• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

günaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))
şu mevsimde tüm virüs bakteriler havada dolanıyor aman dikkat edin kendinize

Cok gecmis olsun canim insallah hemen iyilesir

günaydın kızlar
benim oğlan şimdide hasta ortalığın salgınına yakalandı baş ağrısı dönmesi ateş kusma burun kanaması ne ararsanız var :)))
şu mevsimde tüm virüs bakteriler havada dolanıyor aman dikkat edin kendinize

Gecmis olsun canim sukur biz atlattik
günaydın kızlar ben artıda olacağımı düşünüyodum hatta emindim ama bu sabah bir baktım ki 98,9 olmuşum 300 gr da olsa gitmiş kilo almaktan iyidir gram gram gidiyo ama gidiyo :21::21::21::21::21::21::21::21:

cok sevindim saracim artik 3 hanelilerdwn kurtuldun sira 80leri yakalamaya insallah

Gunaydin kizlar ben bu hafta sok diyet yapicam aldiklarimi geri vermem lazim o yuzden menu paylasmicam cunku biraz zor bir diyet ama bir hafta idare edicem artik

Hangi sok diyeti yapacan canım merak ettim de... cok mu artidasin.
ay bende yarin sabah tartilacam insallah guzelsonuçlar alirim:)))

Basarilar sana aysuncum. Bende cok fazla tursu yiyorum hergun ama bugun yemeyecem yarin tartilacagim diye

İyi aksamlar kizlar kimse gelmemis bende diyetimin birinci gununu kazasiz atlattim insallah haftaya sali gunune kadar boyle protein agirlikli beslenicem, bakalim az sonra bisiklet surmek istiyorum duruma gore artik

Herkese selam kizlaaar nerelerdesiniz
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin Çay
Ara
Kahve
Öğle
8k taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Ihlamur
1 avuc yer fıstığı
Akşam
1 kase eristeli çorba
Ara
Tarcinli süt
Gayet güzel bir gündü 30dk sporumuda yaptım hamlamisim çok iyi geldi :KK55:

İyi aksamlar kizlar kimse gelmemis bende diyetimin birinci gununu kazasiz atlattim insallah haftaya sali gunune kadar boyle protein agirlikli beslenicem, bakalim az sonra bisiklet surmek istiyorum duruma gore artik

Canim.bildigim kadariyla protein ağırlıklı beslenmek kabizlik yapiyor ve kilolarin bir kismi birakildiginda geri aliniyor

Herkese selam kizlaaar nerelerdesiniz
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
Domates maydanoz
5 zeytin Çay
Ara
Kahve
Öğle
8k taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara
Ihlamur
1 avuc yer fıstığı
Akşam
1 kase eristeli çorba
Ara
Tarcinli süt
Gayet güzel bir gündü 30dk sporumuda yaptım hamlamisim çok iyi geldi :KK55:

Caok iyisin tatlimmm....
ben de yarin tam gaz devam

kız sen kilo verdikçe para mı kazanıyorsun amanın benim neden aklıma gelmedi :)):mad::mad::mad:
zayıflarken zengin olurdum nasıl olsa bende kilo çook bu fikri çok beğendim yaaa:KK45::KK45::KK45::KK45:
canım öncelikle oğluna çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin...
evet canım ben her verdiğim beş kiloya 250 tl alıyorum:KK45:hatta bazen eşim kiloyu vermeden peşin ödeme yapıyor yaza kilo verince onlarla kendime yeni kıyafet almayı düşünüyorum...

günaydın kızlar ben artıda olacağımı düşünüyodum hatta emindim ama bu sabah bir baktım ki 98,9 olmuşum 300 gr da olsa gitmiş kilo almaktan iyidir gram gram gidiyo ama gidiyo :21::21::21::21::21::21::21::21:
canım bu hafta tek kilo veren sensin sanırım tebrik ediyorum:KK49::KK49::KK49:

ben dün giremedim malum elektrik kesintisi yüzünden nette yoktu telimdede net paketi yok ben evden kullanıyorum..
dün bende 1.1 artıdaydım bu gün 600 gr artıdayım inş bir kaç güne eksilere geçerim artık...

Haklisin ama ben sadece bir hafta yapicam sonra normal diyetime donucem icin yine dikkat edicem yani onun icin geri alicagimi dusunmuyorum
canım bende arada proteğin ağırlıklı besleniyorum güzel kilo gidiyor ...üç gündür akşamları yatmadan yarım saat yada bir saat kadar önce yoğurt limon ve pul biber kürüne başladım ve sabahları kalkınca süper tuvalete çıkarıyor bende kabız olurdum ama bu kür gayet güzel işe yarıyor tavsiye ederim canım...

canım bende arada proteğin ağırlıklı besleniyorum güzel kilo gidiyor ...üç gündür akşamları yatmadan yarım saat yada bir saat kadar önce yoğurt limon ve pul biber kürüne başladım ve sabahları kalkınca süper tuvalete çıkarıyor bende kabız olurdum ama bu kür gayet güzel işe yarıyor tavsiye ederim canım...

Evet canim protein iyi geliyor bana dunde bugune bi kilo gitti yogurt kurunu de denicem bakalim

Evet canim protein iyi geliyor bana dunde bugune bi kilo gitti yogurt kurunu de denicem bakalim
Canım biraz detay yazabilir misin diyetinle ilgili.Tamamen protein mi? Yani karbonhidrat,meyve sebze vs. yok sanırım.Bende farklı bir yöntem deneyip şaşırtmak istiyorum da bedeni karar veremedim ne yapacağıma

Back