi
süt nescafe şekersiz
adaçayı

akşam
yok

günün menüsü :KK43:(
sabah
yok
öğle
1:45
1 porsiyon adana
6 tane çiğköfte
saymadım kaç parça yedim lavaş ekmeği
salata
ayran

ara (akşama kadar)
şekersiz türk kahvesi
süt nescafe şekersiz
adaçayı

akşam
yok
Canım çok dengesiz olmuş bu gün hayır olsun bir aksilik yok umarım

Herkese iyi akşamlar
Sabah
Nesfitli kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Biraz tavuk pilav ayran
2 tane tulumba o_O
Kutlu doğum haftası münasebetiyle iki gündür tavuk pilav yedim
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yoğurtlu hardal otu haslamasi
2 dilim ekmek
Bundan sonra çay içeriz
Bu gun de Tatlı dışında iyiydi :KK54:
Okuldan sonra oglusumla 1 saat yürüdük hardal otlarinida yürüyüş esnasında topladım :KK48:

Canım çok dengesiz olmuş bu gün hayır olsun bir aksilik yok umarım
geç kalktım bu gün saat 10 gibi ilaç içtim 1 saat sonra yiyebiliyorum ya zaten saat 11 oldu benimkiler 12 de geliyor onlarla yerim dedim evle uğraştım o ara arkadaş aradı emekli oldu yemek yediricem diyip duruyordu bu gün gidelim dedi evde yesem 1 kase çorba bile olsa tıkanıcam onlarla yiyemem diye bekledim
bu kadar şey yiyincede akşam acıkmadım artık acıksamda saat olmuş sekiz buçuk yemem ki :)
olmadı az yoğurtla elma yerim belki çok dengesiz bir gün oldu nerden nasıl kurtarsam bilemedim valla

Herkese iyi akşamlar
Sabah
Nesfitli kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Biraz tavuk pilav ayran
2 tane tulumba o_O
Kutlu doğum haftası münasebetiyle iki gündür tavuk pilav yedim
Ara
Yeşil çay
Akşam
Yoğurtlu hardal otu haslamasi
2 dilim ekmek
Bundan sonra çay içeriz
Bu gun de Tatlı dışında iyiydi :KK54:
senin menü gayet güzel en azından dengeli benim gibi dengesiz değil :)))
arkadaş tatlı da yiyelim diye ısrar etti yok dedim evde pasta yapmış onu yiyelim dedi ben yemek yapmadım bana gidelim ben yemek yapayım sizde kahve pişirin dedim bende içtik kahveyi:

geç kalktım bu gün saat 10 gibi ilaç içtim 1 saat sonra yiyebiliyorum ya zaten saat 11 oldu benimkiler 12 de geliyor onlarla yerim dedim evle uğraştım o ara arkadaş aradı emekli oldu yemek yediricem diyip duruyordu bu gün gidelim dedi evde yesem 1 kase çorba bile olsa tıkanıcam onlarla yiyemem diye bekledim
bu kadar şey yiyincede akşam acıkmadım artık acıksamda saat olmuş sekiz buçuk yemem ki :)
olmadı az yoğurtla elma yerim belki çok dengesiz bir gün oldu nerden nasıl kurtarsam bilemedim valla
Olsun aksilik olmasin da

senin menü gayet güzel en azından dengeli benim gibi dengesiz değil :)))
arkadaş tatlı da yiyelim diye ısrar etti yok dedim evde pasta yapmış onu yiyelim dedi ben yemek yapmadım bana gidelim ben yemek yapayım sizde kahve pişirin dedim bende içtik kahveyi:
İyi ucuz yirtmissin yine :KK45:

Aksam yemegim
yarim kepce mercimek corbasi
4 yk ispanak
1 kase kivircik salata
bikac lokma cinekop (ogluma ayiklarken kalanlari yedim)

bugunu de guzel kapattim.10 gibi yogurt kuru yiyecegim.hersey yolunda gidiyor Allah'ima bin sukur...

Back