• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Tomurcuk istersen bu haftayi hepimiz izinli gecirelim haftaya daha guclu bi sekilde burda oluruz insallah tabi kizlar ne der bilmiyorum benimki sadece bi teklif

Tomurcuk istersen bu haftayi hepimiz izinli gecirelim haftaya daha guclu bi sekilde burda oluruz insallah tabi kizlar ne der bilmiyorum benimki sadece bi teklif

Canik zaten ben 1 nisana kadar tartılmayacağım diye yemin etmistim. Esimle iddiamiZ varda.... bana uyar yani

Canım tam bende onu yazmak için cevapla bölümüne geliyodum ki senin teklifini gördün.Bencede toparlanmak adına iyi olur.Benim de hafta sonum vasat geçti.1 haftaya kadar yeniden toparlayıp eksilere geçeceğimden eminim...
Bana uyar,ki bi kaç arkadaş da izinli yazılmak istemişti zaten...

Canım tam bende onu yazmak için cevapla bölümüne geliyodum ki senin teklifini gördün.Bencede toparlanmak adına iyi olur.Benim de hafta sonum vasat geçti.1 haftaya kadar yeniden toparlayıp eksilere geçeceğimden eminim...
Bana uyar,ki bi kaç arkadaş da izinli yazılmak istemişti zaten...

Tamam canim oyle yapalim o zaman miladdan ses yok ama o da bizim gibi dusunuceginden eminim

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
kardeşimin eşi taburcu oldu az önce mers değilmiş şükür hala ateşi çıkıyormuş ama en azından mers virüsü değil çok sevindik dua eden geçmiş olsun diyen canlarım allah razı olsun belki de sizin dualarınız kabül olmuştur

maydanoz kürüyle aldığım 1 kilo ne alemde hiç bilmiyorum tartılmadım ama midem hala kütük gibi
sabah menüsü iyi haberden sonrası :)
2 haşlama yumurta
1 zeytin
1 çatal ezine peyniri
ekmek yok :)

kardeşimin eşi taburcu oldu az önce mers değilmiş şükür hala ateşi çıkıyormuş ama en azından mers virüsü değil çok sevindik dua eden geçmiş olsun diyen canlarım allah razı olsun belki de sizin dualarınız kabül olmuştur
canım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..

bende üç gündür çok yedim hiç diyet modunda değildim tabi tartı artıda malesef bu gün toparlamaya başladım bir ileri bir geri yerimde sayıyorum bir an önce kendime gelmem lazım olmuyor böyle :KK47: yarın bildirim yapmama fikrine bende katılıyorum arkadaşlar..

bende üç gündür çok yedim hiç diyet modunda değildim tabi tartı artıda malesef bu gün toparlamaya başladım bir ileri bir geri yerimde sayıyorum bir an önce kendime gelmem lazım olmuyor böyle :KK47: yarın bildirim yapmama fikrine bende katılıyorum arkadaşlar..

Öncelikle gecmis olsun canim.
bu arada demeden edemwyecem canim eşinden aldigin 250 tl hakkini vermelisin bence:)))

Coookkk sevindim canim
gozun Aydin hemen toparlanir insallah

gözün aydın canım inşallah tez vakitte iyileşir Rabbim eşine çocuklarına bağışlasın

canım çok geçmiş olsun eniştenin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim başka keder göstermesin
bende bu gün kötü bir haber aldım halam yoğun bakımdaymış dua edin inş..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Öncelikle gecmis olsun canim.
bu arada demeden edemwyecem canim eşinden aldigin 250 tl hakkini vermelisin bence:)))
evet canım bu sefer eşim kilo vermeden ödemesini yaptı 90 kiloya inince almam gerekiyordu ama ben hala bir ileri bir geri yerimde sayıyorum 85 kiloya indiğimdeki ödülüm bile kumbarada nerdeyse birikti :KK45:

ekim2009 ekim2009 çok sevindim canım gözün aydın:KK36:
@milad2015 canım moralini bozan neyse bizimle paylaşabilirsin biliyorsun değil mi? hepimiz zaman zaman yıkıntılar yaşıyoruz ama dertler paylaşıldıkça azalır mutluluk ise artar ne zaman istersen ben burdayım :KK74:hepimiz burdayız:KK36: :KK19:
bildirim fikrine gelince bana uyar ben de artıdayım sanırım tam da belli değil adetimin ikinci günü hala çok şişim ben yarında yazarım haftaya da yazarım siz bilirsiniz:KK19:

Back