• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

nilfer_pdr nilfer_pdr ben uzmanlarda maximum 3 fincan yeşil cay icmek gerek diye duydugum icin 3 le sinirlandiriyorum. Beyaz ile yeşil cay özünde aynı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.

sara_28 sara_28 canim malesef bizi mutlu eder diye dusunup yediğimiz karbonhidratlar, daha da karamsarlastiriyor. Kendi adima hic yedikten sonra iyi hissetmedim. Ama nefsimiz bizi oyuna getiriyor malesef. .
Asacagiz canim bunlari simdilik yediğin afiyet olsun. Canimiz sıkkın olunca sağlıklı şeyler tuketmeyi de ogrenicez inşallah;)

sara_28 sara_28 neoldu canim
Canin neden sıkkın ozel olmazsa anlat tatlim rahatlarsin belki
T tatlitambak
Menun cok guzel tatlim spor ne alemde devam ediyomusun

Evet canim suanda bisiklet sürüyorum 35. Dakikadayim 45 dk yapacagim.
75 e dusene kadar haftada 3 gun sora arttiracağim

Benim de menum belli;)

Sabah
1 bardak limonlu su
Tavada yumurta
1 t.k krem peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates, s.biber

Ara
Tarçınlı yesil cay
Sütlü Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 kase cacik
1 dilim ekmek

Ara
2 küçük elma
1 bardak tarçınlı süt
1 fincan 3lu cay

Aksam
Bir kase mercimek çorbası
Turşu biberli salata

Ara
Sütlü turk kahvesi
Yada
Cay yaninda ayva yerim

Böyleee

Toplam
3 fincan yeşil cay★
3 lt su★
30 dk spor★(bölgesel egzersizler)

nilfer_pdr nilfer_pdr ben uzmanlarda maximum 3 fincan yeşil cay icmek gerek diye duydugum icin 3 le sinirlandiriyorum. Beyaz ile yeşil cay özünde aynı olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum.

sara_28 sara_28 canim malesef bizi mutlu eder diye dusunup yediğimiz karbonhidratlar, daha da karamsarlastiriyor. Kendi adima hic yedikten sonra iyi hissetmedim. Ama nefsimiz bizi oyuna getiriyor malesef. .
Asacagiz canim bunlari simdilik yediğin afiyet olsun. Canimiz sıkkın olunca sağlıklı şeyler tuketmeyi de ogrenicez inşallah:KK66:

Kizlar gecen ben de cok aciktim gözüm hemen tatli cikolata ariyordu. Baktim kekten disuklemeye başlıyorum hemen birakip
1 dilim ekmek arasi peynir ve 1 meyve yedim rahatladim

Sagol miladcim bu sefer birakmak yok uzun sure de memlekete gitmicez o yuzden bozmak yok. Ve degisik kürler deneyeceğim ve olumlu sonuç aldiklarimi sizlerle paylasacagim

Bir dahaki sefere gayet zayif ve fit bir sekilde gidersin memleketine inşallah. Merakla bekliyorum canım.

Selam kizlar.her birinize ayri ayri cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.idrar tahlili temiz cikti sukur.kandaki hafif enfeksiyon icin ise antibiyotik yazdi.suan uyuyo oglum dinlensin kuzum.atesi ne var gibi ne yok gibi.37-38 sularinda dolasiyor iste.
rabbim tez zamanda sifaya kavustursun oglumu ve tum hastalari

Olur tabi canim. Allah şifalar versin. Su kış bi bitse en çok bebek anneleri rahat edecek heralde. Siz kayınvalide ile oturuyorsunuz galiba Degil mi? Anne gibi kimse bakamıyor malesef bebeğe.
yok canim kayinvalide ile oturmuyoruz.benim evim ayri ve uzakta.yurume mesafesinde degil.arabayla sabahtan birakiyoruz cocugu.aksam is cikisi yemegimizi k.validede yiyp eve cikiyoruz.bazen esim gece vardiyasinda calisiyor.o zaman kayinvalidede yatiyoruz oglumla.hem evde yalniz kalmamak icin hemde sabah gotur getir olmasin diye.diger zamanlar evimizdeyiz.
allah razi olsun tabi.kimse annelerden daha iyi bakamiyor.guvenilir olmuyor kimse.hele ki benim gibi bircok gidaya karsi alerjisi olan cocuklari emanet etmek baskasina kolay degil.allah basimizdan eksik etmesin.benim ailem memlekette ama allahtan esimin ailesi burda da gonlum rahat.

Selam kizlar.her birinize ayri ayri cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.idrar tahlili temiz cikti sukur.kandaki hafif enfeksiyon icin ise antibiyotik yazdi.suan uyuyo oglum dinlensin kuzum.atesi ne var gibi ne yok gibi.37-38 sularinda dolasiyor iste.
rabbim tez zamanda sifaya kavustursun oglumu ve tum hastalari

Amin canim

Bugun malum kosusturmacadayim.sabah ceyrek simit yedim.oglen ise ugradigimdada 7 tane badem.hala onla duruyorum ve canim hicbirsey istemiyor.ne su ictim dogru duzgun ne bisey yedim.yarina oglumda toparlar insallah bende.
ben bugun tam menu degil sadece aksam menumu yazarim kizlar bilginize...

Yeni topic yeni bir başlangıç:)) Cok sevgili arkadaslarimla yolumuza guzel yeniliklerle buradan devam edecegiz inşallah.

Katilimcilar
@milad2015
tomurcukkk tomurcukkk
T tatlitambak
nilfer_pdr nilfer_pdr
R redvelvetcupcake
@ekim2009
@wetu16
@ranasevval
metra metra
darned darned
@angelina35
@castle
sara_28 sara_28
@ilkay80
A aysun163

Kurallar;
*Her gun en az 2 fincan yeşil cay
*Her gun en az 2.5 lt su
*Haftada en az 3 gun en az 30 dk spor (yapmaya durumu musait arkadaslar için)
*menuler her gun paylasilacak *Yazamayacak olanlar onceden mazeret bildirecek.
*Her sali tartı gunumuzdur.
cnm yeni konumuz hayorlı olsun önceki konuyu neden bıraktın kapanacakmı o konu
birde herşey tamam ama ben salı değil perşembe bildirim yapabilirim çünkü cuma takımında yarışıyorum
ve haftada bir gün tartılabilirim yoksa azmim kırılıyor

Kizlar bende menulerimi yaziyim
Sabah:1 litre ilik su
1 dilim armut
Kahvalti:
3 dilim firinda baharatli ekmek
2 ceri dometes
Birazda yesillik
Oglen:
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara:1 kupa yesil cay
1 dilim kek
Aksam:
1 porsiyon garniturlu kofte yemegi
Belki yogurt yada salata (ekmek yemicem) 6 dan once yerim
Kizlar suyu 2,5 lt.ye tamamladim
Aksamda yuruyusu yaparim artik eksilerle ilerlemek istiyorum...

cnm yeni konumuz hayorlı olsun önceki konuyu neden bıraktın kapanacakmı o konu
birde herşey tamam ama ben salı değil perşembe bildirim yapabilirim çünkü cuma takımında yarışıyorum
ve haftada bir gün tartılabilirim yoksa azmim kırılıyor

Hımm o zaman perşembe günü tartida cikan sonucu sali gunu buraya yazarsın o gecerli olur canim. Nehir de cumartesi gunu diyetisyeni için tartiliyor sali gunu onu bildirim olarak yazıyor. Baska türlü perşembe günü yazman mümkün değil çünkü sali gunu yapilan bildirimleri dikkate alıyor tomurcukkk. Çalıştığı için onu da farkli gunlerde meşgul edemeyiz..

Hımm o zaman perşembe günü tartida cikan sonucu sali gunu buraya yazarsın o gecerli olur canim. Nehir de cumartesi gunu diyetisyeni için tartiliyor sali gunu onu bildirim olarak yazıyor. Baska türlü perşembe günü yazman mümkün değil çünkü sali gunu yapilan bildirimleri dikkate alıyor tomurcukkk. Çalıştığı için onu da farkli gunlerde meşgul edemeyiz..
tamam o zaman nasıl yapcaz ki bu gün olanı

Kizlar bende menulerimi yaziyim
Sabah:1 litre ilik su
1 dilim armut
Kahvalti:
3 dilim firinda baharatli ekmek
2 ceri dometes
Birazda yesillik
Oglen:
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ara:1 kupa yesil cay
1 dilim kek
Aksam:
1 porsiyon garniturlu kofte yemegi
Belki yogurt yada salata (ekmek yemicem) 6 dan once yerim
Kizlar suyu 2,5 lt.ye tamamladim
Aksamda yuruyusu yaparim artik eksilerle ilerlemek istiyorum...

Afiyet olsun tatlim. Baharatlı ekmek dedin burnuma geldi kokusu canim nasıl çekti anlatamam:))

Selam kizlar yeni sayfamizdaki ilk menu paylasimini yapayim.

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 dl cavdar ekmegi
1 kupa limonlu yesilcay

Ara:
200 ml light sut

Ogle:
Karisik salata tabagi
Ayran

Ara:
Latte + 3 adet limonlu eti form biskuvi

Ara:
Sade Turk kahvesi

Aksam:
1 kase form corba
3 yk light yogurt

Ara:
1 kupa yaseminli yesil cay+1 adet yesil elma

Su hic yazmamistim ama ben hamileligimden beri gunde 2-2.5 litre icerim.

3 litreyi gecmeyin arkadaslar, bobrekleriniz bu defa mineralleri de atmaya baslar. Su icmek yag yakimi icin gerekli ama 3 litreden fazlasi cok zararli.

Bugun malum kosusturmacadayim.sabah ceyrek simit yedim.oglen ise ugradigimdada 7 tane badem.hala onla duruyorum ve canim hicbirsey istemiyor.ne su ictim dogru duzgun ne bisey yedim.yarina oglumda toparlar insallah bende.
ben bugun tam menu degil sadece aksam menumu yazarim kizlar bilginize...

Canim cok gecmis olsun cocuklarin hasta olmalari cok kotu iyi bilirim benimkiler gecen hafta üçü birden hasta oldu deli olucam zannettim

Back
X