• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

kutlayak valla şöyle gözle görünür bir 10 kilo daha versem bir ayda ne güzel olur

:21::21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK22::KK22::KK22::KK22:
sabırsız sincap :)) hiç 1 ayda yiyerek içerek 10 kilo aldın mı ki 1 ayda veresin vücudun kendi dengesi var kafaya çok takmadan kendimizi dileyerek bedenimiz mi aç yoksa gözümüz yada ruhumuz mu bunu anlayarak kendi yumruğumuz büyüklüğünde işlenmemiş gıdalarla beslenebilsek sorunumuz olmayacak hızla beden dengesi bulmak için yağları parçalayıp yakacak zaten biraz sabır birazda kendini dinlemek yeter

sabırsız sincap :)) hiç 1 ayda yiyerek içerek 10 kilo aldın mı ki 1 ayda veresin vücudun kendi dengesi var kafaya çok takmadan kendimizi dileyerek bedenimiz mi aç yoksa gözümüz yada ruhumuz mu bunu anlayarak kendi yumruğumuz büyüklüğünde işlenmemiş gıdalarla beslenebilsek sorunumuz olmayacak hızla beden dengesi bulmak için yağları parçalayıp yakacak zaten biraz sabır birazda kendini dinlemek yeter

sabırsızlığım anne olmak istememden tızım yaş ilerliyor her ne kadar kendimi genç hissetsemde biyolojik takvim öyle demiyor ondan sebep yani :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

slm kızlar kızımı uyuttum işlerimi bitirdim ve geldim baya kaynatmışınız sayfalar birikmiş ne güzel eski canlılığımıza döndük çok şükür :KK49::KK49::KK49:
bende spor yapsam çok iyi olucak ama gündüz benim kız pek fırsat vermiyor havalar düzelmeye başladı kızımı arabasına koyar sahilde yürürüz artık..
kahvaltımı yazayım
2 ince dilim ekmek
6 zeytin
2 haşlama yumurta
3 çeri domates
bir bardak çay

arada bir fincan yeşil çay içtim tadını çok sevmediğim için yeşil çayımın yanına biraz yaban mersini kurusu alıyorum beraber içince ii oluyor
öğlen menümde mercimek çorbası
iki küçük dilim ekmek ve bir kase salata yemeyi düşünüyorum...

eline sağlık tomurcuğum
topiğin en ağır abisi yada ablası diyim benim :))))
Canım biz de ilk başladığımzda kilolar hep 90 üstü ve 100 kilo üstü idi.Bir çoğumuz iki basamaklıya indi,90 lı olanların çoğu da 80 leri gördü.Ben bugün listeyi hazırlarken de dikkat ettim 100 kilo üzeri arkadaşımız baya azalmış.Darısı başına senin de.
İstikrarlısın her zaman motiven yüksek enerjin tavan.Hep de böyle ol.İnşallah kısa zamanda sende iki hanelilere düşersin.

Yemek temizlik işlerini halledip soluklanmak üzere otururken yazmaktayim canlarim. Bu 102 gün fikri baya gaza getirdi beni kizlar.iki gun sonra 100 gune girmiş olacağız Allah in izniyle ve seçimlere şöyle 15 kilo daha az gitsek hiç fena olmaz degil mi? secimlerle cok doğrudan ilgim yok ama o tarihi esas almak istiyorum. Bizim k.peder biraz ilgili o yuzden sabah erken gitmemizi hatirlatacak büyük ihtimalle. o sabah uyanip hazırlandığımda evveeetttt hedefledigim kilodayim demek istiyorum. saglikla mutlulukla huzurla ve bana göre hicde fena olmayan bir görüntüyle gidip oyumu kullanmak istiyorum. Yani siyasiler icin farklı, benim için farklı bir anlamı olacak o günün. Tabi ulkemiz icin de hayirlisi neyse o olsun. Oda ayrı bir mevzu:)))

Yemek temizlik işlerini halledip soluklanmak üzere otururken yazmaktayim canlarim. Bu 102 gün fikri baya gaza getirdi beni kizlar.iki gun sonra 100 gune girmiş olacağız Allah in izniyle ve seçimlere şöyle 15 kilo daha az gitsek hiç fena olmaz degil mi? secimlerle cok doğrudan ilgim yok ama o tarihi esas almak istiyorum. Bizim k.peder biraz ilgili o yuzden sabah erken gitmemizi hatirlatacak büyük ihtimalle. o sabah uyanip hazırlandığımda evveeetttt hedefledigim kilodayim demek istiyorum. saglikla mutlulukla huzurla ve bana göre hicde fena olmayan bir görüntüyle gidip oyumu kullanmak istiyorum. Yani siyasiler icin farklı, benim için farklı bir anlamı olacak o günün. Tabi ulkemiz icin de hayirlisi neyse o olsun. Oda ayrı bir mevzu:)))
Hayırlısı olsun canım herkes için.
Bencede hedef koymakta fayda var.Benim de hedefim 7 mayıs oğlumun doğum günü.Baktım şimdi 75 gün var ve ben de oğlumun doğum gününde 75 kilo olmak istiyorum.75 günde 10 kilo verip 75 kilo olmak.Offf süper olur var yaa :confused:

90*
ömç
78+
021812,532,12:Çö
**/03

hayırlısıyla o da olur millet 100 le 110 kiloyla hamile kalıyor rabbim nasip edecek olursa ne yaparsan yap istemesen bile olur onu sıkıntı etme sen stresten uzak dur yeter
önce yazarkene su içeyim dedim laptopa döktüm suyu hemen fişini çektim iyice sildim peçeteyle güneş var bu gün allahtan camın önüne koydum içine tuşların oradan su girdiyse kurusun diye :)))

geçmiş olsun canım

haklısın yeterki Allah Ol desin gerisi yalan

Back