• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kizlar menu yazıp kacayim ben eve geldim esim rahatsız onunla ilgileniyorum

Sabah
Nesfitli kahvaltı

Ara
1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğle misafird
8-9 lahana sarması
3-4 kaşık pilav
2 tavuk but
Ceyrek kase yogurt çorbası
Salata

Ara
1 parmaktan ince pestil
Küçücük bir limonlu Mevlana şekeri

Ara
Yeşil cay

Aksam
Haşlanmış yogurtlu.karnabahar

Ara
Sutlu kahve

Dengeledimmi sizce???

Selam herkese,
Nasılsınız?
Ben yorgunum her zamanki gibi. Bu ara ders de çalıştığım için enerjim düşük.
Bugünkü menümü yazayım, genel hatlarıyla böyle beslendim zaten bu hafta.

Sabah:
1 dl organik ekmek üzerine 1 tk light labne
Domates/Salatalık

Ara:
1 bardak ayran

Öğle:
Ton balıklı sandviç
1 şişe soda

Ara:
Yeşil çay + 1 tam ceviz içi

Ara:
Yeşil çay+2 adet gün kurusu

Akşam:
5 yk patlıcan yemeği
1 bardak ayran
Salata yapmaya halim yoktu

Ara:
Yeşil çay+1 adet ayva

Ara:
Türk kahvesi

Kizlar ben biraz son dakikalari yasamayi seven bir insanim. Yarin yatili misafirim gelecek ve ben saat 4 te basladim cam kapi perde ev temizligi iste genel ve derin bir temizlik iste. Ve biliyorsunuz hastaliklar. Sonunda bende grip oldum. O yuzden bu hafta beni izinli yazsaniz. Diyet yapamayacam cunku. Diger hafta kaldigim yerden devam ederim.... yazamasam da arada okumaya çalışırım

Kizlar gecmisi okudum azminiz takdire sayan yani. Ben de ay ben de kendim de 15 kiloyu düşündum de ramazan da 68 olurum:))
ama benim icin zor cunku emzrime zamanlarinda gordunuz icimden canavarlar cikiyor...
benim hedefim o zamana 73 74 olmak yani 9 10 kg vermek.
Insallah herkes basarir

Kizlar menu yazıp kacayim ben eve geldim esim rahatsız onunla ilgileniyorum

Sabah
Nesfitli kahvaltı

Ara
1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğle misafird
8-9 lahana sarması
3-4 kaşık pilav
2 tavuk but
Ceyrek kase yogurt çorbası
Salata

Ara
1 parmaktan ince pestil
Küçücük bir limonlu Mevlana şekeri

Ara
Yeşil cay

Aksam
Haşlanmış yogurtlu.karnabahar

Ara
Sutlu kahve

Dengeledimmi sizce???

Bence gayet iyi olmus yalniz o aradaki pestille sekeri yemeseydin daha iyi olucakti gibi

Kizlar ben biraz son dakikalari yasamayi seven bir insanim. Yarin yatili misafirim gelecek ve ben saat 4 te basladim cam kapi perde ev temizligi iste genel ve derin bir temizlik iste. Ve biliyorsunuz hastaliklar. Sonunda bende grip oldum. O yuzden bu hafta beni izinli yazsaniz. Diyet yapamayacam cunku. Diger hafta kaldigim yerden devam ederim.... yazamasam da arada okumaya çalışırım

Canim bende bugun seni dusunuyordum tambakcim nerde diye bu arada gecmis olsun once saglik kendine iyi bak

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane sucuklu tost
İki haslanmis yumurta

Ara
Yesil cay
Bir muz

Aksam
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek

Bu aksam bisiklet surermiyim bilmiyorum bacaklarim agriyo biraz bakalim duruma gore

ayyy ne güzel ben bayılırım kara.. akşam için de azıcık azıcık ye bişi olmazzz:KK19:

ayyy biz de tv eşim izler ben birtek 80leri izliyorum onuda tivibunun tekrar izlesinden bakıyorum arada da 1erkek 1kadın onun dışında ben de ekim gibi yabancı dizi izliyorum ama benim dizilerim nisan mayıs gibi başlayacak

başın sağolsun canım allah sabır versin terk-i diyar eyleyenlerin mekanı cannet olsun allah taksiratları affetsin inşallah
Allah razi olsun nilufercim dostlar sagolsun...

Iyi aksamlar.benim menum de

sabah
1 domates
1 salatalik
1 kk beyaz peynir
8 adt.yesil zeytin
2 adet etimek

ara
7 adet badem
ceyrek yesil elma

oglen
el kadar firin pidesi
peynir

ara
turk kahvesi

aksam
6 yk yesil mercimekli bulgur pilavi
1 tavuk but haslanmis
kivircik salata

Herkese iyi akşamlar Menüler yine çok güzel bu hafta artida kimse çıkmayacak sanırım En Büyük KK
Sabah
1/4 yufkadan börek
Ihlamur
Ara
Kahve
1ck Cekirdekli üzüm
2 gün kurusu
Öğle
8k kıymalı mercimek
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara
Yeşil çay 1 avuç yer fıstığı
Ara
1/4 yufkadan börek 1 bardak ayran
Akşam
Haşlanmış brokoli 1k zeytin yağı ve limonlu
Ara
Ihlamur
Bu gün benimde vücudum kırılıyor inşallah hasta olmam :KK1:

bu günkü menü
kahvaltı
iki dilim ekmek
bir haşlama yumurta
iki ceri domates
40 gr peynir

ara bir portakal
bir minik muz
öğlen
iki tane kabak ve bir parmak kadar havuç yağsız soteledim 200 gr yoğurt karıştırdım

ara bardak tarçınlı süt
ara iki gün kurusu

akşam yemeği
canım yemek istemedi
iki tavada yumurta
iki dilim ekmek
bir yudum patlıcan yemeğinden tattim

ara yeşil çay ve kuru üzüm

yok hayatım bırakırmıyım hiç 1. takımda yarışıyorum burdan bildirim gelmiyor bana hep işaretliyorum ama gelmiyor neden bende anlamıyorum.bildirimleri yapıyorum cnm
ama menüleri bugünün mü dünün mü paylaşıyorduk unuttum onu ben ya yazarsan çok iyi olcak
bu arada 23 ocak 2015 =91.700
6 mart 2015 = 84.00
13 mart 82.800
20 mart 82.0
giden 9.700 :KK71::KK71:

Canim ya takibe almamis olabilirsin yine de olmuyorsa ekrana kisayol ekle ordan takip edersin.
menuleri gunluk yaziyoruz aksam topluca yazabilirsin canim. Uzunca zamandir yoktun takip edemedik seni;)
Çalışıyorum canım. Yoğunluğum hat safhada bir de nisan ayında çok önemli bir sınavım var, ders çalışıyorum bu ara.

CoK ozletiyorsum kendini.. kolayliklar diliyorum sana canim.

Cok gegeçmiş olsun canım. Evet azimliyiz cok şükür. Bu azimle ramazan ayinda hepimiz maddi manevi cok mutlu olacagiz inşallah.
Bence gayet iyi olmus yalniz o aradaki pestille sekeri yemeseydin daha iyi olucakti gibi

Canim o pestili nasil anlatsam kat kat olurya sadece bir katini bir parmak inceliginde yedim. Sekerde mevlana sekerinin dortte biri kadar. Bende bunlardan degilde yemekten cok kacirdim diye dusunmustum Hem pilav hem dolma olunca..
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su

Ara
Zencefilli turk kahvesi
Bir avuc badem

Ogle
Domates
Salatalik
Zeytin
Bir tane sucuklu tost
İki haslanmis yumurta

Ara
Yesil cay
Bir muz

Aksam
Ton balikli salata
Bir dilim ekmek

Bu aksam bisiklet surermiyim bilmiyorum bacaklarim agriyo biraz bakalim duruma gore

Tostun yağsız mi oluyor canim? Menun cok güzel

Kizlar 40 dakika bisiklet surdum ama hic halim kalmadi dus aldim az sonra yaticam. Yarin okul yok ogleye kadar keyif yapmayi dusunuyorum tabi cocuklar izin verirse herkese iyi geceler

Canim ya takibe almamis olabilirsin yine de olmuyorsa ekrana kisayol ekle ordan takip edersin.
menuleri gunluk yaziyoruz aksam topluca yazabilirsin canim. Uzunca zamandir yoktun takip edemedik seni:KK66:

CoK ozletiyorsum kendini.. kolayliklar diliyorum sana canim.

Cok gegeçmiş olsun canım. Evet azimliyiz cok şükür. Bu azimle ramazan ayinda hepimiz maddi manevi cok mutlu olacagiz inşallah.

Canim o pestili nasil anlatsam kat kat olurya sadece bir katini bir parmak inceliginde yedim. Sekerde mevlana sekerinin dortte biri kadar. Bende bunlardan degilde yemekten cok kacirdim diye dusunmustum Hem pilav hem dolma olunca..

Tostun yağsız mi oluyor canim? Menun cok güzel

Çikmadan cevap vereyim pestili bilmemi benim kaynanam da yapardi cok da severim yalniz biraz sekerli olur tosta gelince ben kucuk kare tost ekmeginden yapiyorum normal ekmekten degil icine cok ince bir dilim peynir ve iki ince dilim sucuk

Çikmadan cevap vereyim pestili bilmemi benim kaynanam da yapardi cok da severim yalniz biraz sekerli olur tosta gelince ben kucuk kare tost ekmeginden yapiyorum normal ekmekten degil icine cok ince bir dilim peynir ve iki ince dilim sucuk

Canim bence o tost ekmekler sekerli oldugu icin daha kalorili. Kepekli etmekten yapsan daha iyi olur.

bugün pek bişey yemedim
bir nescafe
1 kase çorba
1 elma
1 minik muz
akşam
lahana çorbası
1,5 lt su
30 dk yürüyüş

Back