• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Insallah canim bende cok istiyorum cunku ramazanda kilo vermek bir yana aliyorum:KK43: benim hedefim ilk etapta 75 kilo olmak sonra duruma gore ilerlerim. 13.9 kilo kaldi hedefime..durmadan ilerlersek neden olmasın:21:
Ramazanda ben de hep kilo alırım :KK51:

mşl canım çok sevindim daha nice eksilere inş..:KK9::KK9::KK9:
bende dünle aynı çıktım ama dün tuvalete çıkamamıştım bu sabah hemen kayısı yedim düzeldi salı günü inş eksilerdeyiz hepimiz benimde yarın akşama misafirim var bu gün temizlik yapmam lazım ama grip oldum enerjim yok yavaş yavaş yapıcam artık ikramlarım dondurucumda var ama ben yemicem pazar günüde güne gidicem biraz orda tırtıklarım diyorum:KK45:

Cok tesekkur ederim canim benim. Arada duracaksinki verdiğin kilolar kalici olsun ve vücut şekle girsin. Obur türlü sarkmalar olur canim. Kabizlik icin sirkeli su cok iyi geliyor canım hazmi kolaylaştırıyor aklında bulunsun. .

bende ramazana kadar 15 kilo vermek istiyorum 77-78 civarları olsam ii olur inş.. ramazan ayındada bir kaç kilo gider 75leri görürüm diyorum bayramda ankarada oluruz kayınvalidemleri şaşırtmak istiyorum özelliklede eltimi ..biz evlendiğimizde eltim sen nasıl kandırdın demişti yakıştıramadı sanırım beni eşime çünki eşime ne adaylar göstermişler beni seçmesi eltime garip gelmişti sanırım

Insallah canim bende cok istiyorum cunku ramazanda kilo vermek bir yana aliyorum:KK43: benim hedefim ilk etapta 75 kilo olmak sonra duruma gore ilerlerim. 13.9 kilo kaldi hedefime..durmadan ilerlersek neden olmasın:21:

Bende oyle ramazanda kendimi kismak istemiyorum zaten yurtdisinda yasiyorum ezan yok ramazanin manevi huzuru yok bari yemeklerle kendimizi avutalim di mi

ramazanda günler uzun olduğu için ben kilo almıyorum akşam yemeğinden sonra pek bişey yeme ihtiyacı duymuyorum erken yattığımız için çok acıkmadan yatılıyor o yüzden geçen sene 3 kilo vermiştim

Kilo verdirmekten ziyade toparlaması hoşuma gidiyor zaten yürüyüşlerin. Benim eşim de sürekli zayıfladığımı söylüyor nazar edecek diye korkuyorum :))

Valla daha da hızlandırmam lazım kilo verme işini.Malum az kaldı 7 mayısa 79 kilo olmalıyım

Nazar degmez merak etme esler bizi motive ediyor daha iyi olacağız inşallah:))

bende ramazana kadar 15 kilo vermek istiyorum 77-78 civarları olsam ii olur inş.. ramazan ayındada bir kaç kilo gider 75leri görürüm diyorum bayramda ankarada oluruz kayınvalidemleri şaşırtmak istiyorum özelliklede eltimi ..biz evlendiğimizde eltim sen nasıl kandırdın demişti yakıştıramadı sanırım beni eşime çünki eşime ne adaylar göstermişler beni seçmesi eltime garip gelmişti sanırım

Eltin zayif mi?

Bende oyle ramazanda kendimi kismak istemiyorum zaten yurtdisinda yasiyorum ezan yok ramazanin manevi huzuru yok bari yemeklerle kendimizi avutalim di mi

Allah iyiligini versin guldurdun beni:)) evet ramazanda Türkiye bambaşka. Keske ramazani memlekette gecirme firsatiniz olsa..

ramazanda günler uzun olduğu için ben kilo almıyorum akşam yemeğinden sonra pek bişey yeme ihtiyacı duymuyorum erken yattığımız için çok acıkmadan yatılıyor o yüzden geçen sene 3 kilo vermiştim

Biz genelde gec yatıyoruz canim bazen de sahur yapip oylw yatıyoruz. Zaten ben iftarda cok yiyemem sonrasında cokk yiyorum:(

İnsallah canim ramazana tam uc ay kaldi bakalim bu uc ay icinde ne kadar vericem hedefim 10 ile 15 kilo arasi
evet canım ben de ramazanı baz alıyorum geçen ramazan 110kg idim 4 kg ramazan da verince kilo vermeye cesaretim artmıştı :) bakalım bu ramazana kaç kilo gireceğim:KK45:
mşl canım çok sevindim daha nice eksilere inş..:KK9::KK9::KK9:
bende dünle aynı çıktım ama dün tuvalete çıkamamıştım bu sabah hemen kayısı yedim düzeldi salı günü inş eksilerdeyiz hepimiz benimde yarın akşama misafirim var bu gün temizlik yapmam lazım ama grip oldum enerjim yok yavaş yavaş yapıcam artık ikramlarım dondurucumda var ama ben yemicem pazar günüde güne gidicem biraz orda tırtıklarım diyorum:KK45:
ayyyy benim de cumartesi var wetucum bakalım napacağım:KK22: ben dayanamıyorum gün sofrasını görünce bu hafta da çok güzel kilo verdim ama c.tesi beni korkutuyor
ayyy en sinir olduğum insan tipi güzellik o kadar göreceli bir şey ki allah nasip etti mi dünya çirkini sana en güzel gelir insanlar bunu neden anlamak istemez..
ayyy canım yaaa sizin için daha farklıdır değil mi ben izmirliyim izmir de ezan var ama oruç tutan yok:KK48: ama ben ramazanı çok seviyorum bu ara tatile denk geliyor tüm günüm oruç namaz ve kur'an ile geçiyor içim o kadar huzur doluyor ki bir yıl yetiyor inan:KK68:
evet canım ben de çatlayana kadar yedim her gün tatlı da yedim ama 4kg verdim bakalım bu ramazan kaç kg gidecek ya da gidecek mi:KK45:
Hadi o zaman birbirimizi motive ederek ramazana kadar hedef 15 kilo vermek olsun :KK6::KK6:
vuhuuuuuu hedef 15 süper hadi bakalım:KK73::KK73::KK73::KK73:

Biz iyiyiz canım şükür.Sen nasılsın asıl? Bildirim yapmadın menü de paylaşmıyorsun ne zamandır merak ettik,bıraktın mı bizi yoksa o_O
yok hayatım bırakırmıyım hiç 1. takımda yarışıyorum burdan bildirim gelmiyor bana hep işaretliyorum ama gelmiyor neden bende anlamıyorum.bildirimleri yapıyorum cnm
ama menüleri bugünün mü dünün mü paylaşıyorduk unuttum onu ben ya yazarsan çok iyi olcak
bu arada 23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
13 mart 82.800
20 mart 82.0
giden 9.700 :KK71::KK71:

Nazar degmez merak etme esler bizi motive ediyor daha iyi olacağız inşallah:))

Eltin zayif mi?
evet canım eltim zayıf fizyoterapist kendisi sadece kiloda değil tarz olarakta farklıyız eşime daha önce doktor talipler bulmuş eşim görüşmüş beğenmemiş beni nasıl beğendi aklı pek almadı sanırım:KK45:benim üç eltim var birisi daha bebeğim için hayırlı olsuna bile aramadı hepsi değişik ama olsun bir tane görümcem var çok severim kayınvalidemde çok iidir çok hanım görgülü bir kadındır onlar yeter bana

evet canım ben de ramazanı baz alıyorum geçen ramazan 110kg idim 4 kg ramazan da verince kilo vermeye cesaretim artmıştı :) bakalım bu ramazana kaç kilo gireceğim:KK45:

ayyyy benim de cumartesi var wetucum bakalım napacağım:KK22: ben dayanamıyorum gün sofrasını görünce bu hafta da çok güzel kilo verdim ama c.tesi beni korkutuyor

vuhuuuuuu hedef 15 süper hadi bakalım:KK73::KK73::KK73::KK73:
valla canım pazar günün keyfini çıkarmayı düşünüyorum bende pek dayanamam ama günde yersem akşam acıkmıyorum ertesi günde şoklama yaparım kendime dengeyi kurarım diye düşünüyorum ....:KK45:

Back