• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

menümü yazıp çıkıyorum bu ara fazla uğrayamıycam beni hoş görün kızlar
sabah
yarım kaşarlı sucuklu tost
öğle
tostun diğer yarısı
ara
1 elma
1 portakal
akşam
bir tabak kıyma soslu y0ğurtlu makarna

Bugun akşam tartilfigimda ne gördüm biliyor musunuz kızlar?
Dun sabahki kilomdan bile eksigim çok şükürrrrr:)))))
E super bi haber bu.yarin sabaha daha da eksi cikacaksin ne guzel.mesajini yazarken yuzundeki mutlulugu icindeki kipirtiyi hissettim hep boyle ol arkadasim :KK36:

E super bi haber bu.yarin sabaha daha da eksi cikacaksin ne guzel.mesajini yazarken yuzundeki mutlulugu icindeki kipirtiyi hissettim hep boyle ol arkadasim :KK36:

Cok tesekkur ederim canım arkadaşım. . Bende en ufak birsey bozacak diye korkuyorum. ama tevekkul etmeye calisiyorum. Rabbim daim etsin kurtulalim şu yuklerden..
bu arada Bugun biraz daha eksi gördüm:)

Cok tesekkur ederim canım arkadaşım. . Bende en ufak birsey bozacak diye korkuyorum. ama tevekkul etmeye calisiyorum. Rabbim daim etsin kurtulalim şu yuklerden..
Gunaydin canim.evet anahtar kelimeyi bulmussun tevekkul... biz elimizden geleni yapalim gerisini yuce Rabbim hayirlisiyla verir...

hayırlı olsun canım eksileri görmene sevindım:KK9:
bu sabah tartıldım şu an bende iki tartı var aynı marka aynı model birini bir tanıdığa aldım daha verememiştim daha önce ikisindede aynı kilo çıkmıştım ama bu sabah 300gr farklı çıkardı ben hangisini kabul etsem az çıkaranımı acaba:KK45:

Kizlar herkes icin guzel kaçamaksiz bi haftasonu olsun....:KK36::KK36:
Nasil geciyor haftasonunuz ben evdeyim ankarada hava cok soguk siz neler yapiyosunuz

hayırlı olsun canım eksileri görmene sevindım:KK9:
bu sabah tartıldım şu an bende iki tartı var aynı marka aynı model birini bir tanıdığa aldım daha verememiştim daha önce ikisindede aynı kilo çıkmıştım ama bu sabah 300gr farklı çıkardı ben hangisini kabul etsem az çıkaranımı acaba:KK45:

tesekkurler canim.Sali gunu hangisine cikacaksan onu baz al canim:))

Kizlar herkes icin guzel kaçamaksiz bi haftasonu olsun....:KK36::KK36:
Nasil geciyor haftasonunuz ben evdeyim ankarada hava cok soguk siz neler yapiyosunuz

Selam metracım,
Ben de Alina uyurken anneme bırakıp güzellik merkezine gittim. Saç ve cilt bakımı yaptırdım. İyi geldi gerçekten. =))

İyi haftasonları herkese,
Bugünkü menüm:

Sabah:
1 adet organik ekmek+1 tk light labne
1 adet organik ekmek+1 tk light labne+1 çatal çilek reçeli (kaçamak vol.1) :))

Öğle:
2 kase mercimek çorbası (3 kase yazıyordu ama içemedim üçüncüyü)
3 yk light yoğurt

Ara:
Yeşilçay+1 tam ceviziçi

Ara:
Yeşilçay+2 adet gün kurusu

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Lor peynirli salata

Ara:
Yeşil çay
Yarım ayva
Yarım yeşil elma

Ara:
Türk kahvesi (Belki yanına bir kare çikolata yerim, kaçamak vol.2 olur)

Tahmin edileceği üzere reglim yaklaştı :KK48:

Iyi aksamlar kizlar
Bugunku menum
Sabah;
1 litre ilik su
Kahvalti;
7 yesil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 kucuk tabak menemen
1 dilim ekmek
Ara;
1 fincan sutlu kahve
Oglen;
1 kucuk dilim pizza
Tere roka
Aksam;
1 kase bamya yemegi
1 kase salata
Birazda kuru domates salatasi
Ara:
1 fincan yesil cay
Suyu cok icmeye calisiyorum ama spor yapamiyorum buaralar kizlar en kisa zamanda baslicam insallah

Selam kizlar yarin yemege misafirim var yaprak sarma saricam simdi sonra tatli yapicam yarina hazir olsun insallah yarini kazasiz atlatirim hic dayanamam sarmaya cunku

Saliya az kaldı canım. Dayan zafer senin olacak:)

Selam hanimlar
Bugum cok karışık bir gün oldu. Sabah oglani dr a goturdum tahlil yaptik. Oglen sohbete gittim Bediüzzaman'ı anma programi vardi
Ordan çıkıp hastaneye tahlil sonuçlarını almaya gittim.
Eve geldim catkapi misafirim geldi onlar gidince kayinvalideme misafir geldi oraya gittim coj sevdiğim kişiler olunca severek gittim:)

Gun bu kadar karmaşık geçince doğal olarak menu de karmaşık oldu.malesef

Sabah
Nesfitli kahvalti

Ara
Limonlu form bisküvi
Yeşil cay

Ogle saat ucte oldu malesef ve ben cokkk actim
Ton balıklı salata
3 etimek

Ara yok

Aksam cok gec olmasın diye misafirlerle yemek zorunda kaldım
2 fırında sigara böreği
1.5 poğaça
Ekstradan:
1 küçük parça tavuk ve yağsız tavuk suyu

Cok rahatsız oldum diye
1 fincan yeşil cay
2fincan form çay

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok sis hissediyorum kendimi. Bugun regl yogun geçti onun siskinligimi yediklerimin mi bilmiyorum. zaten bütün gün karnim ağrıdı bugün 3. Gün ama tam olarak bugün başladı gibi. Tuhaf oldumya erken menopoza mi giriyorum nedir:)

günaydııınnnn:KK36::KK36::KK36:
herkese mutlu pazarlar
sabah
bir çay tabağı kadar lorlu yumurta
1 dilim ekmek
çeyrekten az simit benimkiler yerken canım çekti onlardan tırtıkladım:)))
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı bal
5 zeytin

Back