Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E super bi haber bu.yarin sabaha daha da eksi cikacaksin ne guzel.mesajini yazarken yuzundeki mutlulugu icindeki kipirtiyi hissettim hep boyle ol arkadasimBugun akşam tartilfigimda ne gördüm biliyor musunuz kızlar?
Dun sabahki kilomdan bile eksigim çok şükürrrrr:)))))
E super bi haber bu.yarin sabaha daha da eksi cikacaksin ne guzel.mesajini yazarken yuzundeki mutlulugu icindeki kipirtiyi hissettim hep boyle ol arkadasim
Gunaydin canim.evet anahtar kelimeyi bulmussun tevekkul... biz elimizden geleni yapalim gerisini yuce Rabbim hayirlisiyla verir...Cok tesekkur ederim canım arkadaşım. . Bende en ufak birsey bozacak diye korkuyorum. ama tevekkul etmeye calisiyorum. Rabbim daim etsin kurtulalim şu yuklerden..
bu arada Bugun biraz daha eksi gördüm:)
hayırlı olsun canım eksileri görmene sevindımCok tesekkur ederim canım arkadaşım. . Bende en ufak birsey bozacak diye korkuyorum. ama tevekkul etmeye calisiyorum. Rabbim daim etsin kurtulalim şu yuklerden..
bu arada Bugun biraz daha eksi gördüm:)
hayırlı olsun canım eksileri görmene sevindım
bu sabah tartıldım şu an bende iki tartı var aynı marka aynı model birini bir tanıdığa aldım daha verememiştim daha önce ikisindede aynı kilo çıkmıştım ama bu sabah 300gr farklı çıkardı ben hangisini kabul etsem az çıkaranımı acaba
Kizlar herkes icin guzel kaçamaksiz bi haftasonu olsun....
Nasil geciyor haftasonunuz ben evdeyim ankarada hava cok soguk siz neler yapiyosunuz
Selam kizlar yarin yemege misafirim var yaprak sarma saricam simdi sonra tatli yapicam yarina hazir olsun insallah yarini kazasiz atlatirim hic dayanamam sarmaya cunku