Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftya sali ya kadar kendimi 79.9 icin cok zorlayacam.
1 nisanda ben yine bildirim yapacm kendimi gormek adina
saracım sen nerelerdesin
desteklerim senin için tambakcım nehirden sonra 70leri gören ikicinci arkadaşımız olman adına
rabbim sağ selamet yoğun bakımdan çıkmayı sağlıkla sevdikleriyle beraber olmayı nasip etsin çok geçmiş olsun gülümcanım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..
sara sana da geçmiş olsun canım ya bu ortalığın virüsü müdür nedir herkeste aynı şikayetler var buraya yazdıktan sonra öğle oğlum geldi öksürük baş ağrısı ateş kusma bir yandan da burnu kanıyordu akşamı zor ettim bir şey yemeden yattı uyudu kuzum inşallah sabaha daha iyi olurcanım buralardayım ama bu aralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum şükür önemli bişey yok ancak mide bulantısı baş dönmesi soğuk algınlığı derken diyetime dikkat edemiyorum saçma sapan menülerimide buraya yazmak istemiyorum yoksa hepinizi takipteyim
bu arada bende yarınki kilo bildirimimi yapacam ama bende artıdayım ama liste bencede haftaya hazırlansa daha iyi olur hep beraber şu bir hafta dişimizi sıkarsak önümüzdeki haftaya zinde ve eksi kilolarda başlayabiliriz
kız sen kilo verdikçe para mı kazanıyorsun amanın benim neden aklıma gelmedi :))evet canım bu sefer eşim kilo vermeden ödemesini yaptı 90 kiloya inince almam gerekiyordu ama ben hala bir ileri bir geri yerimde sayıyorum 85 kiloya indiğimdeki ödülüm bile kumbarada nerdeyse birikti
sara sana da geçmiş olsun canım ya bu ortalığın virüsü müdür nedir herkeste aynı şikayetler var buraya yazdıktan sonra öğle oğlum geldi öksürük baş ağrısı ateş kusma bir yandan da burnu kanıyordu akşamı zor ettim bir şey yemeden yattı uyudu kuzum inşallah sabaha daha iyi olur
boş ver sen de diyeti canına sağlığına bak çabuk iyileş canım
ne güzel haber çok sevindim bende az sonra tartılayım bakıyım ne durumdayımgünaydın kızlar ben artıda olacağımı düşünüyodum hatta emindim ama bu sabah bir baktım ki 99,2 olmuşum 300 gr da olsa gitmiş kilo almaktan iyidir gram gram gidiyo ama gidiyo
günaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))
şu mevsimde tüm virüs bakteriler havada dolanıyor aman dikkat edin kendinize
ne güzel haber çok sevindim bende az sonra tartılayım bakıyım ne durumdayım
öğleden sonraya aldım randevuyu özel hastane de bile sıra yok millet hep hasta galiba aradan alacaklar bizigeçmiş olsun canım Allah şifa versin doktora götür hemen
öğleden sonraya aldım randevuyu özel hastane de bile sıra yok millet hep hasta galiba aradan alacaklar bizi
hahahah bu daha da güzelheyecandan yanlış yazmışım 98,9 yazacağıma 99,2 yazmışım düzelttim
sanmam grip işte yazarım dönüncedoktordan gelince yaz canım inşallah önemli bişeyi yoktur
sanmam grip işte yazarım dönünce
ben gideyim az oğluma bakayım görüşürüz a.e.ol
canım çok geçmiş olsun allah acil şifa versingünaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))
şu mevsimde tüm virüs bakteriler havada dolanıyor aman dikkat edin kendinize
gram gram da olsa gitsin gelmesin o kilolarheyecandan yanlış yazmışım 98,9 yazacağıma 99,2 yazmışım düzelttim