- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni başlangıçlarla hazırladığım listemizi diğer sayfamızda yayınladım arkadaşlar,bilginize...
bu kahve zencefili hepimiz yapalım bunu da not alıyorum sağ ol aysunummmm
allah hayrını versin emiiii kastan değil yağsan veriyorsun işte haydi kutlayalım bunu
sabırsız sincap :)) hiç 1 ayda yiyerek içerek 10 kilo aldın mı ki 1 ayda veresin vücudun kendi dengesi var kafaya çok takmadan kendimizi dileyerek bedenimiz mi aç yoksa gözümüz yada ruhumuz mu bunu anlayarak kendi yumruğumuz büyüklüğünde işlenmemiş gıdalarla beslenebilsek sorunumuz olmayacak hızla beden dengesi bulmak için yağları parçalayıp yakacak zaten biraz sabır birazda kendini dinlemek yeterkutlayak valla şöyle gözle görünür bir 10 kilo daha versem bir ayda ne güzel olur
sabırsız sincap :)) hiç 1 ayda yiyerek içerek 10 kilo aldın mı ki 1 ayda veresin vücudun kendi dengesi var kafaya çok takmadan kendimizi dileyerek bedenimiz mi aç yoksa gözümüz yada ruhumuz mu bunu anlayarak kendi yumruğumuz büyüklüğünde işlenmemiş gıdalarla beslenebilsek sorunumuz olmayacak hızla beden dengesi bulmak için yağları parçalayıp yakacak zaten biraz sabır birazda kendini dinlemek yeter
inşallah canım hadi hayırlı haberlerle dönGünaydın kizlar ben de doktora gidecem hazirlaniyorum bana dua edin hakkımizda hayırlısi inşallah
Canım biz de ilk başladığımzda kilolar hep 90 üstü ve 100 kilo üstü idi.Bir çoğumuz iki basamaklıya indi,90 lı olanların çoğu da 80 leri gördü.Ben bugün listeyi hazırlarken de dikkat ettim 100 kilo üzeri arkadaşımız baya azalmış.Darısı başına senin de.eline sağlık tomurcuğum
topiğin en ağır abisi yada ablası diyim benim :))))
Hayırlısı olsun canım herkes için.Yemek temizlik işlerini halledip soluklanmak üzere otururken yazmaktayim canlarim. Bu 102 gün fikri baya gaza getirdi beni kizlar.iki gun sonra 100 gune girmiş olacağız Allah in izniyle ve seçimlere şöyle 15 kilo daha az gitsek hiç fena olmaz degil mi? secimlerle cok doğrudan ilgim yok ama o tarihi esas almak istiyorum. Bizim k.peder biraz ilgili o yuzden sabah erken gitmemizi hatirlatacak büyük ihtimalle. o sabah uyanip hazırlandığımda evveeetttt hedefledigim kilodayim demek istiyorum. saglikla mutlulukla huzurla ve bana göre hicde fena olmayan bir görüntüyle gidip oyumu kullanmak istiyorum. Yani siyasiler icin farklı, benim için farklı bir anlamı olacak o günün. Tabi ulkemiz icin de hayirlisi neyse o olsun. Oda ayrı bir mevzu:)))