Miladımız--》2015

Aferin sana:)
Bende cok israr edenlerdenim galiba

biz kaç sene önce bir sezon baktık bıraktık adamlar ölümsüz sanki vurulup vurulup diriliyorlar :)))bizde dizi izlenmez arada cnbc e nin dizilerine bakarız o kadar

Yaaa benim kocam gec başladı ama en sadık izleyicilerinden biri oldu sağolsun. Hic sevmem vurdulu kirdili şeyleri(

Yaaa benim kocam gec başladı ama en sadık izleyicilerinden biri oldu sağolsun. Hic sevmem vurdulu kirdili şeyleri(
ben de spor programı tartışma sevmem
net elimin altında istediğim filmi yabancı dizileri animeleri herşeyi burdan izliyorum onunda benim de kafamız rahat

az önce oğlumla mutfakta leptoptan film izledik babamız içeride haber proglarını izlesin dursun :)))

Allah rahmet eylesin canım her kimse. basiniz biraz olsun
sıkma kendini hersey boş gördüğün gibi kendiliğinden yola giriyor bazı şeyler. Cok ugrastigina değmez. Herseyin başı sağlık...
Cok dogru soyluyorsun miladcim iste duramadim yine bu hafta cok gelen giden olur artik onun icin biraz ugrastim valla yorgunluktan ben gidiyordum kalbim cok korkuttu beni babamda kalp hastasi kendimden urktum ne yalan soyleyim rabbim yardim etsin tum hastalara ....

geçmiş olsun ben neyi kaçırdım vefat eden mi oldu canım

milaalemdar post: 40045467 .!.:
Su kurtlar Vadisi'nden bikan varmı benim gibi. Kocam her perşembe içimi sisiriyor yaaa. Imza kampanyası baslaticam bitsinnn artikk.
Canim polat alemdar olunce kurtlar vadisi ahireti cekeceklermis he he he saka bur yana hicc sevmem izlettirmem evde

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

sağol canım

haklısın yoruyorum kendimi ısınma hareketleri yapıyoruz ama stepte çok yordum kendimi

ısınmayı yapıyoruz canım step yoruyor beni

daha dikkatli olacam canım

sizinde başınızda sağolsun Allah mekanlarını cennet etsin

akşam menüsü

merulcan otunu haşladım sarımsaklı yoğurt ekledim birde barbunya haşladım bol soğanla kavurdum ama ben ne yedim biliyomusunuz bir domates bir salatalık bir dilim peynir üç dilim ekmek canım yemek istemedi baktım eşimde sıcacık çıtır çıtır ekmek getirmiş bende bu şekilde yedim iyimi yaptım iyi yaptım heralde zaten ağzımın hiç tadı yok

Evet ekimcim ayni gun hem halamiz hemde diger halamizin oglu vefat etti kader iste naparsin canim yaa
başınız sağ olsun rabbim sevenlerine sabırlar versin
sen de dikkat et kendine çok kendini yıpratıp hastalanma üzülmemek elde değil tabi ki ama matenetli olmaya çalış hepimiz topraktan geldik toprağa gidicez

ee arkadaşım bizim amacımız sağlıklı zayıflamak ideal ve güçlü bedene kavuşmak canı sağ olasıca canını ne diye çıkarasıya spor yapıyorsun
kilo problemi kalmadığında da aynı şekilde devam edebileceğiniz dozda yap ki bırakınca giden geri gelmesin gülüm

haklısın valla

merulcan otu nasıl bişey ilk defa duydum google amcadan bakıyorum hemen

karadenize özgü bir ot canım menevcan dikanucuda deniyor çok yararlı bir bitki haşlayıp bol soğanla kavuruyosun yada yumurta kırıp kızartıyosun yada sarımsaklı yoğurtla yiyosun çok lezzetli ama severek yaptım sonra yemek istemedim

buldum merulcanı :))güçlü kan temizleme özelliği varmış böbrek taşına bile iyi geliyormuş

yarın yersin nasıl olsa zeytin yağlı yemek etli değil ki bekleyince tadı değişsin şifa olsun inşallah
bizde çok olur yemek pişer vardır kimse istemez hemen çay koyup kahvaltı tarzı yeriz keyfimiz nasıl isterse öyle yaparız en çokta bana olur hele de sulu yemek pilav göresim gelmez

sağol canım yarın yerim evet olmadı yine domates salatalık yerim peynirle bide güzel oluyoki hele sıcak kmekle ooooh mis

Amin hemen kotu dusunme ama dr a gitmeyide ihmal etme canim
Canim polat alemdar olunce kurtlar vadisi ahireti cekeceklermis he he he saka bur yana hicc sevmem izlettirmem evde

Ay bende izletmezdim ama bu sene islemiyor inatcilasti eşim yaşlanıyor mu ne:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…