Cokkkk gecmis olsun canim insallah onemli biseyi yoktur dunde biz hastanedeydik ufaklik yine hasta oldu kulagi sivi toplamis bogaz sis beta tahlili verdik bakalim bugun belli olcak sonuclar dilerim cabucak iyilesir kuzucugunKizlar gunaydin oglumun atesi 38.5.hastaneye gidiyorum ben bilginiz olsun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Miladımız--》2015
- Konu Sahibi Unicorn_s
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cokkkk gecmis olsun canim insallah onemli biseyi yoktur dunde biz hastanedeydik ufaklik yine hasta oldu kulagi sivi toplamis bogaz sis beta tahlili verdik bakalim bugun belli olcak sonuclar dilerim cabucak iyilesir kuzucugun
Allah sifalar versin canim. Yavrucugunun bunyesi hassas sanırım. Anne sütü almismiydi?
geçmiş olsun canım yaaaa...allah kuzucuklarımızı korusun..Cokkkk gecmis olsun canim insallah onemli biseyi yoktur dunde biz hastanedeydik ufaklik yine hasta oldu kulagi sivi toplamis bogaz sis beta tahlili verdik bakalim bugun belli olcak sonuclar dilerim cabucak iyilesir kuzucugun
Selam kizlar.gittik doktara.atesi 39 oldu ordada.kan tahlili yapildi.kanda hafif bi enfeksiyon var.yedigini ictigini kustugu icin idrar yapmadi bi turlu.benimde is yerine gelmem gerekiyordu bugin.saglik raporu cikaricaz.denetime gelicekler bakanliktan.oglunu eve biraktim tekrar.idrar tahlili yapilinca doktorla gorusucem.bildirimi yapayim bende listeti yarin hazirlar yayinlarim olur mu.
bi toparlanamadi cocugum.daha 15 gun once rota virusunden gunlerce ishali surdu.simdi ates
bi toparlanamadi cocugum.daha 15 gun once rota virusunden gunlerce ishali surdu.simdi ates
Selam kizlar.gittik doktara.atesi 39 oldu ordada.kan tahlili yapildi.kanda hafif bi enfeksiyon var.yedigini ictigini kustugu icin idrar yapmadi bi turlu.benimde is yerine gelmem gerekiyordu bugin.saglik raporu cikaricaz.denetime gelicekler bakanliktan.oglunu eve biraktim tekrar.idrar tahlili yapilinca doktorla gorusucem.bildirimi yapayim bende listeti yarin hazirlar yayinlarim olur mu.
Cok gecmis olsun canim
Olur tabi canim. Allah şifalar versin. Su kış bi bitse en çok bebek anneleri rahat edecek heralde. Siz kayınvalide ile oturuyorsunuz galiba Degil mi? Anne gibi kimse bakamıyor malesef bebeğe.
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bebeğine
canım benim oğlun iyi olsun da gerisini dert etme..Selam kizlar.gittik doktara.atesi 39 oldu ordada.kan tahlili yapildi.kanda hafif bi enfeksiyon var.yedigini ictigini kustugu icin idrar yapmadi bi turlu.benimde is yerine gelmem gerekiyordu bugin.saglik raporu cikaricaz.denetime gelicekler bakanliktan.oglunu eve biraktim tekrar.idrar tahlili yapilinca doktorla gorusucem.bildirimi yapayim bende listeti yarin hazirlar yayinlarim olur mu.
afiyet olsun canım ben okuldan eve gitmeden içmeye çalışacağım bundan sonra çünkü evde içemiyorum. belki eve de beyaz çay alırım diyorum kendi kendime hem yeşil hem beyaz ikisinden de içsem 2 yeşil 1 beyaz bişey olmaz herhaldeNilfercim afiyet olsun ben gunde 3 fincan içiyorum. Siyah caydan epe soğudum onun yerine içiyorum.
Cokkkk gecmis olsun canim insallah onemli biseyi yoktur dunde biz hastanedeydik ufaklik yine hasta oldu kulagi sivi toplamis bogaz sis beta tahlili verdik bakalim bugun belli olcak sonuclar dilerim cabucak iyilesir kuzucugun
geçmiş olsun canım
bugün sabah menüm
bir fincan şekersiz çay
iki dilim ekmek
bir dilim peynir
üç tane siyah iki tane yeşil zeytin
öğlen menüsü
üç köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
bir kase yoğurt
üç kaşık bulgur pilavı
iki dilim ekmek
arada
iki dilim limonlu kek
bir fincan elmalı tarçınlı çay
bugün canım sıkkın biraz başım ağrıyor bu yüzden o iki dilim keki yedim kendimi iyi hissetmek için ama hiç iyi gelmedi
bir fincan şekersiz çay
iki dilim ekmek
bir dilim peynir
öğlen menüsü
bir kase yoğurt
üç kaşık bulgur pilavı
iki dilim ekmek
arada
iki dilim limonlu kek
bugün canım sıkkın biraz başım ağrıyor bu yüzden o iki dilim keki yedim kendimi iyi hissetmek için ama hiç iyi gelmedi
Kizlar menum belli yazayim simdiden dun geceden cok ac yattigim icin sabah namazdan sonra hemen yemek yedim
6 da kahvaltı
1 dilim ekmek
lor peyniri
Biber turşusu
ara 11 de
1 salatalik sonra
şekersiz Türk kahvesi
14.30 oglen
Ceyrek ekmege tost
domates, roka
4 yk yogurt
1 tavada yumurta
aksam 18 den once yerim
1 tabak sade et haslama
salata
belki ayran
6 da kahvaltı
1 dilim ekmek
lor peyniri
Biber turşusu
ara 11 de
1 salatalik sonra
şekersiz Türk kahvesi
14.30 oglen
Ceyrek ekmege tost
domates, roka
4 yk yogurt
1 tavada yumurta
aksam 18 den once yerim
1 tabak sade et haslama
salata
belki ayran
bugün sabah menüm
bir fincan şekersiz çay
iki dilim ekmek
bir dilim peynir
öğlen menüsü
bir kase yoğurt
üç kaşık bulgur pilavı
iki dilim ekmek
arada
iki dilim limonlu kek
Sorun yapma tatlim yedim diye zaten kilo fazla oldugu zaman birden kisarsak ilerleyen zamanlarda neyi nasil kisacaksin ki o yuzden belli bir kiloya inene kadar asiri sıkma kendini sporu da hergun yapma bence hafta da 3 gun le basla sonra arttırırsin