zencefilli olanı yemeklerden yarım saat önce pul biberli olanı yatmadan yarım saat önce yap işe yarıyorbende eve toz zencefil zerdeçal tarçın aldım yoğurt kürü yapacaktım sonra baktım pul biberli yoğurt kürüde varmış aklım karıştı hangisini yapsam diye düşünüyorum hala
şekersiz türk kahvesine toz zencefil mi kattın canım tadı nasıl
Günaydın kizlar ben de doktora gidecem hazirlaniyorum bana dua edin hakkımizda hayırlısi inşallah
Evet kahveyi fincana koydugun zaman cay kasigin ucuyla toz zencefil de koy ve kahveni pişir tadi biraz aci oluyo ama içilmicek gibi de degil
Günaydın kizlar ben de doktora gidecem hazirlaniyorum bana dua edin hakkımizda hayırlısi inşallah
zencefilli olanı yemeklerden yarım saat önce pul biberli olanı yatmadan yarım saat önce yap işe yarıyor
inşallah gülüm sen gerilmeden git tahlillerini yap hayırlı haberlerle dön gülümGünaydın kizlar ben de doktora gidecem hazirlaniyorum bana dua edin hakkımizda hayırlısi inşallah
ben ikisini de yapıp verdim 5 kiloyu gerçi bırakınca 1 kilo geri geldi iştahım yoktu yoğurdu bile yemek işkence gibi oluyordu bu sabah tekrar başladımikisini aynı gün içinde yapsam birini sabah birini akşam bişey olurmu acep yoksa önce birini sonra öbürünümü denesem canım aklım karıştı
Ayni durum bendede var canm kiyafetlerde rahatlama var (henuz bolluk yok)tartida pek belli degil bencede sıkılasiyoruz canimkızlar tartıda pek bi ekside değilim ama kıyafetlerim neredeyse bir beden bol gelmeye başladı acaba sıkılaşıyormuyum ondanmı tartıda kilo vermemiş gibi duruyorum
yağ kütle olarak çok yer kaplar yağdan vermişsin demek ki baskülde 1 kg zayıflasan görüntüde 3-4 kg olurkızlar tartıda pek bi ekside değilim ama kıyafetlerim neredeyse bir beden bol gelmeye başladı acaba sıkılaşıyormuyum ondanmı tartıda kilo vermemiş gibi duruyorum
ben ikisini de yapıp verdim 5 kiloyu gerçi bırakınca 1 kilo geri geldi iştahım yoktu yoğurdu bile yemek işkence gibi oluyordu bu sabah tekrar başladım
Ayni durum bendede var canm kiyafetlerde rahatlama var (henuz bolluk yok)tartida pek belli degil bencede sıkılasiyoruz canimbuda guzel bi sonuc dimi
yağ kütle olarak çok yer kaplar yağdan vermişsin demek ki baskülde 1 kg zayıflasan görüntüde 3-4 kg olur
çok iyi kız sevinmen lazım işte :))))
allah hayrını versin emiiii kastan değil yağsan veriyorsun işte haydi kutlayalım bunugerçektenmi ben bunu bilmiyodum o zaman hobaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?