- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 38
beyaz çay içiyorum
Bende form cay demledim şimdi
Afiyet olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz çay içiyorum
Bende form cay demledim şimdi
Afiyet olsun canim
Günaydın!
Günaydın!
Günaydın!
Eksi 700 le uyandim cok mutluyum
Herkese bol eksili günler diliyorum
günaydın canım sevindim senin adına maşallah hep böyle ol
ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzzKizlar burda acaip kar yağıyor tam uyumalik bir hava var ama ben uyuyacak miyim tabiki hayir koşu bandina dogru kosuyorum:))
Oncelikle bugunle ilgili bir endişemi dile getireyim bugun kayinvalidem umreye gidecegi icin eşimin halasi bizi yemege davet ediyor. Özellikle benim adımı söylemiş
Ama ben diyetime zarar gelir diye korkuyorum:) rutin yasamam gerek benim yoksa en az 3 günüm heba oluyor. Ne yapsam diye kara kara düşünüyorum
ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacakSu kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallahEvet ekimcim ayni gun hem halamiz hemde diger halamizin oglu vefat etti kader iste naparsin canim yaa
canım nisan mayıs gibi diyince atladım. game of thrones mu izliyorsun? bende sabırsızlıkla bekliyorum daayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz
ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak
başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah
ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz
ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak
başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah
Günaydın!
Günaydın!
Günaydın!
Ben de bu hafta 2 gün yarımşar saat yürüyüş yaptım iyi geldi özlemişim
Ben de bu hafta 2 gün yarımşar saat yürüyüş yaptım iyi geldi özlemişim
Gunaydin canim cok sevindim senin adina ama bende uc gundur eksilerdeyim insallah boyle devam eder
Eski gunler geri gelsin o zzaman havalar ısınıyor artik daha hızlı verirsin rcanım
Hepimiz ekside olacağız salı günü. Artik umutsuz gunler geride kaldı. Fıstık olmaya doğru ilerliyoruz)
Insallah canim bende cok istiyorum cunku ramazanda kilo vermek bir yana aliyorum benim hedefim ilk etapta 75 kilo olmak sonra duruma gore ilerlerim. 13.9 kilo kaldi hedefime..durmadan ilerlersek neden olmasınİnsallah canim ramazana tam uc ay kaldi bakalim bu uc ay icinde ne kadar vericem hedefim 10 ile 15 kilo arasi
mşl canım çok sevindim daha nice eksilere inş..Günaydın!
Günaydın!
Günaydın!
Kilo verdirmekten ziyade toparlaması hoşuma gidiyor zaten yürüyüşlerin. Benim eşim de sürekli zayıfladığımı söylüyor nazar edecek diye korkuyorum :))Yuruyebildigin kadar yuru spor gercekten cok faydali ben baya bi toplandim sabah esim belimin ne kadar inceldigini soyledi bende cok mutlu oldum tabi
Valla daha da hızlandırmam lazım kilo verme işini.Malum az kaldı 7 mayısa 79 kilo olmalıyımEski gunler geri gelsin o zzaman havalar ısınıyor artik daha hızlı verirsin rcanım
Hepimiz ekside olacağız salı günü. Artik umutsuz gunler geride kaldı. Fıstık olmaya doğru ilerliyoruz)