sabahı güzel geçirmişin canım ben bu gün karbonhidrata pek uyamıcam akşama barbunya pilav yaptım akşama birde komşuya davetliyiz çaya yarında misafirlikteyim ama perşembeden itibaren uymaya çalışıcam verdiğim 500gr mı almadan şu iki günü atlatayım inş..Kahvaltım
Yarım domates = 3
1 salatalık = 3
1 yumurta = 0
1 kk beyaz peynir= 0,5
5 ad. yeşil zeytin = 1
yarım dilim kepekli ekmek = 5
TOPLAM = 12,5 kb.
kahvaltı
yarım kk peynir
kızartma soğan halkası ve elma dilim patates
yarım simit
ben daha komşuya kahvaltıya gitmeyeyim yaa ipin ucu kaçıyor
yanımda incir reçeli ve bitlis tulum peyniri götürdüm yumurta yapmadım
canım normalde 3 öğün haşlama tavuk yerdim ama dün kahvaltı yedim ekmek yemedim öğle ve akşam haşlama tavuk yedim bağet vardı evde onları haşladım kalçalı butta haşlıyorum farketmiyor yani dün haşlama tavuk dışında arada üç lokma kaşar ve bir tatlı kaşığı krem peynir yedim akşamda üç lokma ekmek yedim bir kaşıktan azda plav tattım sabah 900gr eksiktim düne göre canım şuda var normalde hafta sonu yediklerime göre daha fazla artı olmam lazımdı ama akşam yoğurt kürüme çok yesemde mutlaka devam ediyorum çok yediğim günlerde onunda faydası olduğunu düşünüyorum tavuk haşlama yaptığım günlerde mutlaka 900 ile 1 kilo mutlaka eksi çıktım hepCanım tebrik ederim çok sevindim ekside olmana.
Tavuğu ne şekilde pişiriyorsun ve neresini tercih ediyorsun.Göğüs,but,kanat vs. ? Ölçüsü var mı doyana kadar mı yiyorsun ?
haftaya hepimiz eksilerde olucaz inş herkes çok güzel kararlar altı başarıcaz kızlar pes etmek yok yola devam..Listeyi yayınladım kızlar,Wetu'cum tek ekside olan sensin tebrik ederim canım.
Haftaya hepimiz eksi bildirim yapacağız kesin
Başka bir siteden karbonhidrat diyeti yapan arkadaşlara sordum.Tostu 17 kb hesaplamam gerekiyormuşArada 1 türk kahvesi içtim.1 tane kesme şeker atmış çalışan arkadaş.içtim mecbur ama 12 kb si varmış şekerinsinir oldum
biraz önce de tost yedim 8 kb diyor listede.ben dün farklı hesaplamıştım 2 adet kızarmış ekmek 16 ve 1 dilim kaşar 1 puan şeklinde.
Sabah=12,5
Ara=12
Öğlen=8
toplam 32,5 oldu şimdilik
Süpppper canım yürüyüşe başlaman.çok sevindim.bende akşamları yarım saat yürüyebiliyorum ancak.buna da şükür.Heyyyyy naber kizlar nasilda canlanmis burasi sen cok yasatomurcukkk valla dedigini yaptin nasilda canli tutmussun günlüğü canimsin bende bugün yürüyüşe basliyorummm sonunda yagmur soguk derken havalar artik duzeldi bir saat yürüyüş yapcaz komsumla ohhh cok heycanliyim kesin artik istedigim kiloya ulasacagim senin karbonhidrat diyetin benide cezbetti bende bir ara deneyebilirim çünkü bu kurubaklagilden bir kasik yesem bende iki kilo yapiyor demekki banada uygun bu diyet ayyyy heyecan yaptim yarim saat sonra yuruyuse gidiyorum gitsin bu kilolar
ben eskişehir deyim canım peyniri bitlisten getirtiyor eşimbitlis tulum peynirinede bayılırım bu peynirim bitince ondanda alayım
ekimcim sen neredensin
harikaymış bende 2 kere birer öğün tavuk salata yaptım üstelik tavuk 50 gr bile yoktu gece acıkırım diye düşündüm ama öyle bir tok tuttu ki şaşırdım cuma sabah şimdikinden 1kilo 400 fazlaydım gerçi ödemde vardı ama 3 -4 günde dikkat edince geçen haftaki kiloya düşebildim acaba bu haşlama tavuk salatayla yoğurt küründenmiydicanım normalde 3 öğün haşlama tavuk yerdim ama dün kahvaltı yedim ekmek yemedim öğle ve akşam haşlama tavuk yedim bağet vardı evde onları haşladım kalçalı butta haşlıyorum farketmiyor yani dün haşlama tavuk dışında arada üç lokma kaşar ve bir tatlı kaşığı krem peynir yedim akşamda üç lokma ekmek yedim bir kaşıktan azda plav tattım sabah 900gr eksiktim düne göre canım şuda var normalde hafta sonu yediklerime göre daha fazla artı olmam lazımdı ama akşam yoğurt kürüme çok yesemde mutlaka devam ediyorum çok yediğim günlerde onunda faydası olduğunu düşünüyorum tavuk haşlama yaptığım günlerde mutlaka 900 ile 1 kilo mutlaka eksi çıktım hep
tey tey teyyy kim tutar seni yürü be meleğimHeyyyyy naber kizlar nasilda canlanmis burasi sen cok yasatomurcukkk valla dedigini yaptin nasilda canli tutmussun günlüğü canimsin bende bugün yürüyüşe basliyorummm sonunda yagmur soguk derken havalar artik duzeldi bir saat yürüyüş yapcaz komsumla ohhh cok heycanliyim kesin artik istedigim kiloya ulasacagim senin karbonhidrat diyetin benide cezbetti bende bir ara deneyebilirim çünkü bu kurubaklagilden bir kasik yesem bende iki kilo yapiyor demekki banada uygun bu diyet ayyyy heyecan yaptim yarim saat sonra yuruyuse gidiyorum gitsin bu kilolar
ben eskişehir deyim canım peyniri bitlisten getirtiyor eşim
Iyi aksamlar kizlar
Sabah kahvaltimi yazmistim
Ara: 5-6 cilek
Ara: yesil elma
Oglen: 2 parca tavuk gogus
3 zeytin
2 yk domates salatasi
Aksam;
5-6 izgara kofte
2 dilim ekmek
Salata
1 barda ev yapimi erik komposto (sekersiz)
Bugun spor 20 dk.bisiklet oldu temizlik ysprim aksama kadar yoruldum yapamadim malesef
Yaptın mı sabah sporunu fıstıkgünaydın kk nın enerjik hatunları
haydi sabah sporuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?