• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

bu gün müthiş yeme isteğim var reglim yaklaştı her an olabilirim dünyaları yiyesim var:KK45::KK45::KK45:
dondurucuya koymak için pasta yapayım dedim acil misafirde iyi oluyor sadrazam lokumu yapacaktım ama kekimi yaparken kabartma tozu yerine iki vanilya koymuşum:KK45::KK45: kek kabarmadı ince oldu bende rulo pasta yaptım ama neye benzedi tadı bilmiyorum birileri gelsede yese:KK45::KK45::KK45:

Allahtan pasta ve cikolata turunden seylere duskun degilim bir de onlar olsa duba gibi olurdum heralde

bu gün müthiş yeme isteğim var reglim yaklaştı her an olabilirim dünyaları yiyesim var:KK45::KK45::KK45:
dondurucuya koymak için pasta yapayım dedim acil misafirde iyi oluyor sadrazam lokumu yapacaktım ama kekimi yaparken kabartma tozu yerine iki vanilya koymuşum:KK45::KK45: kek kabarmadı ince oldu bende rulo pasta yaptım ama neye benzedi tadı bilmiyorum birileri gelsede yese:KK45::KK45::KK45:
Canim bende yapmistim o pastadan pek guzel olmadi keki ispanakli olan degilmi muhallebiyle sarilip hindistan cevizine bulaniyodu heralde puf noktasi var mi bide buzluktan cikinca pastanin tadi nasil oluyo eger bir degisiklik olmuyosa bende yapip koyarim

Canim bende yapmistim o pastadan pek guzel olmadi keki ispanakli olan degilmi muhallebiyle sarilip hindistan cevizine bulaniyodu heralde puf noktasi var mi bide buzluktan cikinca pastanin tadi nasil oluyo eger bir degisiklik olmuyosa bende yapip koyarim
canım ben sade kek yapıyorum içine kremsanti ile karışık muhallebi yapıyorum bu gün çikolatalı krema yapicaktim ... pastalar dondurucudan çıkınca tadı değişmiyor ben en çok tek sunumluk kostebek yapıyorum hem yapımı kolay hemde sunumu güzel

Bugunku menum
sabah
2 adet kucuk ev pogacasi
10 adet yesil zeytin

ara
10 adet badem

oglen
kepekli yagsiz tost
3 adet zeytin

ara
yesil cay

aksam
3 yk pilav
5 yk kiymali bezelye
yarim kase yogurt

ara
1 armut yemeyi dusunuyorum

Iyi aksamlar kizlar
Sabah:
1 bardak sikeli su
Kahvalti:
6-7 tane mantar kozleme
4 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 cay k bal
Ara:
1 elma
Yarim muz
Ara:
1 fincan turk kahvesi
Oglen
3 yemek kasigi yogurt
1 kase tarhana corbasi
Ara:
1 paket form buskivi
Aksam:
4 yemek kasigi ispanak yemegi
Salata
Biraz once aciktim bir avuc leblebi yedim bugun doymak bilmedim
45 dk spor yaptim (bisiklet)
2,5 lt. Su ictim

canım ben sade kek yapıyorum içine kremsanti ile karışık muhallebi yapıyorum bu gün çikolatalı krema yapicaktim ... pastalar dondurucudan çıkınca tadı değişmiyor ben en çok tek sunumluk kostebek yapıyorum hem yapımı kolay hemde sunumu güzel
Kostebek pasta fikrini begendim bos vaktimde yapip koysam buzluga ne guzel olur aniden gelen misafirler icin super fikir

Iyi aksamlar kizlar
Sabah:
1 bardak sikeli su
Kahvalti:
6-7 tane mantar kozleme
4 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 cay k bal
Ara:
1 elma
Yarim muz
Ara:
1 fincan turk kahvesi
Oglen
3 yemek kasigi yogurt
1 kase tarhana corbasi
Ara:
1 paket form buskivi
Aksam:
4 yemek kasigi ispanak yemegi
Salata
Biraz once aciktim bir avuc leblebi yedim bugun doymak bilmedim
45 dk spor yaptim (bisiklet)
2,5 lt. Su ictim
Guzel bir menu olmus bence canim.aksam acligini da leblebiyle atlatmissin daha ne olsun.

Bende biraz once 1 armut yedim ve uzerine 1 cay bardagi sut ictim

Guzel bir menu olmus bence canim.aksam acligini da leblebiyle atlatmissin daha ne olsun.
Aslinda salatayla aksami atlacaktim doymadim ispanak yemegini de yedim bir saat sonra tekrar aciktim bu sefer de leblebi yedim canim
bakalim bu hafta kim cok ekside olacak hepimiz sıkı tutuyoruz merakla sonuclari bekliyorumm

Aslinda salatayla aksami atlacaktim doymadim ispanak yemegini de yedim bir saat sonra tekrar aciktim bu sefer de leblebi yedim canim
bakalim bu hafta kim cok ekside olacak hepimiz sıkı tutuyoruz merakla sonuclari bekliyorumm

Ay ben siki Tutamıyorum canim ama bir detoxa baslayacam ya yarin aksam ya da diger sabah

:KK68::KK68:HERKESE GÜNAYDIIINNNN:KK68::KK68:
burda kar yağıyor lapa lapa:KK73::KK73:
selam kızlar nasılsınız 3 gündür eğitimdeydim girdim okudum çıktım yazmaya fırsatım olmadı.
pazartesi sabahı annem geldi 3 tepsi börek yaptı..:-)
ahhh ahhh ağlanacak halime gülüyorum. bir de börekler bizim oranın otlarıyla yapıldı otlu börek. yapıcak bişi yok neyse ben bu haftada +da olurum en kötü bari kilo almasam diyorum ama bakalım..
akşamları yoğurtlu kürü yiyorum..sabahları da elma sirkeli su içiyorum..
diyet adına hiç verimli gitmiyor.. en azından sporu bırakmayayım diyordum ama eğitimde sürekli oturduğumuz için fıtığım tutttu p.tesi.. iki gün yattım evde.. bu gün spor yapmayı deneyeceğim.
annem çarşamba istanbula geçecek ondan sonra tam gaz devam :KK52:
benden haberler böyle kızlarrr:KK24:

:KK68::KK68:HERKESE GÜNAYDIIINNNN:KK68::KK68:
burda kar yağıyor lapa lapa:KK73::KK73:
selam kızlar nasılsınız 3 gündür eğitimdeydim girdim okudum çıktım yazmaya fırsatım olmadı.
pazartesi sabahı annem geldi 3 tepsi börek yaptı..:-)
ahhh ahhh ağlanacak halime gülüyorum. bir de börekler bizim oranın otlarıyla yapıldı otlu börek. yapıcak bişi yok neyse ben bu haftada +da olurum en kötü bari kilo almasam diyorum ama bakalım..
akşamları yoğurtlu kürü yiyorum..sabahları da elma sirkeli su içiyorum..
diyet adına hiç verimli gitmiyor.. en azından sporu bırakmayayım diyordum ama eğitimde sürekli oturduğumuz için fıtığım tutttu p.tesi.. iki gün yattım evde.. bu gün spor yapmayı deneyeceğim.
annem çarşamba istanbula geçecek ondan sonra tam gaz devam :KK52:
benden haberler böyle kızlarrr:KK24:
Diyet adına beni de gerileten ve yerimde saymama sebep olan hep annemlerin gelişi oluyor.Onlar gittikten sonra da motivasyonu yakalamak zor oluyor haliyle.Sende annen döner dönmez gel aramıza canım.Artık daha aktifiz hem.Hepimizin motivesi yerinde.Artıya çıkmadan toparlarsın belki ;)

Diyet adına beni de gerileten ve yerimde saymama sebep olan hep annemlerin gelişi oluyor.Onlar gittikten sonra da motivasyonu yakalamak zor oluyor haliyle.Sende annen döner dönmez gel aramıza canım.Artık daha aktifiz hem.Hepimizin motivesi yerinde.Artıya çıkmadan toparlarsın belki :KK66:
evet canım yaaa menü paylaşmayacağım ama okurum yazılanları muhabbetlere katılırım çarşambadan sonra bomba menülerle gelirim..:KK49:

Back