Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın @milad2015 nasilsin ben cokkkk hastayim uc haftadir oksuruyorum once onemsemedim ama suan bacaklarimi hissetmiyorum bütün vücudum kiriliyor ayyyy cok hastayim cokkkkilo iside yoyo gibi oldu bir kilo ver bir kilo al bakalim ne zaman kirilacak cokk umutsuzum ama kaderim oldu 72 and 73
Canim cok tesekkur ederim bana dinlenmek yok az once kahve yaptim beyazlari makinaya atiyim oyle iceyim dedim daha odadan ciktim bir ciglik benim kucuk butun odanin icine dokmus kahveyi koltuk hali vitrin hatta vitrinin icine bile sicramis kahve cildirdim oglumu aldigim gibi attim odasina simdi nasil cikacak bu kahve lekesi Kendinde bisey yok yanmamis ama butun ev kahve off offf Resmen agladim yeni silmistim halimiCanim benim cok geçmiş olsun. Çok ilerlemeden dr a gitsen daha iyi olur. Hastalikta kiloyu düşünme moralini yuksek tut iyilesmeye bak sonrasında bomba gibi bir başlangıç yaparsin. Ben senin ramazan a istediğin kiloda girecegine yurekten inanıyorum..
Canim cok tesekkur ederim bana dinlenmek yok az once kahve yaptim beyazlari makinaya atiyim oyle iceyim dedim daha odadan ciktim bir ciglik benim kucuk butun odanin icine dokmus kahveyi koltuk hali vitrin hatta vitrinin icine bile sicramis kahve cildirdim oglumu aldigim gibi attim odasina simdi nasil cikacak bu kahve lekesi Kendinde bisey yok yanmamis ama butun ev kahve off offf Resmen agladim yeni silmistim halimi
Miladcim işte insanoğlu böyle benim gibi kar görmeden buyuyenler kara bayılıyor kar icin de buyuyenler hoşlanmıyorBurda durmak bilmeyen lapa lapa bir kar yağıyor yine. Her bahara geçişte böyle sürprizler yasariz. Buda.memleketimizin çilesi iste ne yapalim. Kar gormeyenler sevebilir belki ama ben cilesini düşündükçe görmek dahi istemiyorum şuan.
hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin canım yaaa hastayken halsizken ekstra iş çıktımı insan nasılda çıldırıyor çok iyi bilirim temizlemediysen o anları ölümsüzleştir fotosunu çek sonra bunlara bakıp gülücez diye düşün ki sinirin de moralsizliğinde geçsinCanim cok tesekkur ederim bana dinlenmek yok az once kahve yaptim beyazlari makinaya atiyim oyle iceyim dedim daha odadan ciktim bir ciglik benim kucuk butun odanin icine dokmus kahveyi koltuk hali vitrin hatta vitrinin icine bile sicramis kahve cildirdim oglumu aldigim gibi attim odasina simdi nasil cikacak bu kahve lekesi Kendinde bisey yok yanmamis ama butun ev kahve off offf Resmen agladim yeni silmistim halimi
Miladcim işte insanoğlu böyle benim gibi kar görmeden buyuyenler kara bayılıyor kar icin de buyuyenler hoşlanmıyor
dün burda da kar fırtınası oldu resmen ama tutmadı şimdi güneş var donuyordum dün çok soğuktu ben van ercişte 2 sene kaldım orda nisanda bile kar yağdığı oluyordu yolların kenarı 1 metre kar olurdu mayıs sonuna kadar erimezdi senin orası da öyle galibaBurda durmak bilmeyen lapa lapa bir kar yağıyor yine. Her bahara geçişte böyle sürprizler yasariz. Buda.memleketimizin çilesi iste ne yapalim. Kar gormeyenler sevebilir belki ama ben cilesini düşündükçe görmek dahi istemiyorum şuan.
Temizledik esimle once kabasini aldik daha sonra sildik baktim cikmadi limon kolanyasini boca ettim biz haliyla ugrasirken ufaklik uyumus kalmis odasinda ona kizmamak icin odasina yatagin uzerine atmistim artik uzerini ört tüm halen uyuyor haliyi sildik koltugu sildik vitrinin dantellerini makinaya attik hastaligi unuttum valla ama o panikle imkani yok fotograf cekemezdim yaramaz yaa hep boyle ya cayi devirir ya halilari boyar bardaklarimi kirar yemek doker on sene sonra cocuk yaparsan boyle olur tabi neyse sinirim gecti allahtan allah yokluklarini gostermesin cocuklarimizin ...iste bazen oluyor boyle kazalarhem geçmiş olsun hem de kolay gelsin canım yaaa hastayken halsizken ekstra iş çıktımı insan nasılda çıldırıyor çok iyi bilirim temizlemediysen anları ölümsüzleştir fotosunu çek sonra bunlara bakıp gülücez diye düşün ki sinirin de moralsizliğinde geçsin
Ben herşeyiyle bayılıyorum kara böyle lapa lapa kar yağarken dışarı çıkıp karın üstüne yatıyorum o kar tagnerinin yüzüme konmasının verdiği mutluluğu anlatamamYa canim karin yağması bir şey değil arkasindan gelen sogugu çamuru insani mahvediyor.disari çıkmak dahi istemiyor insan
Günaydın @milad2015 nasilsin ben cokkkk hastayim uc haftadir oksuruyorum once onemsemedim ama suan bacaklarimi hissetmiyorum bütün vücudum kiriliyor ayyyy cok hastayim cokkkkilo iside yoyo gibi oldu bir kilo ver bir kilo al bakalim ne zaman kirilacak cokk umutsuzum ama kaderim oldu 72 and 73