Kizlar menu yazıp kacayim ben eve geldim esim rahatsız onunla ilgileniyorum
Sabah
Nesfitli kahvaltı
Ara
1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğle misafird
8-9 lahana sarması
3-4 kaşık pilav
2 tavuk but
Ceyrek kase yogurt çorbası
Salata
Ara
1 parmaktan ince pestil
Küçücük bir limonlu Mevlana şekeri
Ara
Yeşil cay
Aksam
Haşlanmış yogurtlu.karnabahar
Ara
Sutlu kahve
Dengeledimmi sizce???
Kizlar ben biraz son dakikalari yasamayi seven bir insanim. Yarin yatili misafirim gelecek ve ben saat 4 te basladim cam kapi perde ev temizligi iste genel ve derin bir temizlik iste. Ve biliyorsunuz hastaliklar. Sonunda bende grip oldum. O yuzden bu hafta beni izinli yazsaniz. Diyet yapamayacam cunku. Diger hafta kaldigim yerden devam ederim.... yazamasam da arada okumaya çalışırım
Allah razi olsun nilufercim dostlar sagolsun...ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz
ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak
başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah
yok hayatım bırakırmıyım hiç 1. takımda yarışıyorum burdan bildirim gelmiyor bana hep işaretliyorum ama gelmiyor neden bende anlamıyorum.bildirimleri yapıyorum cnm
ama menüleri bugünün mü dünün mü paylaşıyorduk unuttum onu ben ya yazarsan çok iyi olcak
bu arada 23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
13 mart 82.800
20 mart 82.0
giden 9.700
Çalışıyorum canım. Yoğunluğum hat safhada bir de nisan ayında çok önemli bir sınavım var, ders çalışıyorum bu ara.
Kizlar ben biraz son dakikalari yasamayi seven bir insanim. Yarin yatili misafirim gelecek ve ben saat 4 te basladim cam kapi perde ev temizligi iste genel ve derin bir temizlik iste. Ve biliyorsunuz hastaliklar. Sonunda bende grip oldum. O yuzden bu hafta beni izinli yazsaniz. Diyet yapamayacam cunku. Diger hafta kaldigim yerden devam ederim.... yazamasam da arada okumaya çalışırım
Bence gayet iyi olmus yalniz o aradaki pestille sekeri yemeseydin daha iyi olucakti gibi
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem
Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane sucuklu tost
İki haslanmis yumurta
Ara
Yesil cay
Bir muz
Aksam
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek
Bu aksam bisiklet surermiyim bilmiyorum bacaklarim agriyo biraz bakalim duruma gore
Kizlar 40 dakika bisiklet surdum ama hic halim kalmadi dus aldim az sonra yaticam. Yarin okul yok ogleye kadar keyif yapmayi dusunuyorum tabi cocuklar izin verirse herkese iyi geceler
Canim ya takibe almamis olabilirsin yine de olmuyorsa ekrana kisayol ekle ordan takip edersin.
menuleri gunluk yaziyoruz aksam topluca yazabilirsin canim. Uzunca zamandir yoktun takip edemedik seni
CoK ozletiyorsum kendini.. kolayliklar diliyorum sana canim.
Cok gegeçmiş olsun canım. Evet azimliyiz cok şükür. Bu azimle ramazan ayinda hepimiz maddi manevi cok mutlu olacagiz inşallah.
Canim o pestili nasil anlatsam kat kat olurya sadece bir katini bir parmak inceliginde yedim. Sekerde mevlana sekerinin dortte biri kadar. Bende bunlardan degilde yemekten cok kacirdim diye dusunmustum Hem pilav hem dolma olunca..
Tostun yağsız mi oluyor canim? Menun cok güzel
Çikmadan cevap vereyim pestili bilmemi benim kaynanam da yapardi cok da severim yalniz biraz sekerli olur tosta gelince ben kucuk kare tost ekmeginden yapiyorum normal ekmekten degil icine cok ince bir dilim peynir ve iki ince dilim sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?