• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Iyi geceler hanimlar,menu paylasimini yapayim gecmisi okuyamadim cok yorgunum malum sabahtan beri kosturmaca,bi de soylemesi ayip ishal oldum halsizlik coktu.

sabah
1 simit
1 kk beyaz peynir
7 adet yesil zeytin
1 brd. Meyve suyu

ara
7 adet badem

oglen
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim taze kasar
4 adet zeytin

aksam
1 kase tarhana corbasi
5 yk kiymali patlican yemegi
1 kase yogurt

ara
2 adet misirli pirinc patlagi

Kizlar burda acaip kar yağıyor tam uyumalik bir hava var ama ben uyuyacak miyim tabiki hayir koşu bandina dogru kosuyorum:))
Oncelikle bugunle ilgili bir endişemi dile getireyim bugun kayinvalidem umreye gidecegi icin eşimin halasi bizi yemege davet ediyor. Özellikle benim adımı söylemiş
Ama ben diyetime zarar gelir diye korkuyorum:) rutin yasamam gerek benim yoksa en az 3 günüm heba oluyor. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:(

Kizlar burda acaip kar yağıyor tam uyumalik bir hava var ama ben uyuyacak miyim tabiki hayir koşu bandina dogru kosuyorum:))
Oncelikle bugunle ilgili bir endişemi dile getireyim bugun kayinvalidem umreye gidecegi icin eşimin halasi bizi yemege davet ediyor. Özellikle benim adımı söylemiş
Ama ben diyetime zarar gelir diye korkuyorum:) rutin yasamam gerek benim yoksa en az 3 günüm heba oluyor. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:KK43:
ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz:KK19:
Su kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak
Evet ekimcim ayni gun hem halamiz hemde diger halamizin oglu vefat etti kader iste naparsin canim yaa
başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah

ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz:KK19:

ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak

başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah
canım nisan mayıs gibi diyince atladım. game of thrones mu izliyorsun? bende sabırsızlıkla bekliyorum da:KK45:

Sabah az oluyor zaten yediklerim oglende karnabahar haşlayıp yicem arayida hafif tutarim diyorum. Aksam da dedigin gibi az az yersem sorun olmaz inşallah. Kontrollüyüm ben:KK53:

Ben de bu hafta 2 gün yarımşar saat yürüyüş yaptım iyi geldi özlemişim :KK49:

Eski gunler geri gelsin o zzaman havalar ısınıyor artik daha hızlı verirsin rcanım
Gunaydin canim cok sevindim senin adina ama bende uc gundur eksilerdeyim insallah boyle devam eder

Hepimiz ekside olacağız salı günü. Artik umutsuz gunler geride kaldı. Fıstık olmaya doğru ilerliyoruz;))

Eski gunler geri gelsin o zzaman havalar ısınıyor artik daha hızlı verirsin rcanım

Hepimiz ekside olacağız salı günü. Artik umutsuz gunler geride kaldı. Fıstık olmaya doğru ilerliyoruz:KK66:)

İnsallah canim ramazana tam uc ay kaldi bakalim bu uc ay icinde ne kadar vericem hedefim 10 ile 15 kilo arasi

İnsallah canim ramazana tam uc ay kaldi bakalim bu uc ay icinde ne kadar vericem hedefim 10 ile 15 kilo arasi
Insallah canim bende cok istiyorum cunku ramazanda kilo vermek bir yana aliyorum:( benim hedefim ilk etapta 75 kilo olmak sonra duruma gore ilerlerim. 13.9 kilo kaldi hedefime..durmadan ilerlersek neden olmasın:21:

Günaydın!
Günaydın!
Günaydın!

Eksi 700 le uyandim cok mutluyum:KK73::KK73::KK76::KK76:

Herkese bol eksili günler diliyorum:KK36:
mşl canım çok sevindim daha nice eksilere inş..:KK9::KK9::KK9:
bende dünle aynı çıktım ama dün tuvalete çıkamamıştım bu sabah hemen kayısı yedim düzeldi salı günü inş eksilerdeyiz hepimiz benimde yarın akşama misafirim var bu gün temizlik yapmam lazım ama grip oldum enerjim yok yavaş yavaş yapıcam artık ikramlarım dondurucumda var ama ben yemicem pazar günüde güne gidicem biraz orda tırtıklarım diyorum:KK45:

Yuruyebildigin kadar yuru spor gercekten cok faydali ben baya bi toplandim sabah esim belimin ne kadar inceldigini soyledi bende cok mutlu oldum tabi
Kilo verdirmekten ziyade toparlaması hoşuma gidiyor zaten yürüyüşlerin. Benim eşim de sürekli zayıfladığımı söylüyor nazar edecek diye korkuyorum :))

Hepimiz ekside olacağız salı günü. Artik umutsuz gunler geride kaldı. Fıstık olmaya doğru ilerliyoruz:KK66:)
Valla daha da hızlandırmam lazım kilo verme işini.Malum az kaldı 7 mayısa 79 kilo olmalıyım

Back