Form çayı zaten mümkün oldukça içmemek daha iyi çünkü düzenli kullanımda bağırsak tembelliğine yol açıyor. Doğadan' dı galiba markası tam emin olamadım, portakal çiçekli beyaz çayı var, beyaz çayın içinde yeşil çay da oluyor, istersen onu da dene, mis gibi kokuyor =)
Beyaz cayi emzirenler kullanabiliyomu canmportakal çiçekli beyaz çayı içiyorum tadıda kokusuda çok güzel
bilgim yok canım doktoruna danış istersenBeyaz cayi emzirenler kullanabiliyomu canm
doğru diyorsun gülüm nilüfer de aynını dediCanım ben de hemen hemen senin kilolarında başlamıştım diyete (105.5 kg) ve benim bir listem vardı ki yemek yemekten bıkıyordum.Kilo fazlayken kalori hakkı daha çok oluyor ki benim diyetisyenim katıdır ona rağmen bir sürü şey yiyordum ve listeden eksik yersem daha az kilo verebiliyordum. Bana senin menün çok az geldi, ki 3 öğüne çıkardığım hali bu diyorsun yine de çok az, ben 5-7 öğün arası yiyorum, o yüzden kilo veremiyor olabilir misin diye düşündüm, söylemek istedim.
günaydııınnnnnn
bol kahkahalı enerjik bir günümüz olsun inşallah
Günaydın hepimizeeeeegünaydııınnnnnn
Teşekkürler Nehir'cim.Şimdi daha iyi çok şükür...Canım ben yeni okuyabildim tüm yazılanları, çok geçmiş olsun oğluna, umarım en kısa zamanda iyileşir..
günaydııınnnnnn
Az önce haberleri izlerken ismail Küçükkaya seçimlerden bahsediyordu. 102 gün kalmış secimlere. :)) kafayi mi yedim artik diye düşünsemde acaba secimlerde 75 kilo olur muyum diye düşündüm. O tarihlerde hedef edinebilecegim ozel bi gun napayım. Bari secimleri hedef alayim dedim Olur mu? Olur ya dimi:))
herkese günaydıııınnnn kızlar nerelerdesiniz?
Gunaydin kizlar bende cocuklari okula goturdum geldim havalar biraz da olsa isindi artik bende yurume gidip gelicem artik gunde dort kere 20 dakikadan gun icinde baya bi yurumus olurum
az önce yeşil çayımı içtim sabah bir bardak su içmiştim
şimdi suya devam
Bende simdi sade bi turk kahvesi iciyorum icine biraz toz zencefil koydum bi arkadasimdan duydum baya bi zayiflamis ben oyle yaptim dedi metabolizmayi baya bi canli tutuyor tavsiye ederim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?