• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bugünden itibaren toparladım toparladım yoksa yine milad döngüsü geri dönecek:KK43: :KK43:
Toparlarsın güzelim yaa ümitsizliğe kapılma ve o döngüyü unut lütfen...
Pazartesi yine yeniden bir başlangıç yapıyorum bende.Sende kendini en azından pazartesine odakla ve rahatla biraz

Dünkü menüm

Sabah
Beyaz peynirli omlet (1 yumurtayla)
2 adet etimek

Ara
3 adet badem
1 ece çikolata

Öğlen
Kepekli yağsız tost
5 adet zeytin

Ara
1 muz

Akşam
1 tabak kıymalı yeşil mercimek çorbası
2 adet mayalı ev poğaçası (annem getirmiş)
1 ince dilim yaşpasta ( yine annemlerin eseri)

Toparlarsın güzelim yaa ümitsizliğe kapılma ve o döngüyü unut lütfen...
Pazartesi yine yeniden bir başlangıç yapıyorum bende.Sende kendini en azından pazartesine odakla ve rahatla biraz

Sali gunu tartida gordugum rakami cok önemsiyorum canım o yüzden bu stresim. Listede arti olmak istemiyorum en azından. .

Selam canim. Ilk zayifladigin donemde herkesten olumlu geri donusler olurken; zaman geçtikçe gozleri mi alisiyor nedir "yine mi kilo alıyorsun?" Yorumlari almaya başlıyorsun. Bepimizin başına geliyor yani demekki hepimizin etrafinda bu tür insanlar var. Kendimizi bu elestirilereden koruyabilmek için ciddiye almamak en iyisi. Sara ninda dediği gibi agzi olan konuşuyor diyeceksin güzelim. sen buyuk birsey basardin ve ideal kilona yaklastin. Simdi o dusunsun:)) Sonucta kimin kilolu olduguda ortadaymis..
Cok haklisin canim galiba artik asina oldular her hafta goruyoruz bir birimizi onceki hafta bir arkadas cok kilo verdin sen dedi diger arkadaslarda onayladi bu hafta baska bir arkadas da kilo aldin sen dedi .artik nasil bir kilom varsa bir hafta zayif bir hafta sismanim benimde kimyami bozdu bu soylemler neyse ben tartiya bakiyim o en dogrusunu soyler havalar az duzelse yurus yapcaz komsumla amahep yagmur var bu hafta neyse yagsin yagmur berekettir biz bi sekilde veririz kilolari yagsin yagmur bir damlasina muhtac etmesin rabbim zira susuzluk cok zor

kızlar beni bu hafta izinli sayın moral diye bişey kalmadı bende
kız kardeşimin eşi umreye gitti geldi 2 hafta oldu son 1 haftadır sürekli ateşi var diyordu hastaneye gidip geliyordu daha dün yatış yapmışlar galiba mers virüsüymüş kardeşim ağlayıp duruyor telefon da çok kötüyüm çocuk daha 29 yaşında tahlil sonucu için 15 gün sonra belli olur demişler dua edin ne olur mers virüsü olmasın oysa bile iyileşsin inşallah

kız kardeşimin eşi umreye gitti geldi 2 hafta oldu son 1 haftadır sürekli ateşi var diyordu hastaneye gidip geliyordu daha dün yatış yapmışlar galiba mers virüsüymüş kardeşim ağlayıp duruyor telefon da çok kötüyüm çocuk daha 29 yaşında tahlil sonucu için 15 gün sonra belli olur demişler dua edin ne olur mers virüsü olmasın oysa bile iyileşsin inşallah

Cok geçmiş olsun canim. İnşallah rahatsizligi her ne ise biran once iyileşir. Bizde az once bunu konuşuyorduk eltimle kayinvalidem ile onun eside umrede rabbim herkesi korusun inşallah..

Geçmiş olsun canım.Rabbim damadınızın ibadetleri yüzü suyu hürmetine sağlığına kavuştursun bir an önce.
(İzinli yazıyorum seni...)

Canım ya çok üzüldüm ama her sey allahtan allahın izniyle sağ salim evine döner inşallah. .. allah sevdiklerine bağışlasın. ..

sağolun kızlar allah razı olsun inşallah iyileşecek dualarınızı esirgemeyin rabbim kabül eder belki

Menümü arz edeyim

Sabah
1 zencefilli turk kahvesi
1 t.k kuru yaban mersini

Ara
3 kepekli bisküvi
Yesil cay

Ogle
6 kaşık Kıymalı mantar yemeği
1 kase yoğurt çorbası
Yağsız tuzsuz salata

Ara
Kahveli tarçınlı süt
1 yulafli bisküvi

Aksam
1 dilim ekmek büyüklüğünde kete
Beyaz peynir
Çay

Ara
1 lokma kiymali mantar
1 kaşık çorba

Artik sadece çay içerim

Menümü arz edeyim

Sabah
1 zencefilli turk kahvesi
1 t.k kuru yaban mersini

Ara
3 kepekli bisküvi
Yesil cay

Ogle
6 kaşık Kıymalı mantar yemeği
1 kase yoğurt çorbası
Yağsız tuzsuz salata

Ara
Kahveli tarçınlı süt
1 yulafli bisküvi

Aksam
1 dilim ekmek büyüklüğünde kete
Beyaz peynir
Çay

Ara
1 lokma kiymali mantar
1 kaşık çorba

Artik sadece çay içerim

Daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama kete nasıl bir şeydi miladcım sen yazınca merak ediyorum :D

Herkese merhaba,

Yine kendimi bile unuttuğum günleri yaşadım. Dün 17.00' de uyumuşum sabah 09.00da kalktım, düşünün ki ancak dinlenebilmişim. Bu yoğunlukta olduğum halde elimden geleni yaptım, yalnızca perşembe günü çok olağan üstü bir gündü stresten iki tane sivilce çıkarmışım bir günde, penne arabbiata yedim (yemek yapacak halim yoktu, eşim aldı gelirken) ve o gece 03.00' te kalkıp sabaha kadar çalışmam gerekiyordu; kalkınca 1 paket biskrem yedim sütlü kahve ile. Regl olmam ve o saatte kalkmam üst üste geldi :KK17:
Başka da yanlışım olmadı :KK45:

Zaten bugün güzel sayılabilecek bir sayı gördüm diyetisyende. Ama yine de son kilolar gerçekten zor gidiyormuş.

Bugünkü menüm;

Sabah:
1 dl organik ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates - Kırmızı biber

Ara:
2 parça ceviziçi

Öğle:
Yarım simit (diyet tarihimde bir ilkti, 1 gün yiyebilecektim bugüne sakladım =))
1 kk beyaz peynir
Domates-Kırmızı biber

Akşam:
4 yk enginar+bakla yemeği
3 yk light yoğurt

Ara:
1 adet çilekli activia

Canim cok gecmis olsun insallah tahlilleri temiz cikar rabbim sifa versin cabucacik iyilesir insallah akliniza kotuyu getirmeyin belkide grip olmustur malum grip agir geciyor bu sene dualarimiz sizinle olsun canim ...

geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak iyileşir enişteniz

Herkese iyi geceler
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2kk peynir
Domates maydanoz
1 Haşlanmış yumurta
6 zeytin
Çay
Ara
2k cekirdekli kuru üzüm
Kahve
Öğle Yemedim
Ara
2 ceviz
1 avuç çiğ fındık
Yeşil çay chai

İkindi vakti
2 gül böreği kadar hashasli çörek
Çay
Akşam yemedim
Ara
10 çiğ badem

Günaydın kızlar
Ben birkac gün kadar müsade istiyorum sizden. Motivasyonum yerlerde moralim de öyle. cok yorgun hissediyorum kendimi. Belki yarina kadar bile kafami toplayabilirim. Belki biraz daha surer bilmiyorum. .

Gunaydin hanimlar hafta sonu pek giren olmamis ben dahil cok yogundum cok sukur iki gundur biraz toparladim ama istedigim gibi olmadi tabi zannedersem bu hafta cogumuzda bi bosvermislik oldu ama olsun bizim yolumuz uzun onun icin bazen olur boyle onemli olan biraktigimiz yerden bi daha baslamak hadi kizlar kendimize gelelim

Günaydın kızlar
Ben birkac gün kadar müsade istiyorum sizden. Motivasyonum yerlerde moralim de öyle. cok yorgun hissediyorum kendimi. Belki yarina kadar bile kafami toplayabilirim. Belki biraz daha surer bilmiyorum. .

Miladcim kafani topla tabi ama bu ne kadar kisa surede olursa senin icin daha iyi olur hepimizin sinirleri bozuluyo bazen diyet yapmak cok zor helede bizim gibi evli ve cocuklu olanlara daha da zor her gun yemek pisiriyoruz hamur isi yapiyoruz dayanmak cok zor ama zayif oldugumuz gunleri dusunup devam etmeliyiz canim

Back