benim bu günüm yine bir tuhaf geçti
sabah bir şey yemedim
öğle
1 kase bezelye çorbası
yarım tabak kadar kısır
saat 3 gibi şeker krizi tuttu kessin diye 2 çatal incir reçeli yedim üstüne 1.5 bardak sütü içtim içmez olaydıımmm:))
şiştim gerildim
akşam içinde 8 mantı olan daha çok suyu olan bir kase mantıyı az yoğurtla yedim karabuğday kaldı malesef
üniversite sonuçları açıklandı ya sırayla komşu teselli ettik birine gittik kısır pasta börek abur cubur cips çerez ne varsa döktü akşam misafiri gelecekmiş bizi ikramlıyor tüm ısrarlarına rağmen yemedim
diğerine gittik onunda misafiri vardı önce çağırdı ben geç gittim bıçakarası pide helva turşular bisküviler oda döktü önümüze ben dellendim en son ne oluyor yaav yemiyorum işte ne önüme doldurup durursunuz dostmusunuz düşman mı diye kükredim çok güldüler :))
yemedim yemiycemmmmm işte zaten karnım şiş bu kadın milleti neden bu kadar ısrarcıdır ben istemeyene karnım yok diyene asla ısrar etmem hele neden yemediğini söyleyenin önünden kaldırırım nefsi kalıp düzenini bozmasın diye sonra yiyeceksen der yada onun nasibi zaten çocukları yesin diye paketler yollarım
biz kaç sene önce bir sezon baktık bıraktık adamlar ölümsüz sanki vurulup vurulup diriliyorlar :)))bizde dizi izlenmez arada cnbc e nin dizilerine bakarız o kadar
ben de spor programı tartışma sevmemYaaa benim kocam gec başladı ama en sadık izleyicilerinden biri oldu sağolsun. Hic sevmem vurdulu kirdili şeyleri(
Cok dogru soyluyorsun miladcim iste duramadim yine bu hafta cok gelen giden olur artik onun icin biraz ugrastim valla yorgunluktan ben gidiyordum kalbim cok korkuttu beni babamda kalp hastasi kendimden urktum ne yalan soyleyim rabbim yardim etsin tum hastalara ....Allah rahmet eylesin canım her kimse. basiniz biraz olsun
sıkma kendini hersey boş gördüğün gibi kendiliğinden yola giriyor bazı şeyler. Cok ugrastigina değmez. Herseyin başı sağlık...
geçmiş olsun ben neyi kaçırdım vefat eden mi oldu canımCok dogru soyluyorsun miladcim iste duramadim yine bu hafta cok gelen giden olur artik onun icin biraz ugrastim valla yorgunluktan ben gidiyordum kalbim cok korkuttu beni babamda kalp hastasi kendimden urktum ne yalan soyleyim rabbim yardim etsin tum hastalara ....
Canim polat alemdar olunce kurtlar vadisi ahireti cekeceklermis he he he saka bur yana hicc sevmem izlettirmem evdemilaalemdar post: 40045467 .!.:Su kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
Evet ekimcim ayni gun hem halamiz hemde diger halamizin oglu vefat etti kader iste naparsin canim yaageçmiş olsun ben neyi kaçırdım vefat eden mi oldu canım
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Iyi aksamlar kizlar uzun moladan sonra aranizdayim..
@tomurcukkk gecmis olsun canim allah sifa versin
sara_28 dikkat et canim zorlama kendini carpinti olacak kadar
Bugunku menum;
Kahvalti;
1 kucuk tabak kuru biber kavurmasi
2 yemek k yogurt
1 kk peynir
1 ceri domates
2 dilim ekmek
Ara;
1 fincan neskafe
Ara;
Yesil cay
Leblebi
Oglen;
Bulgurlu salata
Ara;
2 kucuk elma
Aksam;
1 kepce pirasa yemegi
1 kase yogurt
Ara;
2 tane kepekli galeta
Selam kızlar
Wetu16 geçmiş olsun canim
Cok iyi bak kendine hemen iyiles canim yoksa evin içinde dolaşıp duruyor şu grip DDenen illet..
Sara_28 canım spora baslamadan once ısınma haretlerine ihmal etme ve temponu kademe kademe yükselt canım. birden yuklendin de ondan mi oldu acaba?
Cok Geçmiş olsun
Iyi aksamlar kizlar @tomurcukkk canim cok geçmiş olsun esine rabbim sifa versinsara_28 canim dikkatli ol bence asiri yorgunluktan oluyor carpinti valla bir saat once egildim cayimi iciyordum bir kalbim pir pir pir etti göğsümden cikor sandim ama bugün kendimi acayip yordum iki gündür temizlik yapiyorum her isi iki gune sigdirdim sonuc bu oglumun ogretmeni ve arkadaslarinin anneleri gelecek yarin bas sagligina cenazelerimiz vardi ayni gun sabah bir aksamina bir cenaze haberi geldi rabbim siniyor bizi dedim .....
başınız sağ olsun rabbim sevenlerine sabırlar versinEvet ekimcim ayni gun hem halamiz hemde diger halamizin oglu vefat etti kader iste naparsin canim yaa
ee arkadaşım bizim amacımız sağlıklı zayıflamak ideal ve güçlü bedene kavuşmak canı sağ olasıca canını ne diye çıkarasıya spor yapıyorsunakşam menüsü
merulcan otunu haşladım sarımsaklı yoğurt ekledim birde barbunya haşladım bol soğanla kavurdum ama ben ne yedim biliyomusunuz bir domates bir salatalık bir dilim peynir üç dilim ekmek canım yemek istemedi baktım eşimde sıcacık çıtır çıtır ekmek getirmiş bende bu şekilde yedim iyimi yaptım iyi yaptım heralde zaten ağzımın hiç tadı yok
ee arkadaşım bizim amacımız sağlıklı zayıflamak ideal ve güçlü bedene kavuşmak canı sağ olasıca canını ne diye çıkarasıya spor yapıyorsun
kilo problemi kalmadığında da aynı şekilde devam edebileceğiniz dozda yap ki bırakınca giden geri gelmesin gülüm
merulcan otu nasıl bişey ilk defa duydum google amcadan bakıyorum hemen
yarın yersin nasıl olsa zeytin yağlı yemek etli değil ki bekleyince tadı değişsin şifa olsun inşallahkaradenize özgü bir ot canım menevcan dikanucuda deniyor çok yararlı bir bitki haşlayıp bol soğanla kavuruyosun yada yumurta kırıp kızartıyosun yada sarımsaklı yoğurtla yiyosun çok lezzetli ama severek yaptım sonra yemek istemedim
yarın yersin nasıl olsa zeytin yağlı yemek etli değil ki bekleyince tadı değişsin şifa olsun inşallah
bizde çok olur yemek pişer vardır kimse istemez hemen çay koyup kahvaltı tarzı yeriz keyfimiz nasıl isterse öyle yaparız en çokta bana olur hele de sulu yemek pilav göresim gelmez
Cok dogru soyluyorsun miladcim iste duramadim yine bu hafta cok gelen giden olur artik onun icin biraz ugrastim valla yorgunluktan ben gidiyordum kalbim cok korkuttu beni babamda kalp hastasi kendimden urktum ne yalan soyleyim rabbim yardim etsin tum hastalara ....
Canim polat alemdar olunce kurtlar vadisi ahireti cekeceklermis he he he saka bur yana hicc sevmem izlettirmem evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?