• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Canım biraz detay yazabilir misin diyetinle ilgili.Tamamen protein mi? Yani karbonhidrat,meyve sebze vs. yok sanırım.Bende farklı bir yöntem deneyip şaşırtmak istiyorum da bedeni karar veremedim ne yapacağıma

Sebze meyve yok canim ekmek de yok mesela dun saat 11.30 da iki yumurta bir domates ve bol yesillikten salata yaptim ama yag ve tuz yok ben limon siktim aksam 5 te 200g tavuk izgara ve sade marul yine yagsiz ve tuzsuz ve bol su ictim ama tabi istiyosan tabuk yerine et veya balik da yiyebilirsin

Sebze meyve yok canim ekmek de yok mesela dun saat 11.30 da iki yumurta bir domates ve bol yesillikten salata yaptim ama yag ve tuz yok ben limon siktim aksam 5 te 200g tavuk izgara ve sade marul yine yagsiz ve tuzsuz ve bol su ictim ama tabi istiyosan tabuk yerine et veya balik da yiyebilirsin
Teşekkürler canım,
bende sabahları haşlanmış yumurta ve beyaz peynir,ekmeksiz ve etimeksiz
öğlenleri yoğurt
akşam da tavuk,balık vs. ve salata diye planlıyorum ama bakalım hayata geçirebilecek miyim

Teşekkürler canım,
bende sabahları haşlanmış yumurta ve beyaz peynir,ekmeksiz ve etimeksiz
öğlenleri yoğurt
akşam da tavuk,balık vs. ve salata diye planlıyorum ama bakalım hayata geçirebilecek miyim

Yapabilirsen iki veya uc gun bile cok iyi bi menu olur bazen dedigin gibi farkli yemek gerekiyor metabolizmanin canlanmasi icin

iyi akşamlar kızlar
dün elektirik yoktu akşam erkenden yattım uyudum oğlum 3 gün raporlu evde yatacak öksürük baş ağrısı devam ediyor şükür kusması burun kanaması bitti ama çenesi düştü öldüm ölecem diyip beni mahfediyor sıpaaa:))
dün ne yedim valla hatırlamıyorum bir tek çorbayı hatırlıyorum :)
bu gün sabah yok
öğle
1 haşlama yumurta
1 kase patates salatası
1 k.k. peynir
ara
yeşil çay
kahve
sütlü nescafe
akşam
1 kase çorba
1 çatal pırasa
1 dilim peynirli börek

[QUkıyamsim2009, post: 40267897, member: 143218"]iyi akşamlar kızlar
dün elektirik yoktu akşam erkenden yattım uyudum oğlum 3 gün raporlu evde yatacak öksürük baş ağrısı devam ediyor şükür kusması burun kanaması bitti ama çenesi düştü öldüm ölecem diyip beni mahfediyor sıpaaa:))
bu gün sabah yok
öğle
1 haşlama yumurta
1 kase patates salatası
1 k.k. peynir
ara
yeşil çay
kahve
sütlü nescafe
akşam
1 kase çorba
1 çatal pırasa
1 dilim peynirli börek[/QUOTE]
Ay yerim onu ben ya benimde yiğenlerim var hep onlar geliyor aklıma siz çocuklardan bahsedince

[QUkıyamsim2009, post: 40267897, member: 143218"]iyi akşamlar kızlar
bu gün sabah yok
öğle
1 haşlama yumurta
1 kase patates salatası
1 k.k. peynir
ara
yeşil çay
kahve
sütlü nescafe
akşam
1 kase çorba
1 çatal pırasa
1 dilim peynirli börek
Ay yerim onu ben ya benimde yiğenlerim var hep onlar geliyor aklıma siz çocuklardan bahsedince[/QUOTE]
gülüm benim ki 13 yaşında 175 boyunda suratıda astı mı hiçte sevilir yanı olmuyor kaşta bol gözünde canlandır benim sıpanın tipini hiç sevesin gelmez :)))

hem boğazım ağrıyor yutkunamıyorum bana bişeyler ver diyor ne yapsam ıyyy içmem diyor deli etti ya beni bu gün
şimdi kış çayına bal kattım az da despotlukta yaptım zorla içiyor şimdi :)))yaşasın kötülük ve despot annelik hheheheh

[QUOTE="ekim2009, post: 40267987, member: 143218yasında rim onu ben ya benimde yiğenlerim var hep onlar geliyor aklıma siz çocuklardan bahsedince[/QUOTE]
gülüm benim ki 13 yaşında 175 boyunda suratıda astı mı hiçte sevilir yanı olmuyor kaşta bol gözünde canlandır benim sıpanın tipini hiç sevesin gelmez :)))[/QUOTE]
Aaaa niye öyle diyorsun abla maşallah boyu ne kadar uzun benim yiğenimde 12 yaşında oda pek bi asabidir sinirlenince biz gülmemek için kendimizi zor tutarız atarlı oluyorlar bâyâ

[QUOTE="ekim2009, post: 40267987, member: 143218yasında rim onu ben ya benimde yiğenlerim var hep onlar geliyor aklıma siz çocuklardan bahsedince
gülüm benim ki 13 yaşında 175 boyunda suratıda astı mı hiçte sevilir yanı olmuyor kaşta bol gözünde canlandır benim sıpanın tipini hiç sevesin gelmez :)))[/QUOTE]
Aaaa niye öyle diyorsun abla maşallah boyu ne kadar uzun benim yiğenimde 12 yaşında oda pek bi asabidir sinirlenince biz gülmemek için kendimizi zor tutarız atarlı oluyorlar bâyâ[/QUOTE]
ben bunların atarlarını yermiyim hahahaha atarlı gençliğe atarlı anne :))
normalde sakindir benim ki burnu tıkalı nefes alamıyor boğulur gibi öksürüyor canı ağrıyor ya ona atarlı yoksa imkanı var mı beni bu kadar yorsun da yanına kar kalsın çok fena zılgıtı yer sonrada gelir sırnaşır kedi manığı gibi :)

Bende buradayimmmmm....

kizlar maydanoz kurune basladim bugun bakalim ne olacak...
Adet olamadigim için odem cok veee 82.5 ken bugum 84 ciktim yaaa...

Back