• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Oooo kizlar geri gelmis ne guzel motivasyonumuzu elden birakmayalim lutfen basaricaz hepimiz
Ekim cok sevindim enistenin duzelmesine
Wetu halanada cok gecmis olsun insallah duzelir

saracım sen nerelerdesin :KK53:

canım buralardayım ama bu aralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum şükür önemli bişey yok ancak mide bulantısı baş dönmesi soğuk algınlığı derken diyetime dikkat edemiyorum saçma sapan menülerimide buraya yazmak istemiyorum:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: yoksa hepinizi takipteyim

bu arada bende yarınki kilo bildirimimi yapacam ama bende artıdayım ama liste bencede haftaya hazırlansa daha iyi olur hep beraber şu bir hafta dişimizi sıkarsak önümüzdeki haftaya zinde ve eksi kilolarda başlayabiliriz :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

canım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..
rabbim sağ selamet yoğun bakımdan çıkmayı sağlıkla sevdikleriyle beraber olmayı nasip etsin çok geçmiş olsun gülüm

canım buralardayım ama bu aralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum şükür önemli bişey yok ancak mide bulantısı baş dönmesi soğuk algınlığı derken diyetime dikkat edemiyorum saçma sapan menülerimide buraya yazmak istemiyorum:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: yoksa hepinizi takipteyim

bu arada bende yarınki kilo bildirimimi yapacam ama bende artıdayım ama liste bencede haftaya hazırlansa daha iyi olur hep beraber şu bir hafta dişimizi sıkarsak önümüzdeki haftaya zinde ve eksi kilolarda başlayabiliriz :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
sara sana da geçmiş olsun canım ya bu ortalığın virüsü müdür nedir herkeste aynı şikayetler var buraya yazdıktan sonra öğle oğlum geldi öksürük baş ağrısı ateş kusma bir yandan da burnu kanıyordu akşamı zor ettim bir şey yemeden yattı uyudu kuzum inşallah sabaha daha iyi olur
boş ver sen de diyeti canına sağlığına bak çabuk iyileş canım

evet canım bu sefer eşim kilo vermeden ödemesini yaptı 90 kiloya inince almam gerekiyordu ama ben hala bir ileri bir geri yerimde sayıyorum 85 kiloya indiğimdeki ödülüm bile kumbarada nerdeyse birikti :KK45:
kız sen kilo verdikçe para mı kazanıyorsun amanın benim neden aklıma gelmedi :)):mad::mad::mad:
zayıflarken zengin olurdum nasıl olsa bende kilo çook bu fikri çok beğendim yaaa:KK45::KK45::KK45::KK45:

sara sana da geçmiş olsun canım ya bu ortalığın virüsü müdür nedir herkeste aynı şikayetler var buraya yazdıktan sonra öğle oğlum geldi öksürük baş ağrısı ateş kusma bir yandan da burnu kanıyordu akşamı zor ettim bir şey yemeden yattı uyudu kuzum inşallah sabaha daha iyi olur
boş ver sen de diyeti canına sağlığına bak çabuk iyileş canım

evet canım ya sağlıktan önemlisi yok insan sağlıklı olunca her zorluğun üstesinden geliyor

günaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))
şu mevsimde tüm virüs bakteriler havada dolanıyor aman dikkat edin kendinize

günaydın kızlar ben artıda olacağımı düşünüyodum hatta emindim ama bu sabah bir baktım ki 99,2 olmuşum 300 gr da olsa gitmiş kilo almaktan iyidir gram gram gidiyo ama gidiyo :21::21::21::21::21::21::21::21:
ne güzel haber çok sevindim bende az sonra tartılayım bakıyım ne durumdayım

günaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))

geçmiş olsun canım Allah şifa versin doktora götür hemen

günaydın kızlar
canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin:KK68:

Back