• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

bende eve toz zencefil zerdeçal tarçın aldım yoğurt kürü yapacaktım sonra baktım pul biberli yoğurt kürüde varmış aklım karıştı hangisini yapsam diye düşünüyorum hala :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bende eve toz zencefil zerdeçal tarçın aldım yoğurt kürü yapacaktım sonra baktım pul biberli yoğurt kürüde varmış aklım karıştı hangisini yapsam diye düşünüyorum hala :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
zencefilli olanı yemeklerden yarım saat önce pul biberli olanı yatmadan yarım saat önce yap işe yarıyor

sabah 8buçukta yeşil çay içtim
az öncede zencefil tarçın zerdeçal ve şişkinlik var onun içinde az kimyon kattığım 3 yemek kaşıklık yoğurdumu yedim
öğleye kahvaltı yaparım artık 1.5 saat sonra benimkiler yemeğe gelecek onlarla yerim

zencefilli olanı yemeklerden yarım saat önce pul biberli olanı yatmadan yarım saat önce yap işe yarıyor

ikisini aynı gün içinde yapsam birini sabah birini akşam bişey olurmu acep yoksa önce birini sonra öbürünümü denesem canım aklım karıştı

ikisini aynı gün içinde yapsam birini sabah birini akşam bişey olurmu acep yoksa önce birini sonra öbürünümü denesem canım aklım karıştı
ben ikisini de yapıp verdim 5 kiloyu gerçi bırakınca 1 kilo geri geldi iştahım yoktu yoğurdu bile yemek işkence gibi oluyordu bu sabah tekrar başladım

kızlar tartıda pek bi ekside değilim ama kıyafetlerim neredeyse bir beden bol gelmeye başladı acaba sıkılaşıyormuyum ondanmı tartıda kilo vermemiş gibi duruyorum
Ayni durum bendede var canm kiyafetlerde rahatlama var (henuz bolluk yok)tartida pek belli degil bencede sıkılasiyoruz canim:21:buda guzel bi sonuc dimi

kızlar tartıda pek bi ekside değilim ama kıyafetlerim neredeyse bir beden bol gelmeye başladı acaba sıkılaşıyormuyum ondanmı tartıda kilo vermemiş gibi duruyorum
yağ kütle olarak çok yer kaplar yağdan vermişsin demek ki baskülde 1 kg zayıflasan görüntüde 3-4 kg olur
çok iyi kız sevinmen lazım işte :))))

Back